Įkraunama...
Įkraunama...

Adžika

Sveikos merginos smile.gif Dziunka,norejau paklausti o kokie cia pipiurai1 kg? g.gif nejaugi cili.........? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukvelniux @ 2013 09 04, 21:48)
kokie cia pipiurai1 kg?  g.gif  nejaugi cili.........?  blush2.gif



paprikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 09 29, 15:23)
Kadangi gal pasikartosiu, bet Stavropolio rusaites siulo ismeginti si recepteli:
2 kg pomidoru;
200gr cesnako;
300 gr aitriosios paprikos;
druskos pagal skoni. Tuomet viska sumalti, pasudyti ir laikyti 4-5 d. kambario temepraturoje vis permaisant. po 4-5 dienu sukritus masei, sukresti i indelius ir laikyti saltai. Taip jos islako sia adzika iki poros metu. Kadangi gavau cesnaku, dasipirkus pomidoriuku 2 kg reiks ryt ismeginti, manau mesai ypac keptai ant lauzo bus super ar ziema sergant ant duoneles uzsitepti mirksiukas.gif


As tokia adzika dariau, tik dabar galvoju, kad ne tokius ingredientus sudejau unsure.gif Ar aitrioji paprika ir cili vienas ir tas pats? unsure.gif Rusu tinklalapyje parasyta "ostrij perec", tai vyras man paaiskino, kad ten tikrai cili unsure.gif kuo as abejoju dabar... kai paragavau savo adzika... doh.gif tokia astri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 09 16, 13:19)
As tokia adzika dariau, tik dabar galvoju, kad ne tokius ingredientus sudejau unsure.gif Ar aitrioji paprika ir cili vienas ir tas pats?  unsure.gif Rusu tinklalapyje parasyta "ostrij perec", tai vyras man paaiskino, kad ten tikrai cili unsure.gif kuo as abejoju dabar... kai paragavau savo adzika... doh.gif tokia astri doh.gif


nu as tai cili dejau

man is pradziu, kai padariau irgi labai astru buvo, tai idejau dar papildomus pomidorus, kad taip astru nebutu

skonis super dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 09 16, 14:43)
nu as tai cili dejau

man is pradziu, kai padariau irgi labai astru buvo, tai idejau dar papildomus pomidorus, kad taip astru nebutu

skonis super dabar  thumbup.gif


Irgi is pradziu dejai visus 300 gramu? unsure.gif Ta adzika tokiu geru atsiliepimu sulauke, kad as paragavusi galvojau, kad skonis pasikeis , kai pastoves tas 4-5dienas... bet ne velnio... unsure.gif Valgyti galima, bet laaabai jau astru! Netgi man - astraus maisto megejai doh.gif Permaisyti turbut neiseis, jau pries savaite supilsciau i stiklainius g.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 09 16, 15:05)
Irgi is pradziu dejai visus 300 gramu? unsure.gif Ta adzika tokiu geru atsiliepimu sulauke, kad as paragavusi galvojau, kad skonis pasikeis , kai pastoves tas 4-5dienas... bet ne velnio... unsure.gif Valgyti galima, bet laaabai jau astru! Netgi man - astraus maisto megejai doh.gif Permaisyti turbut neiseis, jau pries savaite supilsciau i stiklainius g.gif


as is pradziu dariau is puses normos, bet kai paragavau, ir dar kai mama pasake, kad per astru ir nieks nevalgys, tai dar apie puskilogrami pomidoru sudejau, tada kaip ir nieko buvo

o pastovejus ji man svelnesne atrodo, nei is karto, kai sviezia dar, nors nupiltas skystis tai gerulis thumbup.gif

as manau, kad susivalgys jusu ir labai astri adzika, tik gal ne taip greitai kaip svelnesne ax.gif , nes as jau viena nediduka stiklainiuka suvalgiau, nes kaip sakiau, dabar ji man ne tokia astri atrodo, ir valgyt po daugiau galima
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 09 16, 16:00)
as is pradziu dariau is puses normos, bet kai paragavau, ir dar kai mama pasake, kad per astru ir nieks nevalgys, tai dar apie puskilogrami pomidoru sudejau, tada kaip ir nieko buvo

o pastovejus ji man svelnesne atrodo, nei is karto, kai sviezia dar, nors nupiltas skystis tai gerulis  thumbup.gif

as manau, kad susivalgys jusu ir labai astri adzika, tik gal ne taip greitai kaip svelnesne  ax.gif , nes as jau viena nediduka stiklainiuka suvalgiau, nes kaip sakiau, dabar ji man ne tokia astri atrodo, ir valgyt po daugiau galima


O tai dar ir skysti nupilti reikejo? unsure.gif Nieko ten apie tai neraso... ot prisidirbau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 09 16, 16:19)
O tai dar ir skysti nupilti reikejo? unsure.gif Nieko ten apie tai neraso... ot prisidirbau doh.gif  biggrin.gif


nu taip biggrin.gif kad tokia skysta nebutu

as emiau sietuka, dejau adzika ir skystis varvejo i gilia lekste, o tirscius dejau i stiklainiukus.
Paskui skysti supyliau i mazus indelius, nu kaip buna nuo sojos ar pan. O ta skysti galite kur norite pilti, ant ryziu, i padazus ir pan.

Is sios adzikos iseina du produktai - "pasta" ir skystis,
manau nieko neatsitiks, jei dabar atskirsit skysti nuo tirstimo

jus dar 2psl atgal paziurek, as 201 zinutej buvau ikelus du receptus, man jie kaip ir vienoti, tik tam pirmam butent raso, kad reik skysti nupilti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivukas.d: 16 rugsėjo 2013 - 17:26
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 09 16, 18:25)
nu taip  biggrin.gif kad tokia skysta nebutu

as emiau sietuka, dejau adzika ir skystis varvejo i gilia lekste, o tirscius dejau i stiklainiukus.
Paskui skysti supyliau i mazus indelius, nu kaip buna nuo sojos ar pan. O ta skysti galite kur norite pilti, ant ryziu, i padazus ir pan.

Is sios adzikos iseina du produktai - "pasta" ir skystis,
manau nieko neatsitiks, jei dabar atskirsit skysti nuo tirstimo

jus dar 2psl atgal paziurek, as 201 zinutej buvau ikelus du receptus, man jie kaip ir vienoti, tik tam pirmam butent raso, kad reik skysti nupilti


Taip ir darysiu biggrin.gif Tai va, kad as viska pries darydama perskaiciau, bet butent tam recepte nebuvo pamineta, kad skysti nupilti (nors jo ir nebuvo daug, nes mesiniai pomidorai), tai ir nenupyliau doh.gif idomu, kas butu, jeigu istraukciau adzika is saldytuvo, permaisyciau is naujo ir vel palaikyciau 4 dienas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 09 17, 13:18)
Taip ir darysiu biggrin.gif Tai va, kad as viska pries darydama perskaiciau, bet butent tam recepte nebuvo pamineta, kad skysti nupilti (nors jo ir nebuvo daug, nes mesiniai pomidorai), tai ir nenupyliau doh.gif idomu, kas butu, jeigu istraukciau adzika is saldytuvo, permaisyciau is naujo ir vel palaikyciau 4 dienas... g.gif


is naujo tai jus norit ir ismaisyt ar ir naujai pomidoru pridet
as gal tik skysti nupilciau g.gif bijociau kad nesurugtu jei naujai 4 dienas laikyt
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 09 17, 15:30)
is naujo tai jus norit ir ismaisyt ar ir naujai pomidoru pridet
as gal tik skysti nupilciau  g.gif bijociau kad nesurugtu jei naujai 4 dienas laikyt


Prideti pomidoru ir palaikyti vel. Tai va, jauciu, kad surugs unsure.gif Tiek to, MB suvalgys ir taip per 2 metus lotuliukas.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dariau ir aš vakar. Tai dabar 4 dienas laikyti dideliam inde vis pamaišant. Šaldytuve ar virtuvėje? Aš įkišau į šaldytuvą. Paskui nusunkus skystį , jei jo bus, išpilstyti į indelius, užsukti dangteliais ir laikyti šaldytuve. Taip? Ne šaldiklyje, o šaldytuve. Nežinau kaip ten gali 2 metus išsilaikyti. Juk nebuvo jokios sterilizacijos, Gal labai pilnus indelius pripilti? Na kiek tik telpa, kad oro tarpo nebūtų? Kas nors pernai gal darė ir turi patyrimą.
Atsakyti