Sveikos merginos Dziunka,norejau paklausti o kokie cia pipiurai1 kg? nejaugi cili.........?
QUOTE(pukvelniux @ 2013 09 04, 21:48)
kokie cia pipiurai1 kg? nejaugi cili.........?
paprikos
QUOTE(georgiana @ 2011 09 29, 15:23)
Kadangi gal pasikartosiu, bet Stavropolio rusaites siulo ismeginti si recepteli:
2 kg pomidoru;
200gr cesnako;
300 gr aitriosios paprikos;
druskos pagal skoni. Tuomet viska sumalti, pasudyti ir laikyti 4-5 d. kambario temepraturoje vis permaisant. po 4-5 dienu sukritus masei, sukresti i indelius ir laikyti saltai. Taip jos islako sia adzika iki poros metu. Kadangi gavau cesnaku, dasipirkus pomidoriuku 2 kg reiks ryt ismeginti, manau mesai ypac keptai ant lauzo bus super ar ziema sergant ant duoneles uzsitepti
2 kg pomidoru;
200gr cesnako;
300 gr aitriosios paprikos;
druskos pagal skoni. Tuomet viska sumalti, pasudyti ir laikyti 4-5 d. kambario temepraturoje vis permaisant. po 4-5 dienu sukritus masei, sukresti i indelius ir laikyti saltai. Taip jos islako sia adzika iki poros metu. Kadangi gavau cesnaku, dasipirkus pomidoriuku 2 kg reiks ryt ismeginti, manau mesai ypac keptai ant lauzo bus super ar ziema sergant ant duoneles uzsitepti
As tokia adzika dariau, tik dabar galvoju, kad ne tokius ingredientus sudejau Ar aitrioji paprika ir cili vienas ir tas pats? Rusu tinklalapyje parasyta "ostrij perec", tai vyras man paaiskino, kad ten tikrai cili kuo as abejoju dabar... kai paragavau savo adzika... tokia astri
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 09 16, 13:19)
As tokia adzika dariau, tik dabar galvoju, kad ne tokius ingredientus sudejau Ar aitrioji paprika ir cili vienas ir tas pats? Rusu tinklalapyje parasyta "ostrij perec", tai vyras man paaiskino, kad ten tikrai cili kuo as abejoju dabar... kai paragavau savo adzika... tokia astri
nu as tai cili dejau
man is pradziu, kai padariau irgi labai astru buvo, tai idejau dar papildomus pomidorus, kad taip astru nebutu
skonis super dabar
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 09 16, 14:43)
nu as tai cili dejau
man is pradziu, kai padariau irgi labai astru buvo, tai idejau dar papildomus pomidorus, kad taip astru nebutu
skonis super dabar
man is pradziu, kai padariau irgi labai astru buvo, tai idejau dar papildomus pomidorus, kad taip astru nebutu
skonis super dabar
Irgi is pradziu dejai visus 300 gramu? Ta adzika tokiu geru atsiliepimu sulauke, kad as paragavusi galvojau, kad skonis pasikeis , kai pastoves tas 4-5dienas... bet ne velnio... Valgyti galima, bet laaabai jau astru! Netgi man - astraus maisto megejai Permaisyti turbut neiseis, jau pries savaite supilsciau i stiklainius
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 09 16, 15:05)
Irgi is pradziu dejai visus 300 gramu? Ta adzika tokiu geru atsiliepimu sulauke, kad as paragavusi galvojau, kad skonis pasikeis , kai pastoves tas 4-5dienas... bet ne velnio... Valgyti galima, bet laaabai jau astru! Netgi man - astraus maisto megejai Permaisyti turbut neiseis, jau pries savaite supilsciau i stiklainius
as is pradziu dariau is puses normos, bet kai paragavau, ir dar kai mama pasake, kad per astru ir nieks nevalgys, tai dar apie puskilogrami pomidoru sudejau, tada kaip ir nieko buvo
o pastovejus ji man svelnesne atrodo, nei is karto, kai sviezia dar, nors nupiltas skystis tai gerulis
as manau, kad susivalgys jusu ir labai astri adzika, tik gal ne taip greitai kaip svelnesne , nes as jau viena nediduka stiklainiuka suvalgiau, nes kaip sakiau, dabar ji man ne tokia astri atrodo, ir valgyt po daugiau galima
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 09 16, 16:00)
as is pradziu dariau is puses normos, bet kai paragavau, ir dar kai mama pasake, kad per astru ir nieks nevalgys, tai dar apie puskilogrami pomidoru sudejau, tada kaip ir nieko buvo
o pastovejus ji man svelnesne atrodo, nei is karto, kai sviezia dar, nors nupiltas skystis tai gerulis
as manau, kad susivalgys jusu ir labai astri adzika, tik gal ne taip greitai kaip svelnesne , nes as jau viena nediduka stiklainiuka suvalgiau, nes kaip sakiau, dabar ji man ne tokia astri atrodo, ir valgyt po daugiau galima
o pastovejus ji man svelnesne atrodo, nei is karto, kai sviezia dar, nors nupiltas skystis tai gerulis
as manau, kad susivalgys jusu ir labai astri adzika, tik gal ne taip greitai kaip svelnesne , nes as jau viena nediduka stiklainiuka suvalgiau, nes kaip sakiau, dabar ji man ne tokia astri atrodo, ir valgyt po daugiau galima
O tai dar ir skysti nupilti reikejo? Nieko ten apie tai neraso... ot prisidirbau
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 09 16, 16:19)
O tai dar ir skysti nupilti reikejo? Nieko ten apie tai neraso... ot prisidirbau
nu taip kad tokia skysta nebutu
as emiau sietuka, dejau adzika ir skystis varvejo i gilia lekste, o tirscius dejau i stiklainiukus.
Paskui skysti supyliau i mazus indelius, nu kaip buna nuo sojos ar pan. O ta skysti galite kur norite pilti, ant ryziu, i padazus ir pan.
Is sios adzikos iseina du produktai - "pasta" ir skystis,
manau nieko neatsitiks, jei dabar atskirsit skysti nuo tirstimo
jus dar 2psl atgal paziurek, as 201 zinutej buvau ikelus du receptus, man jie kaip ir vienoti, tik tam pirmam butent raso, kad reik skysti nupilti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 09 16, 18:25)
nu taip kad tokia skysta nebutu
as emiau sietuka, dejau adzika ir skystis varvejo i gilia lekste, o tirscius dejau i stiklainiukus.
Paskui skysti supyliau i mazus indelius, nu kaip buna nuo sojos ar pan. O ta skysti galite kur norite pilti, ant ryziu, i padazus ir pan.
Is sios adzikos iseina du produktai - "pasta" ir skystis,
manau nieko neatsitiks, jei dabar atskirsit skysti nuo tirstimo
jus dar 2psl atgal paziurek, as 201 zinutej buvau ikelus du receptus, man jie kaip ir vienoti, tik tam pirmam butent raso, kad reik skysti nupilti
as emiau sietuka, dejau adzika ir skystis varvejo i gilia lekste, o tirscius dejau i stiklainiukus.
Paskui skysti supyliau i mazus indelius, nu kaip buna nuo sojos ar pan. O ta skysti galite kur norite pilti, ant ryziu, i padazus ir pan.
Is sios adzikos iseina du produktai - "pasta" ir skystis,
manau nieko neatsitiks, jei dabar atskirsit skysti nuo tirstimo
jus dar 2psl atgal paziurek, as 201 zinutej buvau ikelus du receptus, man jie kaip ir vienoti, tik tam pirmam butent raso, kad reik skysti nupilti
Taip ir darysiu Tai va, kad as viska pries darydama perskaiciau, bet butent tam recepte nebuvo pamineta, kad skysti nupilti (nors jo ir nebuvo daug, nes mesiniai pomidorai), tai ir nenupyliau idomu, kas butu, jeigu istraukciau adzika is saldytuvo, permaisyciau is naujo ir vel palaikyciau 4 dienas...
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 09 17, 13:18)
Taip ir darysiu Tai va, kad as viska pries darydama perskaiciau, bet butent tam recepte nebuvo pamineta, kad skysti nupilti (nors jo ir nebuvo daug, nes mesiniai pomidorai), tai ir nenupyliau idomu, kas butu, jeigu istraukciau adzika is saldytuvo, permaisyciau is naujo ir vel palaikyciau 4 dienas...
is naujo tai jus norit ir ismaisyt ar ir naujai pomidoru pridet
as gal tik skysti nupilciau bijociau kad nesurugtu jei naujai 4 dienas laikyt
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 09 17, 15:30)
is naujo tai jus norit ir ismaisyt ar ir naujai pomidoru pridet
as gal tik skysti nupilciau bijociau kad nesurugtu jei naujai 4 dienas laikyt
as gal tik skysti nupilciau bijociau kad nesurugtu jei naujai 4 dienas laikyt
Prideti pomidoru ir palaikyti vel. Tai va, jauciu, kad surugs Tiek to, MB suvalgys ir taip per 2 metus Aciu
Dariau ir aš vakar. Tai dabar 4 dienas laikyti dideliam inde vis pamaišant. Šaldytuve ar virtuvėje? Aš įkišau į šaldytuvą. Paskui nusunkus skystį , jei jo bus, išpilstyti į indelius, užsukti dangteliais ir laikyti šaldytuve. Taip? Ne šaldiklyje, o šaldytuve. Nežinau kaip ten gali 2 metus išsilaikyti. Juk nebuvo jokios sterilizacijos, Gal labai pilnus indelius pripilti? Na kiek tik telpa, kad oro tarpo nebūtų? Kas nors pernai gal darė ir turi patyrimą.