Labas rytas, vakar padariau pagal Regna, bet is ryto adzika kaip buvo vakar taip ir yra, nera ta skysti viršuje, ką daryti, gal dar palaikyti?
QUOTE(~MILENA~ @ 2013 08 29, 09:44)
Labas rytas, vakar padariau pagal Regna, bet is ryto adzika kaip buvo vakar taip ir yra, nera ta skysti viršuje, ką daryti, gal dar palaikyti?
MILENAkius
jeigu pomidorai yra mesingi,tuomet juose bus maziau skyscio,bet turi buti.
As,viena dariau,taip pat buvo mazai skyscio,tuomet man patare nuplikyt pomidorus ir palaikyt truputeli nuplikius.
Man net perdaug to skyscio.
Tuomet as ta skysti pakaitinau iki uzvirimo ir uzpylinejau pjaustytus agurkus,pomidorus mazus,bet pridengus kaitinau stiklainius.
Nezinau,kas bus ,bet laikosi puikiai.
Tiesiog supilk mase i kiaurasamti ir tegul lasa.
Pomidorai buvo mesingi, bet biski is ryto nusiviliau, kad skysčio nera,A skonis geras. Dabar jau stovi šaldytuve, paziuresiu kiek islaikysiu, ar verta bus daryti kitais metais.
QUOTE(~MILENA~ @ 2013 08 30, 08:11)
Pomidorai buvo mesingi, bet biski is ryto nusiviliau, kad skysčio nera,A skonis geras. Dabar jau stovi šaldytuve, paziuresiu kiek islaikysiu, ar verta bus daryti kitais metais.
man tas pats nutiko po kurio laiko saldytuve stiklainiu viduryje isiskyre skystis is labai suskysteje adzika kiek darius pirmi metai taip ir as nezinau kiek isstoves tai stengiuosi visur pilti ja nes manau isstoves neilgai
QUOTE(georgiana @ 2013 08 30, 08:42)
man tas pats nutiko po kurio laiko saldytuve stiklainiu viduryje isiskyre skystis is labai suskysteje adzika kiek darius pirmi metai taip ir as nezinau kiek isstoves tai stengiuosi visur pilti ja nes manau isstoves neilgai
GEORGIANA,
galiu tik nuraminti,jeigu gerai sudejai ingridijentu proporcijas tai nesuges.
QUOTE(regna @ 2013 08 30, 23:49)
GEORGIANA,
galiu tik nuraminti,jeigu gerai sudejai ingridijentu proporcijas tai nesuges.
galiu tik nuraminti,jeigu gerai sudejai ingridijentu proporcijas tai nesuges.
Aciu sudejau pagal Tave
Sakykite, tik neužjuokite, nes pačiai juokas ima , o tą paprika ale dekoratyvinė, virtuvėje ant palangės ar galima valgyti. Ji pas mane ne storulė tokia, o ploni į viršų kylantys paprikiukai
QUOTE(Juračiuks @ 2013 09 01, 11:51)
Sakykite, tik neužjuokite, nes pačiai juokas ima , o tą paprika ale dekoratyvinė, virtuvėje ant palangės ar galima valgyti. Ji pas mane ne storulė tokia, o ploni į viršų kylantys paprikiukai
Juraciuks,
na, jeigu tie pipiriukai,kur pas mane auga,tai nera paprika,o astrus pipiriukai.
Paprika yra saldi.
As,tu pipiru jau susikonservavau su medum du indelius
Jie vieni tiesiog deginte degina,jie is pat pradziu buna zali ,tik veliau jie paraudonuoja
QUOTE(regna @ 2013 09 01, 18:36)
Juraciuks,
na, jeigu tie pipiriukai,kur pas mane auga,tai nera paprika,o astrus pipiriukai.
Paprika yra saldi.
As,tu pipiru jau susikonservavau su medum du indelius
Jie vieni tiesiog deginte degina,jie is pat pradziu buna zali ,tik veliau jie paraudonuoja
na, jeigu tie pipiriukai,kur pas mane auga,tai nera paprika,o astrus pipiriukai.
Paprika yra saldi.
As,tu pipiru jau susikonservavau su medum du indelius
Jie vieni tiesiog deginte degina,jie is pat pradziu buna zali ,tik veliau jie paraudonuoja
http://www.aštriai.lt/receptai/
as manau tureta galvoje Jalapeno pipiriukai, kurie pradzioje buna geltoni, po to lyg violetiniai ir kai sunoksta ryskiai raudoni; Regna parasyk recepta jelapenu su medumi ir koks skonis buna ziema, as dar tokiuniekad nevakavusi esu tik saldzias paprikas su medumi, aciuka
QUOTE(georgiana @ 2013 09 01, 20:01)
http://www.aštriai.lt/receptai/
as manau tureta galvoje Jalapeno pipiriukai, kurie pradzioje buna geltoni, po to lyg violetiniai ir kai sunoksta ryskiai raudoni; Regna parasyk recepta jelapenu su medumi ir koks skonis buna ziema, as dar tokiuniekad nevakavusi esu tik saldzias paprikas su medumi, aciuka
as manau tureta galvoje Jalapeno pipiriukai, kurie pradzioje buna geltoni, po to lyg violetiniai ir kai sunoksta ryskiai raudoni; Regna parasyk recepta jelapenu su medumi ir koks skonis buna ziema, as dar tokiuniekad nevakavusi esu tik saldzias paprikas su medumi, aciuka
Georgiana,
pipirams uzmarinuoti reikia:
a} 300g. papironi ,
b} cesnako{pagal savo skoni}
c} 1. lauralapio{as,nedejau}
e}2-3 vnt gvaizdikekiai,
f}2-3 vnt kvapiuju pipiru,]
g] 10 vnt grudeliu garstyciu,
h} 1a. s. aliejaus{uzpilti ant virsaus}
marinatui:
a} 2,5 stiklines vandens
b} 4 v. s cukraus,
c} 4v. s medaus
d} 1/2 stiklines acto,!0%{ as ,naudojau balta vynuogiu acta}
e} 1/2 v. s. druskos
Papironus nuplauname perpjauname isvalome,sory, virsuneles nupjauname.
Isplauname vidu nuo seklu,sudedame i iskaitintus stiklainius.
I kuriuos sudedame auksciau isvardytus prieskonius.
Puode uzkaiciame vandeni,uzverdame, sudedame cukru,druska acta paverdame 1-2 min. ,isjungiame ir sudedame medu,gerai viska ismaisome
Uzpilame karstu marinatu papironi
Ipilame alieju,pasterizuojame 10-15min.
Papironi nuostabaus skonio,uz si recepta ACIU forumietei Nerytei.
Ruosiu jau keleta metu.
Skaniu papironu!!!
QUOTE(regna @ 2013 09 01, 23:34)
Georgiana,
pipirams uzmarinuoti reikia:
a} 300g. papironi ,
b} cesnako{pagal savo skoni}
c} 1. lauralapio{as,nedejau}
e}2-3 vnt gvaizdikekiai,
f}2-3 vnt kvapiuju pipiru,]
g] 10 vnt grudeliu garstyciu,
h} 1a. s. aliejaus{uzpilti ant virsaus}
marinatui:
a} 2,5 stiklines vandens
b} 4 v. s cukraus,
c} 4v. s medaus
d} 1/2 stiklines acto,!0%{ as ,naudojau balta vynuogiu acta}
e} 1/2 v. s. druskos
Papironus nuplauname perpjauname isvalome,sory, virsuneles nupjauname.
Isplauname vidu nuo seklu,sudedame i iskaitintus stiklainius.
I kuriuos sudedame auksciau isvardytus prieskonius.
Puode uzkaiciame vandeni,uzverdame, sudedame cukru,druska acta paverdame 1-2 min. ,isjungiame ir sudedame medu,gerai viska ismaisome
Uzpilame karstu marinatu papironi
Ipilame alieju,pasterizuojame 10-15min.
Papironi nuostabaus skonio,uz si recepta ACIU forumietei Nerytei.
Ruosiu jau keleta metu.
Skaniu papironu!!!
pipirams uzmarinuoti reikia:
a} 300g. papironi ,
b} cesnako{pagal savo skoni}
c} 1. lauralapio{as,nedejau}
e}2-3 vnt gvaizdikekiai,
f}2-3 vnt kvapiuju pipiru,]
g] 10 vnt grudeliu garstyciu,
h} 1a. s. aliejaus{uzpilti ant virsaus}
marinatui:
a} 2,5 stiklines vandens
b} 4 v. s cukraus,
c} 4v. s medaus
d} 1/2 stiklines acto,!0%{ as ,naudojau balta vynuogiu acta}
e} 1/2 v. s. druskos
Papironus nuplauname perpjauname isvalome,sory, virsuneles nupjauname.
Isplauname vidu nuo seklu,sudedame i iskaitintus stiklainius.
I kuriuos sudedame auksciau isvardytus prieskonius.
Puode uzkaiciame vandeni,uzverdame, sudedame cukru,druska acta paverdame 1-2 min. ,isjungiame ir sudedame medu,gerai viska ismaisome
Uzpilame karstu marinatu papironi
Ipilame alieju,pasterizuojame 10-15min.
Papironi nuostabaus skonio,uz si recepta ACIU forumietei Nerytei.
Ruosiu jau keleta metu.
Skaniu papironu!!!
dekui bus isbandyta
Sveikos, merginos,
neseniai ir as pasidariau adzikos, viskas gavosi super, manau per kelis men tuoj 5l nebeliks
O dariau pagal is cia jau viena minetu receptu, tik nedejau morku, o paprasta acta pakeiciau obuoliu actu. Pakartosiu receptuka:
5kg pomidoru
2kg saldziuju papriku
2kg antaniniu obuoliu
Pora saukstu druskos( galima maziau ar daugiau kaip kam labiau patinka)
Stikline obuoliu acto
1 1/2 puodelio aliejaus( dejau alyvuogiu)
200 gr cesnaku
Kadangi man patinka astriau tai isvis dejau 6 ciliukus (5 AJI Yellow ir buvo namie likes vienas parduotuvinis)
Viska viriau apie 1 val, gavosi tikrai super, kita karta bandysiu ir nevirta Adzika pasidaryt
neseniai ir as pasidariau adzikos, viskas gavosi super, manau per kelis men tuoj 5l nebeliks
O dariau pagal is cia jau viena minetu receptu, tik nedejau morku, o paprasta acta pakeiciau obuoliu actu. Pakartosiu receptuka:
5kg pomidoru
2kg saldziuju papriku
2kg antaniniu obuoliu
Pora saukstu druskos( galima maziau ar daugiau kaip kam labiau patinka)
Stikline obuoliu acto
1 1/2 puodelio aliejaus( dejau alyvuogiu)
200 gr cesnaku
Kadangi man patinka astriau tai isvis dejau 6 ciliukus (5 AJI Yellow ir buvo namie likes vienas parduotuvinis)
Viska viriau apie 1 val, gavosi tikrai super, kita karta bandysiu ir nevirta Adzika pasidaryt