QUOTE(Zivile0515 @ 2009 03 23, 17:46)
apie Ragolsky tai as kazkaip blogai girdejusi..na ji isspyre is privacios klinikos uz bloga darba atseit....dabar jis cia trakuose isisuko...na nzn...
Ir iš kur jį išspyrė?
Trakuose jis ne dabar įsisuko - jis čia jau senokai dirba.
QUOTE(MSZ @ 2009 03 23, 20:07)
idomu, is kurios privacios isspyre ji? Neitiketina... Nes jis dabar dirba savo privacioj, turi pacientu BAK'e bei Medicinos diagnostikos centre ir kainos jo ne per maziausios , o pacienciu niekada netruksta...
Taigi, kad jis visur dirba.
QUOTE(mazuika @ 2009 03 24, 23:14)
sveikos. pabandysiu ir as papasakoti savo ispudzius apie trakus... kadangi visa nestuma lankiausi pas Rogalski, norejau, kad ir gimdyma priimtu jis. taigi pasirinkimai buvo tik du - trakai arba bak'as.
Hmz... Kažkaip nesusikalbėjot jūs ten su sesutėm. Būna būna ten kartais, pasitaiko kažkokių problemėlių. Bet šiaip jau viskas išsprendžiama, ir visumoj tikrai viskas faina
QUOTE(Katkiene @ 2009 03 25, 17:33)
Tik šiltus žodžius galėčiau pasakyti apie visą Trakų ligoninės personalą. Labai šauni vedeja, akušerė Aušra. Ji dalyvavo gimdyme ir labai labai man padėjo. Nesitikėjau tokio supratingumo, palaikymo iš visai svetimo žmogaus. Super žmogus.
Šita nuostabi akušerė kantriai kantriai mus abi su dukryte mokė valgyti Jau atsibodus aš jai turbūt buvau, bet ji vis ateidavo pakviesta ir nė karto nesusiraukė. Kita pasakytų - atsibodo, tvarkykitės pati, aš jums jau parodžiau kas ir kaip... O ji tikrai šauni, padėjo pirmąsias dienas