sveikos. pabandysiu ir as papasakoti savo ispudzius apie trakus... kadangi visa nestuma lankiausi pas Rogalski, norejau, kad ir gimdyma priimtu jis. taigi pasirinkimai buvo tik du - trakai arba bak'as. kadangi kaip zinia, bak'e kainos nemazos, labiau linkom link traku. juolab, kad ir atsliepimai daugelio labai geri buvo. kai jau artejo TA diena, nusprendem nuvaziuoti i trakus apziureti, kas ir kaip. pasiskambinau ten, paklausiau ar galiu atvaziuot, ar gales man viska aprodyt, tai labai maloni moteriske patikino, kad galiu atvykt ir viska apziuret. taigi su vyru vakare jau dumem i tuos trakus. ir ten jau nuo pat pradziu kazkaip nesiseke. kadangi niekada nebuvom ten buve, labai ilgai ieskojom skyriaus. surade skyriu, turejom dar paieskoti ten ko nors is personalo, nes visi kazkur pradinge buvo. o pasirodo, moteriskes (nezinau ar seseles, ar akuseres ten buvo) i kazkoki kambariuka sulinde kavuke geria, nuotraukytes ziuri. isdrysom jas sutrukdyti ir paprasyti, kad aprodytu viska. prasidejus musu "ekskurisjai" ta sesele ar tai akusere paklause, ar taremes pas ka gimdyt. pasakiau, kad su rogalskiu. ir toje vietoje (t.y. koridoriuje) musu "ekskursija" baigesi, nes ta sesele ar tai akusere iskilmingai pranese, kad rogalskis kaip tik budi, ir ji mums ji pakvies. na, pagalvojom, gerai - dar ir su gydytoju tuo paciu pabendrausim. taip ir likom stovet koridoriuje. praejo 10 min.... 20 min.... 30 min.... rogalskis vis nesirode. kadangi jau buvo kokia 35 savaite, o ten net nebuvo kur atsisesti, labai pavargau, pradejo skaudet nugara. bet vis dar laukem.... nes girdejom kazkur jo balsa - matyt kabinete su kazkuo bendravo. gal kokia pasiente turejo. zodziu, manau, buvo uzsiemes. todel jau neapsikentusi vel isdrysau pasibelsti i ta kambariuka, kur ir toliau vyko linksmi pasnekesiai, ir paprasyti, kad vis tik kas nors aprodytu viska, nes gydytojas turbut uzsiemes... ir ka jus galvojat - man buvo pareiksta, kad kadangi tariausi pas rogalski gimdyti, tai jis man ir aprodys viska. paaiskinus, kad dar negimdau, o atvaziavau tik apsiziuret (del ko su Rogalskiu visai nesitariau), kad pavargau laukti, man buvo dar karta atsakyta - kadangi taretes su rogalsiu, mes aprodyti negalim. zodziu, buvau labai labai labai nemaloniai nustebinta. juolab kai buvau prisiskaiciusi tiek teigiamu atsiliepimu. isejau beveik verkdama. galvojau - jei jau sunku sugaist kelias minutes ir aprodyt kelias palatas, tai kas bus per gimdyma, jei po visko reiks kokios pagalbos ir pan. man taip pasirode, kad kol ten niekam nieko i kisene neideta, tai ir nesiteikia savo uzpakalio pajudint. kita diena nuvaziavom apsiziureti i bak'a. ten buvom visiskai priesingai pasitikti. labai maloni akusere viska aprode, issamiai papasakojo kaip ir kur viskas vyksta ir t.t. beveik valanda labai maloniai bendravom, nors jie visiskai negalejo zinoti - gimdysiu ten ar ne. bet gaiso laika, pasakojo, rode... zodziu, visiska priesingybe. patikekit, nereikejo ilgai svarsyti, kur pasitiksim savo leliuka. aisku, kaina didele, bet negaila ne vieno cento - buvo nerealu. o isvaziuodama apsiverkiau