QUOTE(Alchemie @ 2009 03 18, 14:05)
ne nu gydytojo darbe yra daznai skausmingu proceduru, bet yra ir gydytojo etika ir paprastas mandagumas. manau, akd del siuvimo buvo negraziia psakyta..bet yra dar faktas, akd daznai gydytojai surambeja, nes kas diena mato situacijas, skausma ir tiesiog ima nebereaguoti, nebejausti ir pan. delto, kad jiems tai aksdienybe, o mums tai ivykis..ir tiek..galiu tik pasakyti, akd jei gimdai su vyru, daznai tokiu fraziu gerokai pamazeja
pilnai su tavim sutinku, turi but gydytojo etiką ir bent šioks toks mandagumas.
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2009 03 18, 13:55)
man tai pradeda atrodyt, kad cia kiekviena per savo prizme mato variakojiene...na taip, nera ji svelnybiu isikunijimas, tokia gal siek tiek staciokiska vietomis, bet vienai tai dzin, o kita sureiksmina iki begalybes, kad cia butent ja taip skriaudzia ir vandenis ir man dure ir su ranka ten pamakalavo, tikrai bjaurus jausmas, nu bet gi taip reikia matyt, o ne is kokio pykcio daro ar jus galvojat, kad ji nekencia puses gimdyviu ir jas tycia zaloja?
o kodel nematot poste žodžių "gal taip ir reikėjo" aš nesiskundžiau, o tik rašiau savo nuomonę,savo pastebėjimus,dėl jūsų minimo skriaudimo, net į galvą tokios mintys nebuvo atėję.O sureikšminau čia ne aš
Tai buvo mano antras gimdymas pas ją ir tikrai mačiau skirtumą, kokia ji buvo prieš tris metus ir dabar, abu gimdymai buvo sunkus ir ilgi, tačiau antrame pasireiškė jos grubumas, stačiokiškumas, ko tikrai nesitikėjau.
o beto, visi esam skirtingi, tad nereik čia lygint, man neskaudėjo, tai ir tau neturėjo skaudėt.