QUOTE(Gingerr @ 2008 08 18, 11:40)
Na, manau, kad is dalies ji teisi, taciau kiek man aiskino medikai, tai atejus terminui ir dar negimdant, o norint apziuros reikkia tureti su savimi siuntima ir tave priziurincio mediko
Hm, keista
Paskutinese apziurose savo poliklinikoje lankiausi pas bendrosios praktikos gydytoja, nes ginekologe isejo atostogauti
Na, tikrai, jei buciau zinojus ar itarus apie siuntima, buciau uzklaususi savo seimos gydytojos. Pasielgiau kaip paprastai tokiose situacijose daroma - visiskai pasitikejau gydytoja...
QUOTE(Chelsea @ 2008 08 18, 13:29)
As turejau siuntima is poliklinikoss ginekologes guldymui i stacionara. Bet po apziuros Trakuose isleido namo neribotam laikui, kol prades skaudeti ar vandenys nubegs. Jau po termino savaite. Niekas nevyksta. Siuntima pasiliko sau. Tai kaip reiketu toliau elgtis?
Va cia ir vel keista
As, nepaisant anksciau papasakotos istorijos, kuomet man prisake, jog nebutina atvykti sukakus terminui, termino diena ryztingai nuvykau i Trakus. Aisku, reikia pridurti, kad vaziavau tik del to, kad lyg tycia termino dienos ryte pasirode kraujo... Zodziu, aplinkybes susideliojo lyg tycia labai, ziauriai kalbant, palankiai. Sikart apziurejo labai nuodugniai ir profesionaliai - atliko visus reikiamus tyrimus nuo A iki Z ir issiunte namuciu su priesaku atvykti po dvieju dienu sekanciai apziurai.
Chelsea, tavo situacijoje, manau, tikrai vaziuociau i Trakus. Gali buti, kad esant kitai gydytoju pamainai, tave bent jau apziures (kaip, beje, nutiko ir man). Beje, pirmaji mazyli gimdziau Trakuose ir jis gime gerokai po termino. Pamenu, kad nuo pat pirmo apsilankymo mums paskirdavo kas poros dienu apziura, o kai sukapsejo visa savaite su trupuciu po termino, mane pagulde. Leliukas gime man pragulejus ligonineje dar nepilnas tris dienas. Taigi, su tom apziurom ir demesiu viskas gavosi kazkaip naturaliai, be nervu ir neturint jokiu siuntimu
P. S. su niekuo nesitariau ir niekam nemokejau. Tik po gimdymo uz tikrai profesionalu darba simboliskai atsidekojome vaikuti priemusioms gydytojai ir akuserei