QUOTE(VilijaVVK @ 2009 02 03, 22:57)
Sveikutes,
mes siandien su vyru buvome Trakuose apsiziureti. Na ir zinokite, kad manes jokia gydytoja neprieme, o apie tvarka gimdykloje papasakojo sesute Manau, kad gimdysime Trakuose ir su nieko nesitare, o kai ateis laikas tai kaip dievas duos.
Visoms sekmes, po gimdymo parasysiu
mes siandien su vyru buvome Trakuose apsiziureti. Na ir zinokite, kad manes jokia gydytoja neprieme, o apie tvarka gimdykloje papasakojo sesute Manau, kad gimdysime Trakuose ir su nieko nesitare, o kai ateis laikas tai kaip dievas duos.
Visoms sekmes, po gimdymo parasysiu
lauksime naujienu
QUOTE(handviliukas @ 2009 02 04, 12:26)
Laba Mes irgi vaziuosim i Trakus gimdyt nesitare, bet manau, kad pirma reiks pasiskambint ar vietu bus, ar priims isvis
lauksime naujienu
Tiesa, akušerė minėjo, kad dabar kaina vyrui, jei nori pasilikti palatoj, yra jau 70 Lt už vieną dieną
QUOTE(Edora @ 2009 02 06, 16:16)
Tiesa, akušerė minėjo, kad dabar kaina vyrui, jei nori pasilikti palatoj, yra jau 70 Lt už vieną dieną
ogo
pries du metus buvo 20lt
o tai mokama palata kiek?
Teks teciams dabar iki velyvo vakaro mamytems gelbeti, o paskui namo vaziuoti. Nors... jeigu as pagimdziau penktadieni, o namo isvaziavau sekmadieni, tai jaunasi dvi naktys teciui. Viso 140 Lt. Po teisybiai siais laikais netokia jau baisi suma . O kai pagalvoji, kad viskas del tokio mazycio, tokio ruzavo zuikucio , tai tada galima moketi
Sveikos
del pasilikimo ir kainu. As po gimdymo gulejau 5 rodos dienas, gal 6. Kartu gulejo mama. Pradzioj planavom kad bus vyras, bet kai atveze pirmaji ryta aplankyt mama tai nusprendem kad mama geria mazule pasirupins, kaip ne kaip pati 5 vaikus uzaugino. Ir uz visas tas dienas ir naktis is musu nepaprase ne lito, nes vis tik esu isitikinus joms tai "kainavo" pigiau nei paciom lakstyt pas mano kudikeli. Pati vaiku negalejau pasirupint del komplikaciju
del pasilikimo ir kainu. As po gimdymo gulejau 5 rodos dienas, gal 6. Kartu gulejo mama. Pradzioj planavom kad bus vyras, bet kai atveze pirmaji ryta aplankyt mama tai nusprendem kad mama geria mazule pasirupins, kaip ne kaip pati 5 vaikus uzaugino. Ir uz visas tas dienas ir naktis is musu nepaprase ne lito, nes vis tik esu isitikinus joms tai "kainavo" pigiau nei paciom lakstyt pas mano kudikeli. Pati vaiku negalejau pasirupint del komplikaciju
Nu tas 70 lt tai tikrai ne dramblys..tik klausimas ar nebus tiek mamyciu, akd jau teveliams neliktu vietos ir uz tuos 70lt.. man dabar toks vaizdas, kad gimanciu toks bumas, jog visi gimdumo skyriai ju nebesutalpina..nors gal cia tikas taip isivaziuodju tikiuosi, akd iki vasaros susibalansuos..nors viltis aisku gali buti ir mano motina
QUOTE(Alchemie @ 2009 02 06, 20:13)
Nu tas 70 lt tai tikrai ne dramblys..tik klausimas ar nebus tiek mamyciu, akd jau teveliams neliktu vietos ir uz tuos 70lt.. man dabar toks vaizdas, kad gimanciu toks bumas, jog visi gimdumo skyriai ju nebesutalpina..nors gal cia tikas taip isivaziuodju tikiuosi, akd iki vasaros susibalansuos..nors viltis aisku gali buti ir mano motina
Įtariu kad tikrai bus tos vietos-bo gimstamumas vėl mažėja
QUOTE(Chelsea @ 2009 02 06, 19:18)
Sveikos
kiek zinau po cezario, mama ar tevas galedavo likti nemokamai
bent jau anksciau taip buvo,nes pagalba tikrai reikalinga
QUOTE(Alchemie @ 2009 02 06, 20:13)
na man gydytojas sake,jai truks vietu, suspaus mamytes,tada teciam teks namo vaziuoti miegoti
nes manau tikrai nenormalu butu,jaigu visi guletu su vyrais, o gimdyves kuriom vietu neuztenka siustu i vilniu
sake tokiu atveju spaus mamytes palatuose
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 02 06, 18:16)
o tai mokama palata kiek?
man gydytojas sake, kad mokama palata kainuoja 300 lt. visam laikotarpiui. ir ten gali likti ir tevelis, bei busi viena. bet jei dabar pabrango atskirai teveliu nakvyne, tai nebegaliu garantuoti kad nepabrango ir ta palata.
siaip man teko ja apziureti, tai ji niekuom nesiskiria nuo kitu palatu, tik kad yra dusas ir Wc. Bet kita vertus Traku GN koridorius tokis mazas, kad paeiti iki bendro Wc ar duso beveik tas pats atstumas, koki tenka namuose nupedinti.
Nu del kainos tai cia nebaisu, del pasispaudimo irgi nebaisu, del vyru...nu svarbu gimdymo metu butu.
O del gimdymo mazejimo itariu, kad tikrai sumazes jau po kokiu metu, nes dabar dar kol kas tas "uzejimas" kai buvo geresnes salygos pinigeliu skaiciavimo.
As tai galvoju, kad jei dabar ner ku mamytems gimdyti..po 6-7 metu mes visos ieskosime mokyklu..apie darzelius nekalbu Nu bet cia tai dar taip sakant toli
O del gimdymo mazejimo itariu, kad tikrai sumazes jau po kokiu metu, nes dabar dar kol kas tas "uzejimas" kai buvo geresnes salygos pinigeliu skaiciavimo.
As tai galvoju, kad jei dabar ner ku mamytems gimdyti..po 6-7 metu mes visos ieskosime mokyklu..apie darzelius nekalbu Nu bet cia tai dar taip sakant toli