QUOTE(JANYTE25 @ 2009 01 17, 16:17)
IR SKATINU BAIGTI MOKETI DAKTARAMS!MES PATIS PrIPRATInOM PRE VZIATKIU!
BE PINIGU ZMONISKOS PAGALBOS NENORI SUTEIKTI!!!!!!!!!!JU TOKS DARBAS IR TEGUL,ATLIEKA,ARBA APSKUSTI AUKSTESNASEMS!!!!!!!PAGALVOKIT KIEK RUBELIU IR VISOKIU ZASLIUKU VAIKUCIUJ GALIMA NUPIRKTI,JIE VOGIA IS MUSU VAIKU!!!!!!!
pagymdziau,buvo nemalonumu,nerasisiu nenoriu gazinti!,kiek girdejau kas vilniuj dedasi irgi nepiragai ten isvis teraristaj.........
zodziu,cia kiekvienos mamites sprendimas,kartais jai prireikia vaziuoji kur arciau!ir nieko neklausai!
SEKMES VISEMS,NEPASIDOKIT,BUKIT STIPRUS,GALVOKIT APIE BUSIMA VAIKA,KOVOKIT UZ SAVO TEISE!
(PINIGU NEDAVIAU )
BE PINIGU ZMONISKOS PAGALBOS NENORI SUTEIKTI!!!!!!!!!!JU TOKS DARBAS IR TEGUL,ATLIEKA,ARBA APSKUSTI AUKSTESNASEMS!!!!!!!PAGALVOKIT KIEK RUBELIU IR VISOKIU ZASLIUKU VAIKUCIUJ GALIMA NUPIRKTI,JIE VOGIA IS MUSU VAIKU!!!!!!!
pagymdziau,buvo nemalonumu,nerasisiu nenoriu gazinti!,kiek girdejau kas vilniuj dedasi irgi nepiragai ten isvis teraristaj.........
zodziu,cia kiekvienos mamites sprendimas,kartais jai prireikia vaziuoji kur arciau!ir nieko neklausai!
SEKMES VISEMS,NEPASIDOKIT,BUKIT STIPRUS,GALVOKIT APIE BUSIMA VAIKA,KOVOKIT UZ SAVO TEISE!
(PINIGU NEDAVIAU )
Tu gal nelabai įsiskaitei apie ką eina kalba. Jei tu važiuoji į arčiausiai tavęs esančią ligoninę ir nesitarus pas tą gydytojų ir personalo pamainą kuri tada budi ir privalo atlikti savo tiesioginį darbą-tada žinoma apie kokius pinigus gali būti kalba. Tačiau jei pati nori ir ieškai kad ir dėl savo dvasinio ramumo, kad šalia tavęs butų gimdymo metu tas ar anas gydytojas, pvz. pas kurį tu lankeisi visą nėštumo laiką, ir kurį tu gali pakelti vidurį nakties savo skambučiu ne per jo pamainą, kad lėktų kartu su tavimi į ligoninę gimdyti-tuomet aš manau ne tik kad gali, bet ir turėtum apmokėti jo paslaugą. Tardamasi su savo gydytoja, kad ji priimtų mano vaikelį-AŠ IR GALVOJAU APIE SAVO BŪSIMĄ VAIKĄ- (PINIGUS MOKĖJAU-BUVO UŽ KĄ )