[quote=tigriuke,2009 01 09, 18:44]
[quote=Briediene,2009 01 05, 15:27]
Sveikos,
!
Pries 8 dienas gimdziau Trakuose
sveikinu su lelium
[quote=Evelita,2009 01 07, 12:46]
Nezinau kodel visos toKios apakusios nuo tos baisios Traku gimdyklos aplinkos, turbut nesate maciusios kaip is tikruju turi atrodyti gimdykla, kokios kvalifikacijos turi buti daktares, bei kokia prieziura reikalinga gimdyvei ir naujagimiui. juk Trakuose niekas nepasikeite dar nuo tarybiniu laiku, nei patalpos, nei personalas. Daktares isprotejusios tik ir laukia kada i ranka idesi LT. Ypac vedeja Variajakojiene
ir ta vista Streiziene,
visos slaugutes sudlenkes, seseles vistos, vaiksto pasikelusios ir amzinai i stalciu ziuriu ka istrauksi ir pasiulysi. Baisu! Nesupratu jusu mielosios. Kitus forumus paskaitykit, kad ir paie Ukmerges gimdymo skyriu, ten juk vikskas po generalionio remonto, palatos vievietes su dusias, daktarai auksciausios kvalifikacijos, aparatura naujausia, demesys bagalinis, o ir gimdyviu tikrai nera daug, nors paskutiniu metu, taip pat atsiranda vis gudresniu kurios net is Klaipedos, Kauno ar Vilniaus atlekia pasigimdyti i Ukmerge.
Galima suprasti visas lendancias i Trakus gimdyti ir Vilniaus, kur tikrai eina konvejeris, ten tikrai nei normalios prieziuros nei demesio.
PAGALVOKIT MOTERYS AR NORIT TOKIO DEMESIO TRAKU TARYBINEJ LIGONINEJ
Su nuostabiom sudlenkem seselem ir visko peretkusiom vilnietem ziauriom senom daktarem save vadinaciom bobom, fui negaliu dar dabar siurpas per kuna begioja, kaip prisimenu, kaip pirma karta isgirdau sia istorija
na visu pirma ne taip ten ir baisu
gal tik ispuikusiom poniutem ten ir baisu
visu antra man atrodo kad nuo zmogaus priklauso kaip su juo bus elgemasi
kai as atvaziavau gimdyt tai kazkaip su nuotaika buvau ir neisterikavau nei kam akiu draskiau tai ir su manim visi graziai elgesi o vat kai jau as buvau gimdykloj atvaziavo tokia poniute kuri atsiprasant cia visus ant koju pakele mat ji atvaziavo sokinekit nors ji ne gimde o tik seip tonu viduri nakties uzsimane paklausit nors vaikas spardesi kaip ji sake ir viskas gerai bet jai uzsinorejo tai gydytojas jai atkirto kad cia zmones dirba ir neturi laiko nesamonem tai ji taip issiputojo kad reikejo girdet zinot mes visi zmones nors jie ir daktarai bet kai atvazioja tokia poniute tai as palaikau kad nereikia cackintis tai gal tavo drauge irgi buvo neitin maloni kad gavo tokia prieziura nors netikiu kad jai kas grasino zinot buna zmones is isiucio pagrazina nieko stebetino cia mano nuomone nieko nenorejau izeisti
o del rogalskio tai as pas ji gimdziu ir zinot vien aciu galiu pasakyt
aisku jis griestas ir dalykiskas bet man ir nepatinka kai cackinasi man patinka viskas aiskiai ir trumpai. del kalbejimo per gimdyma viena mamyte rase kad jai pasidare tikrai nejauku na zinokit jie tikrai nenorejo nieko pasakyti per mano gimdyma buvo irgi palesta daug temu bet man tai skaidrino nuotaika ir as tarp saremiu tiesiog uzsimirsdavau aisku jie su manim kalbejo nu bet kai as ten per saremius stenedavau tai jie kazka pasnekedavo savo visi mes zmones otai ka jiems tileti reikia kol jus stenit ar pastoviai kartot kvepuok !
as tik noriu pabrezti kad tegu kiekviena pagalvoja kad jiems tai darbas juk mes irgi kai dirbam snekam su kolegom pvz . kasininkes buna kalbasi tarpusavy man tai netrugdo nes as suprantu kad visa diena sedeti ir tileti nes zmones eina pastoviai neimanoma
jiems tai kasdienybe o kai kurios tiesiog sureiksmina viska tada ir iseina tragedija
[/quote]