As taip pat gimdziau 2008 rugsejo 25 d Trakuose pas gyd. L.Digriene( nesitarusi),esu viskuo labai patenkinta
QUOTE(neriukas @ 2009 01 12, 12:48)
deja, bet man taip buvo gimdymo skausmo visai neatsimenu, o vat kai pagalvoju apie siuvimą tai net silpna darosi verkiau krokodilo ašarom
O tai kodel nepareikalavai nuskausminimo? Jie gi privalo sita paslauga nemokamai suteikt.. Rekciau ir i dantis spirciau, jei pabandytu su manim taip pajuokauti
as tai kazkokia tokia..nenromali kai kaklelis atsidare, juokas eme, nebeskaudejo nieko..o plysau smarkiai gimdydama, nieko nejauciau..siuvo tai su nejautra..sakiau uzsiuvo, vel nekalta busiu
QUOTE(indica @ 2009 01 12, 18:13)
O tai kodel nepareikalavai nuskausminimo? Jie gi privalo sita paslauga nemokamai suteikt.. Rekciau ir i dantis spirciau, jei pabandytu su manim taip pajuokauti
net nežinau kodėl nepaprašiau nuskausminamų matyt lengvam šoke buvau
QUOTE(neriukas @ 2009 01 12, 12:48)
deja, bet man taip buvo gimdymo skausmo visai neatsimenu, o vat kai pagalvoju apie siuvimą tai net silpna darosi verkiau krokodilo ašarom
eina sau
as irgi neprasiau,bet man net kerpant leido nuskausminimus, o kai siuvo tai oho keliose vietose leido , dar lauke kol uzsals ir tik tada siuvo, bijau ne pagalvoti ,kad gali siuti gyvai
o pas ka gimdei?
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 01 12, 20:17)
eina sau
as irgi neprasiau,bet man net kerpant leido nuskausminimus, o kai siuvo tai oho keliose vietose leido , dar lauke kol uzsals ir tik tada siuvo, bijau ne pagalvoti ,kad gali siuti gyvai
o pas ka gimdei?
o pas ka gimdei?
gimdžiau pas gyd. Kalinauską ir akušerę Kristina, jokių nusiskundimų ir priekaištų jiems neturėjau ir neturiu, išskyrus tą 'malonų' siuvimą
antrą irgi planuoju gimdyt Trakuose, bet labai tikiuosi kad gausiu nuskausminimus jei jų tik reiks
QUOTE(neriukas @ 2009 01 12, 21:59)
gimdžiau pas gyd. Kalinauską ir akušerę Kristina, jokių nusiskundimų ir priekaištų jiems neturėjau ir neturiu, išskyrus tą 'malonų' siuvimą
antrą irgi planuoju gimdyt Trakuose, bet labai tikiuosi kad gausiu nuskausminimus jei jų tik reiks
oi Kristina ech kokie geri atsiminimai apie ja tokai nuostabi akusere
--------------
klausykit o trakuose, na akusere su gydytoju, visad taip pat buna, ar juos keicia,
na pvz kaip rasei Kalinauskas su Kristina, ir t.t. labai idomu ar jiem kaip ispuola,ar jie visad vienas su kitu dirba
na durnai parasiau,tikiuosi kas supras
Gal dirba dineomis tai kartu, o budejimai matyt kaip susiderina..nes nebutinai gali buti kartu...
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 13, 21:56)
Gal dirba dineomis tai kartu, o budejimai matyt kaip susiderina..nes nebutinai gali buti kartu...
aiskumas
dabar bijosiu Kalinausko
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 01 14, 00:29)
nebijok, jis labai nuostabus gydytojas, neturiu nei vieno blogo žodžio apie jį tik vat matyt pamiršo man nuskausminamuosius bet argi tai svarbu palyginus kokius džiaugsmus turim
QUOTE(neriukas @ 2009 01 14, 12:09)
nebijok, jis labai nuostabus gydytojas, neturiu nei vieno blogo žodžio apie jį tik vat matyt pamiršo man nuskausminamuosius bet argi tai svarbu palyginus kokius džiaugsmus turim
bet kaip galima pamirsti
as is vis esu baile skausmui visko ko bijojau,tai repliu,kirpimo,plysimo,tai viskas man buvo bet jai dar gyvai siutu brrr
bandysiu reikalauti ,kad nuskausmintu
po teisybe tai labai noreciau pas rogalski papulti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 01 14, 12:44)
bet kaip galima pamirsti
as is vis esu baile skausmui visko ko bijojau,tai repliu,kirpimo,plysimo,tai viskas man buvo bet jai dar gyvai siutu brrr
Mane kai siuvo tai as iskart paklausiai pas gyd.Erika ar leisit vaistus tai sako aisku, kad leisiu nes bijojau kad nenuskausmina pries siunant neriukas kai papasakojo o beto neisvienos esu girdejus kad neleidzia kai kurie gydytojai vaistu (cia ne tik apie Traku gydytojus kalbu) tai ziauriai bijojau o dar kai esu kiskis bailys skausmu tai isvis
O siaip viskas buvo Trakuose