QUOTE(sauluzele @ 2008 12 10, 17:11)
Man tai juokingos diskusijos apie komforta. Ten ne BAK bet ir ne AK, kur remontuojamais koridoriais vezamos gimdyves. Tvarkinga, grazi, rupsetinga aplinka.
Toj ligoninej reiks praleist 3-5 paras ir tikrai galva suksis ne kaip kokioj aplinkoj as guliu ar koks dusas, o viskas suksis apie kudikeli
Pagalvokit apie tai, o jei bus pakilus temperatura? Labai jau eisit i dusa.
Nezinau man buvo svarbu kiti dalykai visai. Man svarbu buvo gydytojai, ir tai kad galetumem buti kartu visa seima. O visa komforta as gavau grizus namo
QUOTE(Chelsea @ 2008 12 10, 18:25)
Sauluze
Jei vis tik kuri esat itin isranki ir bendras dusas gali aptemdyti vaikelio atejimo dziaugsma, gal vertetu pagalvoti apie gimdyma privaciuose gn, nes ten yra valstybine istaiga.
1.visu pirma cia ne diskusijos, o tik prasymas zinanciu pasidalinti konkrecia info - kurioj vietoj dusas.
2. visu antra, nemanau kad issiaiskint kas ir kaip pries viska yra blogai. ir ne prie ko cia tie komfortai ar ne komfortai,.., tiesiog noriu pasiaiskint kur tas dusas yra ir ar verta moket uz palata tuos 300 ar ne...
3. kadangi gydytojo klausimas jau issprestas, nematau nieko blogo pasidomet ir kitais dalykais
4. galiausiai, kievienam savo..., nuo to mes nei blogesnes nei geresnes...
Papildyta:
QUOTE(Ievulyte @ 2008 12 10, 15:45)
P.S. uzsirakinti irgi galima
patariu nedvejot, nes tikrai nesigailiu pasirinkus Trakus ir antra karta gimdysiu vel Trakuos
nedvejoju, jau pasirinkus, tik siaip domiuosi kas ir kaip ten kad zinociau ko tiketis ir tiek