QUOTE(diddy @ 2008 12 08, 17:28)
Klausimelis mamytems, neseniai trakuose gimdziusios
ar duoda naktinius gimdymui, chalata...? maitinimas kiek girdejau prastas?> uz ji moket reikia? gal galima jo isvis atsisakyt? kaip su klizmutem? padaro vietoj ar reik paciai pasidaryt? ar duoda paluciu? ka savo reik turet? tikiuosi jie turi tirpstanciu siulu ir su tokiais siuva, ar reikia paciai nusipirkt kaip kazkurioj ligoninej yra prasoma
is anksto dekoju uz atsakymus
labas
gimdziau rugpjuti. Naktinius, chalata duoda,keicia kasdien, jei issipurvina ir dazniau. Man maitinimas buvo super, kadangi pirmom dienom po operacijos is vis neleido valgyt, tai po to viskas butu sueje
klizma daro iskart po pirmos apziuros. palu duoda kiek reikia. Siulai tirpstantys, bent jau pjuvio. Klausk jei dar kas
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2008 12 08, 17:32)
Sveikutes
Labai domina kokio lygio palatos? Nes man planinis cezaris, galvoju apie Trakus, gulesiu 5 dienas, todel labai svarbu kokios ten palatos
, vyras negales daug padeti, nes kitas mazius namie
, tai nesinori eiti i WC puse kilometro nuo palatos. Aciu
Neturiu su kuo lygint, bet man palatos patiko. Gulejom 6oj. Daznai valo. wc buvo visai salia. Bet pati nebuciau vaiku pasirupinus, nes pirmas dienas is vis nelipau is lovos, biski komplikuota buvo, tai mama su manim gulejo, rupinosi anukele, pasvarstykit toki varianta, jei bus palatu manau geriausias dalykas, o ir akuserem maziau darbo, patikek kaip jos ten nuvargsta.
atsiprasau uz klaidas rasau viena ranka