Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose 5 tema

QUOTE(Ritutė mažutė @ 2008 11 30, 10:30)
Dievuliau iš kur tokie skaičiai  blink.gif  blink.gif  blink.gif

tikrai tikrai tokie skaiciai

as gimdziau pas rogalski pries 2metus smile.gif tai tada pas ji kainavo 800lt
dabar pabrango,bet viskas gi brangsta
o kaip gydytojas tai jis nuostabus, esu labai patenkinta wub.gif wub.gif wub.gif kad pa sji gymdziau

antra irgi tik trakuose gimdysiu,bet sako dabar ten vietu buna nera g.gif kaip is tikruju?
kad veliau nelikti ant ledo? unsure.gif
gal geriau tartis vis sokia tokia garantija...

o kiek ima vriakojiene? blush2.gif (sorry jai pavarde ne taip parasiau)
Atsakyti
Klausimelis mamytems, neseniai trakuose gimdziusios smile.gif ar duoda naktinius gimdymui, chalata...? maitinimas kiek girdejau prastas?> uz ji moket reikia? gal galima jo isvis atsisakyt? kaip su klizmutem? padaro vietoj ar reik paciai pasidaryt? ar duoda paluciu? ka savo reik turet? tikiuosi jie turi tirpstanciu siulu ir su tokiais siuva, ar reikia paciai nusipirkt kaip kazkurioj ligoninej yra prasoma ax.gif is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Labai domina kokio lygio palatos? Nes man planinis cezaris, galvoju apie Trakus, gulesiu 5 dienas, todel labai svarbu kokios ten palatos blush2.gif , vyras negales daug padeti, nes kitas mazius namie smile.gif , tai nesinori eiti i WC puse kilometro nuo palatos. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diddy @ 2008 12 08, 17:28)
Klausimelis mamytems, neseniai trakuose gimdziusios smile.gif ar duoda naktinius gimdymui, chalata...? maitinimas kiek girdejau prastas?> uz ji moket reikia? gal galima jo isvis atsisakyt? kaip su klizmutem? padaro vietoj ar reik paciai pasidaryt? ar duoda paluciu? ka savo reik turet? tikiuosi jie turi tirpstanciu siulu ir su tokiais siuva, ar reikia paciai nusipirkt kaip kazkurioj ligoninej yra prasoma ax.gif is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif

labas
gimdziau rugpjuti. Naktinius, chalata duoda,keicia kasdien, jei issipurvina ir dazniau. Man maitinimas buvo super, kadangi pirmom dienom po operacijos is vis neleido valgyt, tai po to viskas butu sueje lotuliukas.gif klizma daro iskart po pirmos apziuros. palu duoda kiek reikia. Siulai tirpstantys, bent jau pjuvio. Klausk jei dar kas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2008 12 08, 17:32)
Sveikutes 4u.gif

Labai domina kokio lygio palatos? Nes man planinis cezaris, galvoju apie Trakus, gulesiu 5 dienas, todel labai svarbu kokios ten palatos  blush2.gif , vyras negales daug padeti, nes kitas mazius namie  smile.gif , tai nesinori eiti i WC puse kilometro nuo palatos. Aciu 4u.gif

Neturiu su kuo lygint, bet man palatos patiko. Gulejom 6oj. Daznai valo. wc buvo visai salia. Bet pati nebuciau vaiku pasirupinus, nes pirmas dienas is vis nelipau is lovos, biski komplikuota buvo, tai mama su manim gulejo, rupinosi anukele, pasvarstykit toki varianta, jei bus palatu manau geriausias dalykas, o ir akuserem maziau darbo, patikek kaip jos ten nuvargsta.

atsiprasau uz klaidas rasau viena ranka
Atsakyti
QUOTE(diddy @ 2008 12 08, 18:28)

naktinius duoda biggrin.gif chalata irgi, palu visa kruva prinese, keicia tike patalyne tiek viska daznai thumbup.gif ne taip kaip vilniuje doh.gif

siules tirpstancios,nes man ir plyso ir kirpo,visko buvo..siuvo gal visa valanda, kas labiausiai patiko kad tiek kerpant tiek siunant buvo suleisti nuskausminimus,nieko nejutau thumbup.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2008 12 08, 18:32)
Sveikutes 4u.gif

Labai domina kokio lygio palatos? Nes man planinis cezaris, galvoju apie Trakus, gulesiu 5 dienas, todel labai svarbu kokios ten palatos  blush2.gif , vyras negales daug padeti, nes kitas mazius namie  smile.gif , tai nesinori eiti i WC puse kilometro nuo palatos. Aciu 4u.gif

as buvau paprastoi palatoi,tikrai svaru, tuoletas kad ir kolidoriuje,visvien eiti ten vos keli zingsniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 gruodžio 2008 - 19:26
sveikos mamytes 4u.gif
QUOTE(diddy @ 2008 12 08, 17:28)

savo mazylius gimdziau irgi Trakuose. buvau visiskai viskuom patenkinta thumbup.gif duoda ten visko ko paprasai, duoda jei ir neprasai biggrin.gif naktinukus jos pasiulo net jei ir savo turi, sako: "kam tau purvinti savo". maistas man pasitaike puikus, kaip kitom nezinau rolleyes.gif klizmutes daro ir apskuta jei reikia. visos akuseres labai geros ir malonios. kiekviena diena ateina tokia moteris ir vis siulo mankstele padaryti (biski juokinga ji man buvo lotuliukas.gif )pirma kart atsisakiau, o antra kart galvoju pabandysiu. tai manksta dariau lovoj, net niekur eiti nereikejo biggrin.gif dar yra ukvede tenai, visas mamytes "saulytemis" ar "gelelemis" vadina, atnesa paluciu jei reikia tau ir vaikiukui.
kai gimdysiu trecia vaziuosiu tik i Trakus. o kas del mokejimo, tai is anksto moketi nereikia, jei nori gali atsidekojimui po visko duoti patikusioms daktarems ar akuserems.
Man is visu ju labiausiai patiko akusere Roma thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Tikra teisybė viskas ką čia mamytės pasakoja, niu net faina, kad ne man vienai ten taaaip viskas patiko wub.gif
Ką savo reikia turėt, tai higienos priemones (paketų, dantų šepetėlį, rankšluostį, pampersų, drėgnų servetėlių), kelis komplektėlius leliukui apsirengt, šlepetes sau ir vyrui jei liks kartu, niu ir daugiau nepamenu.... Maistas nekainuoja, tik jei vyrui norėsi, kad dar atneštų, tai diena - 8LT lotuliukas.gif niu mes valgėm, kažkaip nesiskundėm, tik tiek, kad vyrui tai ten tik užkasti pagal keikįlotuliukas.gif Siūlai tirpstantys, mane irgi siuvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiara two in one: 08 gruodžio 2008 - 20:01
QUOTE(jjurgitas @ 2008 12 08, 19:34)
kiekviena diena ateina tokia moteris ir vis siulo mankstele padaryti (biski juokinga ji man buvo lotuliukas.gif )pirma kart atsisakiau, o antra kart galvoju pabandysiu.

Jo šita tai pagerinta, atėjo pas mane apie aštuntą ryto (aš be penkiolikos penkios ryte pagimdžius) ir sako pasimankštinam, ir labai supyko kai atsisakiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiek atsiliepimu geru, pats tas ko reikia iki galutinio apsisprendimo thumbup.gif Vaziuosim ten ir mes speju jau sia savaite wub.gif
Atsakyti
vat idomu, ar kai dabar AK uzdarytas ir VGN perkrautas, Trakuose yra vietu, ar irgi tas pats darosi? nes kai pasiskaitau..tai tik BAK del kainos nera perkrovos..ot tauta padides, reikes dainuoti nebe 3 milijonai, o 4 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 12 08, 20:47)
vat idomu, ar kai dabar AK uzdarytas ir VGN perkrautas, Trakuose yra vietu, ar irgi tas pats darosi? nes kai pasiskaitau..tai tik  BAK del kainos nera perkrovos..ot tauta padides, reikes dainuoti nebe 3 milijonai, o 4 biggrin.gif

del vietu dabar tai nezinau, bet mano laiku palatose po viena guledavome thumbup.gif
Atsakyti
Nu as tikiuosi, akd iki vasarso ir AK susitvarkys ir VGN praretes ir gal trakuose nebus apgulties..nors matant vien musu darbe kiek iseina i dekreta blink.gif tai ligonines dar puse metu bus pilnos biggrin.gif
Atsakyti