QUOTE(ingaBan @ 2008 11 21, 10:37)
noreciau prisideti prie rasanciuju gerus atsiliepimus. gimdziau Trakuose abi savo dukras. Visom rekomenduociau. pirmaja gimdziau be jokiu problemu, o antraja su komplikacijomis, taciau abu kartus gydytoja ir akusere elgesi kvalifikuotai ir ramiai. galiu pasakyti, kad gimdziau kaip namie. antra karta kai gimdziau, tai pasinaudojau naujove, kartu palatoje po gimdymo buvo ir nakvojo vyras. tikrai pasakiskas dalykas, kai nesi atskirta nuo artimuju ir palikta po gimdymo viena.
Aš gimdžiau Trakuose prieš jau beveik lygiai 3 metus, turėjau planinį cezarį, pas gyd Variakojienę. Likau viskuo labai patenkinta. Gulėjau dar savaitę prieš cezarį ligonijė ir jau net tada vyras būtų galėjęs būti šalia, jam jau buvo paruošta atskira lova, o po operacijos dukrytė nuo pirmų akimirkų buvo su mumis palatoje, nes vyras irgi buvo šalia. Dabar numatomas gimdymas balandį ir tikrai esu nusiteikus būi tik Trakuose, be to girdėjau ten dabar po remontų visai jau vikas gerai, nes prieš 3 metus tai man juoką pro ašaras kėlė tas vienas bendras WC be kabliuko. Ypač tada kai jo prireikdavo vyrams, būdavo einu kartą koridorium, o prie WC (kadangi ten įjungta šviesa) laukia vyras, po kiek laiko einu, o jis vis dar laukia. Tai sakau, leiskit pažiūrėsiu gal ten laisva tik šviesą pamiršo išjungti - pasirodo buvau teisi
Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 11 29, 11:40)
Aš irgi pas Kalinauskį.
O gydytojo Povilo pavardės irgi nežinau, bet jis mane apžiūrėjo kai tik atvažiavau į ligoninę. Jis ir nusprendė mane guldyti.
Toks šmaikštus gydytojas.
Kalbat apie pagyvenusį šmaikštų gyd. Tai prieš 3 metus toks tikrai buvo. Nežinau nei vardo nei nieko, bet jau po cezario per viztaciją vieną dieną toks buvo pas mane į palatą užėjęs. Net neprisilietė prie manęs, tik kai seselė jam pasakė, kad aš po cezario, (bet jau vaikščiojau), tai jis pradžioj nusijuokė, sako jai tu ką - jei ji po cezario tai už lango vasara (o buvo žiema), sako pažiūrėk kaip ji gražiai atrodo (nors atrodžiau tikrai klaikiao
) , kaip negimžius visai. Tai jei taip ir jautiesi , tai viskas gerai reiškia šitoje palatoje sako
Papildyta:
QUOTE(diddy @ 2008 11 30, 02:26)
pries kazkur pusantros savaites tuo domejausi, klausiau, sake dar nepasirasytas ligonines vadovybes isakymas del sito, menesio begyje turetu paaisketi....
Nu geras, reikės tuo pasidomėti, kol kad nereikia gimdyt
Dalis parašo neatitinka II.12 forumo taisyklės.