Šeštadienį parvykom su pirmagimiu iš Trakų ligoninės
su vyru esam be galo patenkinti
naktį prasidėjus sąrėmiams pasiskambinau į ligoninę, pasiklausiau kokia pas juos situacija ar yra laisvų palatų, gimdykla, tai kaip tik buvo po vieną. Atvykom 9val. Atsidarymas buvo 5cm. Iškart į gimdyklą. Prieš tai klizmavo, bet atsiklausė ar neprieštarauju ir apskritai net nustebino, kad dėl daugelio dalykų teiravosi nuomenės, ar neprieštaraujam. Gimdyme dalyvavo akušerė Vyda ir gydytoja Edita, kurioms tik nuoširdžiausia padėka
nuostabios moterys, jaučiau jų palaikymą, profesionalumą, todėl vasapusiškai pasitikėjau. Akušerė pasiūlė į gimdyklą atsinešti muzikos, žvakių, jei yra pageidavimas.
Po gimdymo kiek teko "sutikt" personalo, tai irgi esu sužavėta, kad yra toookių nuostabių žmonių: vaikučių sesutės nuostabios
, visada pasiruošusios padėt, neonatologė maloni labai, akušerės taip pat nuostabios moterys. Tvarkytoja Lena - aukselis, visada užsukus pasisveikins, paklaus ar nieko netrūksta
reikia palučių vaikeliui ar pačiai, naktinukų - prašom, prineša kiek reikia
remontas gal ir ne šviežiausias, bet tikrai tvarkinga. Patiko palatos, kuriose lieki kartu su vaikeliu ir vyru. Man po gimdymo tai buvo rojus - iš lovos nesikėliau, ilsėjausi, vyras tik paduodavo leliuką pamaitint, kai ateidavo sesutės ko pamokyt, vyras mokėsi, aš galėjau sau ramiai ilsėtis. Norintiems dar daugiau komforto - palatos su dušu ir WC. Nors ir šiaip WC per žingsnį nuo palatų, dušas irgi. O ramybė kokia... fantastika
Esam be galo patenkinti, kad pasirinkom Trakų ligoninę, tikrai nesitikėjau toookio šilto paslaugumo
P.s. jokio išankstinio tarimosi ar mokėjimo nebuvo, atsidėkojom tik po visko, nors ir tai neplanavom, bet jau kad labai sužavėjo personalas, tikrai negaila buvo.
Pasirašyk PETICIJĄ už ŽINDYMO skatinimą Lietuvoje: ČIA!