Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios Jūsų vestuvės?

Apklausa: Kokios Jūsų vestuves? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Geras kausimasl kokios gi tos tradicijos? Kiekvienam gi jos savo. Tikinciose seimose bus ir tevu palaiminimai, ir seimos zidinys. Kai ko manymu tradicija daryt dideles vestuves ir kviest vos pazistamus vien del to kad reikia. mes pvz nekvieciam nei vieno "reikalingo", bet vis vien susidare sarasas is 65zm. Tik dziaugiames kad mus supa tiek nuostabiu zmoniu ir savo vestuviu diena norime praleisti su jais.

Pamergiu vienoda apranga-cia ne tradicija, o skonio reikalas. Aisku kai rengiasi salotines gariunines suknes ryskiai lenkisko atspalvio ir prisiderina kas juodus kas baltus batus, o kartais ir botus, tai grozio cia mazai.

Girdejau dar viena naujove-jaunieji atsisako sociu valgiu, nes tradicija prisikemsti jau atgyveno. Nu geras, padarom sumustinuku, tartaletku, papilam pigios Boscos ir gaunam svente:)

Nejuokinkit, jei jus daret vestuves sau, tai ir kvietet tik pacius brangiausius. Jus galvojot apie savo svecius, svarbius jum zmones kurie dalinasi nuostabiomis tos dienos akimirkomis su jumis. Jus zinot ir ka jie valgo ir kokia muzika megsta , ir kokios pramogos patinka...

Tradicijos ateina ir iseina, o jusu vestuves, vieninteles ir nepakartojamos:)
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 04 06, 09:00)
Dar viso scenarijaus nesu parengusi, bet zinau viena - jokiu "pulku", vienodu salotiniu, ruzavu ar zydru sukniu, jokiu cukriniu gulbeliu, jokiu pirsliu ir ju "kalbu is gelyciu pripiesto tarybinio sasiuvinio", jokiu "tradiciniu" zaidimu su lelemis, sluotomis, kocelais ir kirviais - jokios sunkiosios artilerijos, kuri priverstu spausti dirbtines sypsenas ir dirbtini "smagios sventes" ivaizdi doh.gif  Nes kiek esu dalyvavusi - tiek prasta nuomone - sveciams tik rupi greiciau prie stalo lekti, o apie pirslio "korima" antra diena doh.gif  Pagiriotu pabroliu linksmybes doh.gif

Noriu jaukios MUSU sventes, su paciais artimiausiaias zmonemis (o ne buriu "is matymo pazistamu giminaiciu" lotuliukas.gif ). Man svarbiausia salia esantys zmones - jeigu jie mus mylintys ir artimi, tada bus super aplinka wub.gif

musu vestuvese visa tai buvo...ir jos buvo JAUKIOS musu svente... tikrai nepastebejau kad sveciai dirbtinai sypsotusi,o pabroliai kita ryta butu girti...pirslio korima organizavo muzikantai - labai saunus scenarijus buvo, visiem patiko smile.gif na nezinau is kur zmones toki vestuviu vaizda susidaro kaip jus aprasote...gal tiesiog kiek teko dalyvauti vestuviu tai tos tradicijos nenuosridziai pateikiamos? ar gal zmones isvis niekad nebuna dalyvave vestuvese bet jau isivaizduoja kaip tradicijos yra blogai... unsure.gif ir mes tikrai nebandeme sukurti smagios sventes ivaizdi, nes buvo isties smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 04 06, 08:00)
Dar viso scenarijaus nesu parengusi, bet zinau viena - jokiu "pulku", vienodu salotiniu, ruzavu ar zydru sukniu, jokiu cukriniu gulbeliu, jokiu pirsliu ir ju "kalbu is gelyciu pripiesto tarybinio sasiuvinio", jokiu "tradiciniu" zaidimu su lelemis, sluotomis, kocelais ir kirviais - jokios sunkiosios artilerijos, kuri priverstu spausti dirbtines sypsenas ir dirbtini "smagios sventes" ivaizdi doh.gif  Nes kiek esu dalyvavusi - tiek prasta nuomone - sveciams tik rupi greiciau prie stalo lekti,
Noriu jaukios MUSU sventes, su paciais artimiausiaias zmonemis (o ne buriu "is matymo pazistamu giminaiciu" lotuliukas.gif ). Man svarbiausia salia esantys zmones - jeigu jie mus mylintys ir artimi, tada bus super aplinka wub.gif

drinks_cheers.gif
as ir nenorejau viso sito ka aprasei, turbut delto, kad teko dalyvauti ne vienose tokiose tradicinese vestuvese ir pasidare nebeidomu, net juokinga biggrin.gif
mes nenorejom sedeti uz stalo - tai darem furseto tipo vaises, nenorejom klausyti muzikantu lazdavojimu - samdem vedeja. kvietem tik pacius artimiausius, kuriu susidare 40. nebuvo graudziu kalbu, rutu vainikelio, leliu vystymo ir pan... finale - ugnies valdovu pasirodymas thumbup.gif prisisokom, prisidukom ir gavosi nuostabi svente tiek mums, tiek sveciams wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2009 09 04, 13:34)
drinks_cheers.gif
as ir nenorejau viso sito ka aprasei, turbut delto, kad teko dalyvauti ne vienose tokiose tradicinese vestuvese ir pasidare nebeidomu, net juokinga biggrin.gif
mes nenorejom sedeti uz stalo - tai darem furseto tipo vaises, nenorejom klausyti muzikantu lazdavojimu - samdem vedeja. kvietem tik pacius artimiausius, kuriu susidare 40. nebuvo graudziu kalbu, rutu vainikelio, leliu vystymo ir pan... finale - ugnies valdovu pasirodymas  thumbup.gif  prisisokom, prisidukom ir gavosi nuostabi svente tiek mums, tiek sveciams  wub.gif  thumbup.gif

As taip pat sutinku. Dalyvavau 3 draugu vestuvese ir puikiai zinau, kokiu noriu savuju!!!
Dabar mastant ir planuojant savo svente, net baisoka darosi, nes jos visiskai nebus panasios i draugu vestuves. Idomu, kaip zmones sureguos ir priims musu ideja???

Noriu sviesiu, lengvu, elegantisku vestuviu...tad visas kaimo turizmas, sodybos, pirkios atkrenta...lieka restoranai, kavines...(visi draugai svente sodybose, kas su nakvyne, kas be...zodziu ''medinis interjeras'').

Norime, kad butu tik stalai su uzkandziais ir gerimais: daug sumustinuku, vaisiu, salotyciu...mane net siurpas nukrato prisiminus tuos maisto apkrautus stalus su farsiruotom zuvim, karstais korbonadais ir pan. Juk nepavalgyti susirinkome, o uzkasti, pasimegauti gerimais ir linksmintis. Aisku tusciu skrandziu irgi nepyragai, bet uzkasti manau pakanka...(pas visus draugus stalai luzo, o vaziuojant namo, teko po maisa maisto kiekvienam vestis, nes juk neismesi). Ir apskritai mane zavi ideja ''be stalu uzsedimo'', kai kito stalo galo net nematai...ar zmones nugaras atsuke vienas i kita sedi...o norint iseiti, reikia visus zmones ant koju statyti, kad tave praleistu...kaip smagu sau vaikscioti ir bendrauti su visais susirinkusiais, i kiemeli iseiti...

Jokiu tradiciniu muzikantu ir ju bajeriu!!! Nenorime stalu komendantu, sveciu priversinio prisistatymo, nuvalkiotu bajeriu ir anekdotu, raginimu buciuotis, valgyti ar gerti.
Uzkandziaujant turetu groti musu paciu parinkti leti meiles hitai, kuriu klausantis uzaugome...tai ir B. Adams, B. Jovi, U2, S.Brightman...ir simtai kitu...
O ''judesio metu'' greitesni, sokimui tinkantys meiles hitai...tad jokiu ''snaudzia malunas prie kelio'' nebus:) (na, pas visus draugus buvo vestuviu muzikantai, lietuviskos uzstales dainuskos).

Aisku, suburti apie 50 planuojamu sveciu, reikes samdyti kazkoki zmogeliuka, kad jis muzika priziuretu, kazka pastyguotu...man grazu butu, jei pradzioje kokia klasikine muzika gyvai butu atliekama: smuiku, violoncele, saksafonu...zavi mane sie instrumentai....

Baznycioje planuoju muzikini intarpeli...kad ir gitara...ar smuiku...koki klasikini meiles kurini...o, jei kas dar uzgiedotu:)

Na, va, tokia mano vizija...tik su nerimu laukiu, kaip ja draugai priims, nes kaip minejau, tokiu vestuviu dar nebuvo.

Gal kam teko tokiose vestuvese dalyvauti?

Tikrai nuosirdziai tikiuosi, kad 30 jaunu zmoniu buriui nereikia kazkokios samdytos sintetikos, kuri ale tave linksmina, ragina, ratukus buria. Jei savo jaunysteje patys sau esam tokie nuobodus, kuklus ir nedrasus, kad reikia raginimo isgerti ir sokti, tai zinot tada...vaziuosiu i negyvenama sala tuoktis:)

Prasau, prasau pasidalinkite mintimis ir nuraminkite, kad ne karbonaduose, dainuskose ir lingavime prie stalo vestuvine nuotaika gyvena.

Aciu ir prasau nei vieno nesupykti, kas kitokias vestuves planuojate ar jau atsokote. Cia, kaip kam kas patinka!!!! Kad tik jaunieji laimingi butu, o ne sveciams pataikautu...ir susiklosciusiai praktikai...
Atsakyti
QUOTE(pukuolyte @ 2009 10 01, 14:54)
As taip pat sutinku. Dalyvavau 3 draugu vestuvese ir puikiai zinau, kokiu noriu savuju!!!
Dabar mastant ir planuojant savo svente, net baisoka darosi, nes jos visiskai nebus panasios i draugu vestuves. Idomu, kaip zmones sureguos ir priims musu ideja???

Noriu sviesiu, lengvu, elegantisku vestuviu...tad visas kaimo turizmas, sodybos, pirkios atkrenta...lieka restoranai, kavines...(visi draugai svente sodybose, kas su nakvyne, kas be...zodziu ''medinis interjeras'').

Norime, kad butu tik stalai su uzkandziais ir gerimais: daug sumustinuku, vaisiu, salotyciu...mane net siurpas nukrato prisiminus tuos maisto apkrautus stalus su farsiruotom zuvim, karstais korbonadais ir pan. Juk nepavalgyti susirinkome, o uzkasti, pasimegauti gerimais ir linksmintis. Aisku tusciu skrandziu irgi nepyragai, bet uzkasti manau pakanka...(pas visus draugus stalai luzo, o vaziuojant namo, teko po maisa maisto kiekvienam vestis, nes juk neismesi). Ir apskritai mane zavi ideja ''be stalu uzsedimo'', kai kito stalo galo net nematai...ar zmones nugaras atsuke vienas i kita sedi...o norint iseiti, reikia visus zmones ant koju statyti, kad tave praleistu...kaip smagu sau vaikscioti ir bendrauti su visais susirinkusiais, i kiemeli iseiti...

Jokiu tradiciniu muzikantu ir ju bajeriu!!! Nenorime stalu komendantu, sveciu priversinio prisistatymo, nuvalkiotu bajeriu ir anekdotu, raginimu buciuotis, valgyti ar gerti.
Uzkandziaujant turetu groti musu paciu parinkti leti meiles hitai, kuriu klausantis uzaugome...tai ir B. Adams, B. Jovi, U2, S.Brightman...ir simtai kitu...
O ''judesio metu'' greitesni, sokimui tinkantys meiles hitai...tad jokiu ''snaudzia malunas prie kelio'' nebus:) (na, pas visus draugus buvo vestuviu muzikantai, lietuviskos uzstales dainuskos).

Aisku, suburti apie 50 planuojamu sveciu, reikes samdyti kazkoki zmogeliuka, kad jis muzika priziuretu, kazka pastyguotu...man grazu butu, jei pradzioje kokia klasikine muzika gyvai butu atliekama: smuiku, violoncele, saksafonu...zavi mane sie instrumentai....

Baznycioje planuoju muzikini intarpeli...kad ir gitara...ar smuiku...koki klasikini meiles kurini...o, jei kas dar uzgiedotu:)

Na, va, tokia mano vizija...tik su nerimu laukiu, kaip ja draugai priims, nes kaip minejau, tokiu vestuviu dar nebuvo.

Gal kam teko tokiose vestuvese dalyvauti?

Tikrai nuosirdziai tikiuosi, kad 30 jaunu zmoniu buriui nereikia kazkokios samdytos sintetikos, kuri ale tave linksmina, ragina, ratukus buria. Jei savo jaunysteje patys sau esam tokie nuobodus, kuklus ir nedrasus, kad reikia raginimo isgerti ir sokti, tai zinot tada...vaziuosiu i negyvenama sala tuoktis:)

Prasau, prasau pasidalinkite mintimis ir nuraminkite, kad ne karbonaduose, dainuskose ir lingavime prie stalo vestuvine nuotaika gyvena.

Aciu ir prasau nei vieno nesupykti, kas kitokias vestuves planuojate ar jau atsokote. Cia, kaip kam kas patinka!!!! Kad tik jaunieji laimingi butu, o ne sveciams pataikautu...ir susiklosciusiai praktikai...

tai visa vakara sveciai taip ir vaikscios apie stala , nes kaip suprantu jei jau svediskas stalas tai kedziu neturetu buti g.gif o apie tevus pagalvojote? mirksiukas.gif as manau draugams patiks, bent jau turetu patikti,o jei ir nepatiks tai jums i akis to tikrai nepasakys. vestuviu esme ne karbonaduose ar kitur kazkur kaip kad jus aprasete biggrin.gif bet tiesiog tokios yra musu lietuviskos tradicijos, ir nereiketu taip jau sakyti kad tai yra labai blogai.... nzn man pagalvojus apie farsiruotas zuvis ir stala su maistu tikrai bloga nesidaro biggrin.gif bet jeigu tektu dalyvauti vestuvese kur svediskas stalas nuolat leta migdanti muzika, tai tikrai reikia superinio vestuviu vedejo,kad kazkaip uzimti svecius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 10 02, 06:57)
tai visa vakara sveciai taip ir vaikscios apie stala , nes kaip suprantu jei jau svediskas stalas tai kedziu neturetu buti  g.gif o apie tevus pagalvojote? mirksiukas.gif as manau draugams patiks, bent jau turetu patikti,o jei ir nepatiks tai jums i akis to tikrai nepasakys. vestuviu esme ne karbonaduose ar kitur kazkur kaip kad jus aprasete  biggrin.gif bet tiesiog tokios yra musu lietuviskos tradicijos, ir nereiketu taip jau sakyti kad tai yra labai blogai.... nzn man pagalvojus apie farsiruotas zuvis ir stala su maistu tikrai bloga nesidaro  biggrin.gif  bet jeigu tektu dalyvauti vestuvese kur svediskas stalas nuolat leta migdanti muzika, tai tikrai reikia superinio vestuviu vedejo,kad kazkaip uzimti svecius.  4u.gif

Sveikute:)
Va, zinok, sito ir bijojau:)
Lietuviskos tradicijos yra labai grazu tradiciskiems zmonems:) Na, cia as i tuos standartus ir netelpu. Lietuvoje negyvenu 4 metus. Teko pagyventi Ispanijoje, Italijoje, Portugalijoje, Vokietijoje...Su savo busimuoju nesusituokusi jau 8 - tus metus gyvenu - tai jau netradiciska, tiesa?
''Visa vakara sveciai vaikscios aplink stala???'' O kokio velnio ten visa vakara vaikscioti? Atejome linksmintis, sokti, juoktis, bendrauti!!! Nei sedeti prie stalo, nei aplink ji vaikscioti - nei vieta, nei laikas!!! Judesio reikia!!!Tam gedulingi pietus skirti:)
O apie tevelius mes labai gerai pagalvojame:)smile.gifsmile.gif Jie turi daugiau gyvybes ir parako, nei kiti 25-30 meciai, tai bus geras pavyzdys visiems likusiems:) Mano mama 25 metus aptarnavo vestuves, tai turbut mirtu is juoko, jei dar vienose tokiose tektu sudalyvauti:)
Va, man tik baisu apie likusius zuvies ir baltos misraines gerbejus...nes ir silkutes su keptais svoguniukais nebus:)...bet...greiciausiai tai bus tas retas atvejis, kai bus malonu elgtis savanaudiskai ir buti bent ta, 8 metus laukta diena egoiste:) Kiek dar ilgai elgsimes taip, kaip is musu tikimasi, laukiama...taip, kaip visi daro???
Aciu tau sirdingai uz zinute!!! Aciu, aciu!!!
O, kilo ideja...galima koki viena stala padaryti!!! Nu tiems, kurie pavargta aplink stala vaikscioti...tai bus, kaip kompromisas...na, va, teisine pasamone, vis lygybes ieskau...sazines balsas...smile.gif
Oi, Jus Mielosios, nepagalvojate, kaip sunku visiems geram buti??? Kad ir sveciu sarasa darant, kuris ne guminis...bendrauji su viena teta, bet kaip kitu dvieju nekviesi...artimas vienas pusbrolis, bet kiti 3 i tave issizioja ziuri???
Sekmes visoms!!!! Klausimelis - gal, kas zinote ar vestuviu liudininkais gali buti ne LR pilieciai, o ES???
Atsakyti
Mano vestuvės buvo netradicinės. Pirma, aš pati netradicinė, antra, man elementariai gaila pinigų tokiam dalykui kaip vestuvės. Yra ir geresnių vietų pinigams padėti smile.gif
Apsisprendėme dėl kelių valandų furšeto, tą patį vakarą išlėkėm į povestuvinę kelionę.
Bažnyčios nebuvo (aš netikinti ir net nekrikštyta), tik santuokų rūmai. Prie jų visi ir rinkomės. Po to važiavome į kavinę.
Furšetas vyko kavinės "Veranda" kiemelyje. Svečių apie 35-40 buvo, pusė jų jaunimas, pusė - "senimas". Visi galėjo bendrauti, kas su kuo norėjo, susipažino MB giminė su mano gimine.
Tiesa, mano suknelė irgi buvo netradicinė: baltai - juoda, pusiau siūta, pusiau nerta.

Savo vestuvėm likau patenkinta: greitos ir neskausmingos rolleyes.gif

Permečiau dar akimis tema, tai pridursiu: jokių piršlių, pamergių, išlydėjimų iš namų, židinių, duonų ir druskų nebuvo.
Svečiau gėrė iš esmės vien vyną, jokių stipriųjų gėrimų nebuvo. Nejaučiau pareigos svečius girdyti.
Tiksliai žinau, kad vestuvės mano tėvam patiko (nes nieko daryt nereikėjo biggrin.gif ), o kiekvienam pakviestajam įtikti nesiekiau. Tiesa, iš anksto įspėjau, kaip viskas atrodys ir prigrasiau jokių suknelių iš salonų nesinuomoti. Nenorėjau, kad svečiai į vestuves investuotų daugiau, nei mes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulala: 02 spalio 2009 - 13:10
[quote=pukuolyte,2009 10 02, 13:29]
Sveikute:)
Va, zinok, sito ir bijojau:)
Lietuviskos tradicijos yra labai grazu tradiciskiems zmonems:) Na, cia as i tuos standartus ir netelpu. Lietuvoje negyvenu 4 metus. Teko pagyventi Ispanijoje, Italijoje, Portugalijoje, Vokietijoje...Su savo busimuoju nesusituokusi jau 8 - tus metus gyvenu - tai jau netradiciska, tiesa?
''Visa vakara sveciai vaikscios aplink stala???'' O kokio velnio ten visa vakara vaikscioti? Atejome linksmintis, sokti, juoktis, bendrauti!!! Nei sedeti prie stalo, nei aplink ji vaikscioti - nei vieta, nei laikas!!! Judesio reikia!!!Tam gedulingi pietus skirti:)
O apie tevelius mes labai gerai pagalvojame:)smile.gifsmile.gif Jie turi daugiau gyvybes ir parako, nei kiti 25-30 meciai, tai bus geras pavyzdys visiems likusiems:) Mano mama 25 metus aptarnavo vestuves, tai turbut mirtu is juoko, jei dar vienose tokiose tektu sudalyvauti:)
Va, man tik baisu apie likusius zuvies ir baltos misraines gerbejus...nes ir silkutes su keptais svoguniukais nebus:)...bet...greiciausiai tai bus tas retas atvejis, kai bus malonu elgtis savanaudiskai ir buti bent ta, 8 metus laukta diena egoiste:) Kiek dar ilgai elgsimes taip, kaip is musu tikimasi, laukiama...taip, kaip visi daro???
Aciu tau sirdingai uz zinute!!! Aciu, aciu!!!
O, kilo ideja...galima koki viena stala padaryti!!! Nu tiems, kurie pavargta aplink stala vaikscioti...tai bus, kaip kompromisas...na, va, teisine pasamone, vis lygybes ieskau...sazines balsas...smile.gif
Oi, Jus Mielosios, nepagalvojate, kaip sunku visiems geram buti??? Kad ir sveciu sarasa darant, kuris ne guminis...bendrauji su viena teta, bet kaip kitu dvieju nekviesi...artimas vienas pusbrolis, bet kiti 3 i tave issizioja ziuri???
Sekmes visoms!!!! Klausimelis - gal, kas zinote ar vestuviu liudininkais gali buti ne LR pilieciai, o ES???
tai jums labai pasiseke kad jusu tevai toki gyvybingi, na manieji tikrai paraku netryksta del to man ir iskilo toks klausimas.... unsure.gif bet as ta ir norejau pasakyti kad kazkokio vedanciojo vistiek reikia, rasote sokti, linksmintis, mano nuomone reikia zmogaus kuris visa tai uzvestu 4u.gif
"Aciu tau sirdingai uz zinute!!! Aciu, aciu!!! - kam ta ironija g.gif
Atsakyti
"Aciu tau sirdingai uz zinute!!! Aciu, aciu!!! - kam ta ironija

g.gif oj...as, va nuosirdziai, tokia susijaudinusi visa savo ''teorijas'' desciau, o kazkam ironija pakvipo...liudna, nes net minties nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuolyte @ 2009 10 06, 19:36)
"Aciu tau sirdingai uz zinute!!! Aciu, aciu!!! - kam ta ironija 

g.gif oj...as, va nuosirdziai, tokia susijaudinusi visa savo ''teorijas'' desciau, o kazkam ironija pakvipo...liudna, nes net minties nebuvo doh.gif

supratau smile.gif
Atsakyti
dar neteku, bet noreciau tokiu tradiciniu/netradiciniu vestuviu, netradiciniu nes mano akim akcentai ne i valgi ir gerima, privalomai nuomojamus limuzinus, ar svetimus netasytus muzikantus o i artimus zmones, jaunuosius, i pabuvima kartu pasidziaugima kulturinga pasilinksminima, i dalykus kuriuos as ir mb tikrai megstame, vertiname ir tai kokios yra musu vertybes
o tradicijas kelias pasilikciau, bet tokias kurios man prasmingos, grazios ir tikrai lietuviskos, o ne tokios kaip koks rutu vainikelis, keliaraistis ar stalo ispirkimas, kaip kazkas ivardino jaunuju kaip marioneciu tampymas
kiek sitame forume pasiziuriu vestuviu nuotrauku man tikrai daugiau pasako jaunuju zvilgsniai negu sukneles spalva ar fasonas, geriau maziau visu dekoraciju, bet daugiau tikrumo.

noretusi, kad sventeje butu raktiniai zodziai: meile, siluma, jaukumas galbut elegancija

o is mb girdejau, kad vestuves yra svente jaunajai, o jaunajam tai vos ne darbas blink.gif nes reikia uzmegzti rysius su naujais giminem, pabendrauti nepamirsti ne vieno, priziureti, kad viskas vyktu kaip reikia, netycia nebutu nepatenkintu ar dar geriau konfliktuojanciu g.gif na bet siuo klausimu dar turiu laiko padirbeti lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif po menesio vestuves:)!!!as irgi netradicine smile.gif) thumbup.gif jaunikis labai jau tradicinis ir seima jo labai senu paziuriu bet nusileido man ...aisku jo mama spardesi bet nieko!sakau nenoriu as jokiu rutu ,leliu plovimu,ir tt. bus vedeja,kuri ves zaidimus,muzikantai,jokiu uz stalo baubu nesedes biggrin.gif (STALO ispirkimas) nebus.sake aukciona ves ir tt manau liudna nebus ..:)as ir veliumo nenorejau bet ilgas tikrai grazu:)...!
Atsakyti