Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios Jūsų vestuvės?

Apklausa: Kokios Jūsų vestuves? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(solo @ 2009 02 04, 20:02)
Aš vestuvių "etatinė", tai man labai gražu ir subtilu, kai pamaišyta ir lietuviškų, ir nelietuviškų akcentų. Būtina - pasitikimas su duona ir druska, šeimos židinys, puokštės metimas, keliaraiščio nuėmimas. Jokių nuotakos pagrobimuų ir antrų dienų su piršlio korimais  biggrin.gif

Gal jus esat ,,etatine liudininke'' . Ar sutiktut pasidalinti patirtim - bent jau stambiu planu.Gal pasirodysiu izuli bet kita karta nezinau kaip daryti kai kuriuos dalykus
Atsakyti
Dar viso scenarijaus nesu parengusi, bet zinau viena - jokiu "pulku", vienodu salotiniu, ruzavu ar zydru sukniu, jokiu cukriniu gulbeliu, jokiu pirsliu ir ju "kalbu is gelyciu pripiesto tarybinio sasiuvinio", jokiu "tradiciniu" zaidimu su lelemis, sluotomis, kocelais ir kirviais - jokios sunkiosios artilerijos, kuri priverstu spausti dirbtines sypsenas ir dirbtini "smagios sventes" ivaizdi doh.gif Nes kiek esu dalyvavusi - tiek prasta nuomone - sveciams tik rupi greiciau prie stalo lekti, o apie pirslio "korima" antra diena doh.gif Pagiriotu pabroliu linksmybes doh.gif

Noriu jaukios MUSU sventes, su paciais artimiausiaias zmonemis (o ne buriu "is matymo pazistamu giminaiciu" lotuliukas.gif ). Man svarbiausia salia esantys zmones - jeigu jie mus mylintys ir artimi, tada bus super aplinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 04 06, 09:00)
jokiu cukriniu gulbeliu, jokiu pirsliu ir ju "kalbu is gelyciu pripiesto tarybinio sasiuvinio", jokiu "tradiciniu" zaidimu su lelemis, sluotomis, kocelais ir kirviais - jokios sunkiosios artilerijos, kuri priverstu spausti dirbtines sypsenas ir dirbtini "smagios sventes" ivaizdi doh.gif  o apie pirslio "korima" antra diena doh.gif  Pagiriotu pabroliu linksmybes doh.gif
Noriu jaukios MUSU sventes, su paciais artimiausiaias zmonemis (o ne buriu "is matymo pazistamu giminaiciu" lotuliukas.gif ). Man svarbiausia salia esantys zmones - jeigu jie mus mylintys ir artimi, tada bus super aplinka wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 04 06, 09:00)
Dar viso scenarijaus nesu parengusi, bet zinau viena - jokiu "pulku", vienodu salotiniu, ruzavu ar zydru sukniu, jokiu cukriniu gulbeliu, jokiu pirsliu ir ju "kalbu is gelyciu pripiesto tarybinio sasiuvinio", jokiu "tradiciniu" zaidimu su lelemis, sluotomis, kocelais ir kirviais - jokios sunkiosios artilerijos, kuri priverstu spausti dirbtines sypsenas ir dirbtini "smagios sventes" ivaizdi doh.gif  Nes kiek esu dalyvavusi - tiek prasta nuomone - sveciams tik rupi greiciau prie stalo lekti, o apie pirslio "korima" antra diena doh.gif  Pagiriotu pabroliu linksmybes doh.gif

Kita karta pagalvoji kad visos tos tradicijos padaro vestuve iprasta , o mums reikia Ypatingos . Be baltos sukneles be liudininku be tostu ir sveikinimu , sunku butu sukurti ipatinga aplinka - tokia kad ji pasiliktu jusu sirdi visa gyvenima , gal reiketu viska daryti prasmingai ir nuosirdziai.To as jums ir linkiu.Ir dar - tegul jusu artimieji padaro jum staigmena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 04 06, 10:00)
Dar viso scenarijaus nesu parengusi, bet zinau viena - jokiu "pulku", vienodu salotiniu, ruzavu ar zydru sukniu, jokiu cukriniu gulbeliu, jokiu pirsliu ir ju "kalbu is gelyciu pripiesto tarybinio sasiuvinio", jokiu "tradiciniu" zaidimu su lelemis, sluotomis, kocelais ir kirviais - jokios sunkiosios artilerijos, kuri priverstu spausti dirbtines sypsenas ir dirbtini "smagios sventes" ivaizdi doh.gif  Nes kiek esu dalyvavusi - tiek prasta nuomone - sveciams tik rupi greiciau prie stalo lekti, o apie pirslio "korima" antra diena doh.gif  Pagiriotu pabroliu linksmybes doh.gif

oi kaip pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 06, 15:41)
Kita karta pagalvoji kad visos tos tradicijos padaro vestuve iprasta , o mums reikia Ypatingos . Be baltos sukneles be liudininku be tostu ir sveikinimu , sunku butu sukurti ipatinga aplinka - tokia kad ji pasiliktu jusu sirdi visa gyvenima , gal reiketu viska daryti prasmingai ir nuosirdziai.To as jums ir linkiu.Ir dar  - tegul jusu artimieji padaro jum staigmena bigsmile.gif

Oi, gal ne taip issireiskiau, nes as kalbejau, kad nebus "tu tradiciju" kurias aprasiau rolleyes.gif O balta suknele, juodas jaunikio kostiumas, liudininkai, jaunikio atvaziavimas pas nuotaka i tevu namus, baznycia - viskas bus ax.gif Staigmenu tai gal ir noreciau, bet tik jeigu labai malonios biggrin.gif

Atsakyti
[quote=rituker,2008 11 15, 02:00]Sveikos merginos,
šia vasarą ištekėjau ir tikrai nekeisčiau beveik viso scenarijaus ka buvau suplanavus. Mane neigiamai buvo nuteikę aplinkiniai, sakydami, jog "vestuvės šventė - svečiams, bet ne jauniesiems", todel kategoriškai buvau nusprendus, jog noriu per savo vestuves paneigti jų žodžius.  4u.gif 
Vestuvėse dalyvavo "druska ir duona", tačiau jos užimė tik simbolinę vietą kaip ir židinio perdavimas. Na, čia jau tėvams atidavėm garbę. Šie dalykeliai man nesukelė kažkokių didelių problemų. O va nešimas per tilta tai man patiko smile.gif Juk nekiekvieną dieną brangiausias nešioja  mirksiukas.gif Lai ir jis pasistengia dėl mūsų  rolleyes.gif  Nežinau čia tiksliai ar iš tradicinių vestuvių yra rakteliometimas į vandenį nuo tilto, bet čia padaromos labai gražios nuotraukytės  ax.gif

Taigi merginos organizuokitės tokias vestuves kuriose JŪS galėtumet pasilinksminti!!!!

Jei bus įdomu galėsiu smulkiau papasakoti ko nedaryčiau ir į ką rekomenduočiau atkreipti dėmesi ruošiantis vestuvėms  blush2.gif

STIPRYBĖS VISOMS  smile.gif

Papildyta:
[quote=astarna,2009 04 09, 19:09]
[quote=rituker,2008 11 15, 02:00]Sveikos merginos,
šia vasarą ištekėjau ir tikrai nekeisčiau beveik viso scenarijaus ka buvau suplanavus. Mane neigiamai buvo nuteikę aplinkiniai, sakydami, jog "vestuvės šventė - svečiams, bet ne jauniesiems", todel kategoriškai buvau nusprendus, jog noriu per savo vestuves paneigti jų žodžius.  4u.gif 
Vestuvėse dalyvavo "druska ir duona", tačiau jos užimė tik simbolinę vietą kaip ir židinio perdavimas. Na, čia jau tėvams atidavėm garbę. Šie dalykeliai man nesukelė kažkokių didelių problemų. O va nešimas per tilta tai man patiko smile.gif Juk nekiekvieną dieną brangiausias nešioja  mirksiukas.gif Lai ir jis pasistengia dėl mūsų  rolleyes.gif  Nežinau čia tiksliai ar iš tradicinių vestuvių yra rakteliometimas į vandenį nuo tilto, bet čia padaromos labai gražios nuotraukytės  ax.gif

Taigi merginos organizuokitės tokias vestuves kuriose JŪS galėtumet pasilinksminti!!!!

Jei bus įdomu galėsiu smulkiau papasakoti ko nedaryčiau ir į ką rekomenduočiau atkreipti dėmesi ruošiantis vestuvėms  blush2.gif

STIPRYBĖS VISOMS  smile.gif

[/quote]
Labai smalsu suzinoti apie tavo vestuves nes vasara eisiu i netradicines liudininke.Jei nesunku parasykit kas patiko ko nereikejo arba ko truko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarna: 09 balandžio 2009 - 18:10
As taip pat nesizavejau didelemis vestuvemis, kuomet i svecius kvieciami zmones, kuriuos reikia pakviesti, bet ne tuos, kuriuos nori matyt. visgi svente turi but jauniesiems, ne sveciu pagirdymas ir pamaitinimas... be abejo, daug ka koreguoja pinigeliai, bet tikrai zinau, kad vestuviu planavimo neperleisciau jokiems organizatoriams :rolleyes
iki siol vis patekdavau i dideles giminaiciu, draugu vestuves ir teko pabuvoti tik "susirasymo" vestuvese, nepatiko man tie dideli pulkai, daugybe zmoniu ir jaunuju pavarge veidai. nepatiko ir namuose sampano isgerimas uz vestuves santuoku rumuose ir snekas, kad vestuves baznycioje bus kitais metais blink.gif
nusprendem daryti mazas, bet jaukias vestuves... ieskojom nedideles baznyteles, nunesem ir pareiskimus i santuoku rumus (daug kas reke, kam jus tai darot), tik va del vietos nerimas .... uzsisakem vakarui kavine, o norisi kokios kaimo sodybeles doh.gif vienu zodziu, paieskos vyksta biggrin.gif ir pora turesime tikriausiai tik viena, vietoj pirsliu, svociu - turesim tik liudininkus, kurie pades paciose vestuvese organizaciniais klausimais thumbup.gif o smulkmenos: balandziai, nesimai per tilta, pasitikimai su duona ir druska tikiuosi kad bus smile.gif
smagiu visoms vestuviu ir pasidalinkite savo patirtimi wink.gif
Atsakyti
bigsmile.gif musu vestuves bus retro stiliaus jaunikis su cilindrine kepure lazda,as busiu su retro suknele ir skeciu smile.gif ,is paprociu tai lekste tik sudauzysim nenoriu senoviniu paprociu nepatinka,vaziuosim su 4 volgom,pamerges bus su trumpom suknelem juodu kaspinuku smile.gif senovine muzika gros
Atsakyti
QUOTE(aaSTaa @ 2009 02 04, 19:45)
Man isvis santuoka toks intymus dalykas , todel mes susituokeme tik esant patiems artimiausiems zmonems, o paskui ta pacia diena isvykome i egzotiska krasta kur susituokeme dar karta tik dveise  wub.gif .
Taip kad jokiu tradiciju nebuvo biggrin.gif

Jei tuokciaus antra karta,tai butent tokiu vestuviu noreciau wub.gif Na,o dabar tokiu vestuviu linkeciau savo dukrai wub.gif
Atsakyti
pas mus is tradiciju tevu palaiminimas, duona druska, ir ugnies perdavimas, pulko nebus tik pora liudininku vakara ves muzikantas. ir kviesti zmones kurie yra artimi ir netik pazystami is matymo smile.gif tad tikimes jaukios sventes smile.gif
Atsakyti
musu buvo tradicines tongue.gif
Atsakyti