Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios Jūsų vestuvės?

Apklausa: Kokios Jūsų vestuves? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as uz netradicines. is tradiciniu vestuviu man toks kraupus pasakojimas islikes...kai jaunikis turejo kapoti malkas, o nusikapojo pirsta sau... swoon.gif
Atsakyti
Na mes irgi mastom netradicines - nes kazkaip ir pati mano seimyna abejoju ar zino kas ten tiksliai jau turi vykti per tradicines. apie 30 zmoniu. Visi susitinkam baznycioj - sompanas sveikinimai tada sveciai su party masiniuku ir dar daugiau sompano vyksta i trakus - kur ir bus pati svente, o mes na taip jau tradiciskai su pamergem i pievas leksim mirksiukas.gif foto foto tada atgalios pas visus . ir va cia klausimas man kyla - na taip grazi sventiska vakariene , muzikantai - visi linksminasi , kalbasi - bet is tiesu tai tik geria. zinau gal skamba blogai, bet..ar mastote visgi apie kazkokius zaidimus atrakcijas savo netradicinese vestuvese? kuo uzsiims visi per 4-6 valandas vakarienes? ar jusu artimiausios gimines pasiryze diskutuoti globalinem temom visa ta laika ir nekilnoti stikliuko po kiekvieno kasnio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugia_vaikis @ 2009 02 02, 03:41)
ar mastote visgi apie kazkokius zaidimus atrakcijas savo netradicinese vestuvese?  kuo uzsiims visi per 4-6 valandas vakarienes? ar jusu artimiausios gimines pasiryze diskutuoti globalinem temom visa ta laika ir nekilnoti stikliuko po kiekvieno kasnio? unsure.gif

aš nemąsčiau smile.gif kelias atrakcijas prigalvojo mano teta, nieko jai nesakiau, neprašiau, pati savo iniciatyva smile.gif jei ne ji tai tikraiusiai daugiau šoktume smile.gif
Atsakyti
Man isvis santuoka toks intymus dalykas , todel mes susituokeme tik esant patiems artimiausiems zmonems, o paskui ta pacia diena isvykome i egzotiska krasta kur susituokeme dar karta tik dveise wub.gif .
Taip kad jokiu tradiciju nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaSTaa: 04 vasario 2009 - 17:48

Jokiu tradiciju, jokiu graudulingu kalbu ir t.t. Tik linksmas baliukas su atrakcijom yahoo.gif
Atsakyti
Aš vestuvių "etatinė", tai man labai gražu ir subtilu, kai pamaišyta ir lietuviškų, ir nelietuviškų akcentų. Būtina - pasitikimas su duona ir druska, šeimos židinys, puokštės metimas, keliaraiščio nuėmimas. Jokių nuotakos pagrobimuų ir antrų dienų su piršlio korimais biggrin.gif
Atsakyti
musu bus netradicines - su paciais paciais artimiausiais zmonemis - musu dvieju svente smile.gif Nors kol dar neplanavau tuoktis - visada isivaizdavau ir puota didele ir dali tradiciju, taciau kai pradejau dometis - gavau soka nuo to viso vestuviu "suverslinimo" - toks biznis is to daromas, kad baisu... o zmones tik ir nori, kad pas juos kuo "kruciau", kuo geriau uz draugus. Isterijos del kiekvienos smulkmenos ir t.t. - gaunas kancia, o ne svente smile.gif Man tie maivymaisi nepatinka, todel visos tos diedeles puotos biudzeta skyrem tolimai brangiai kelionii smile.gif Palinkeciau visoms siek tiek dvasingiau i sia svente paziureti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xuligane_23: 07 vasario 2009 - 18:26
sweikos, na o musu bus siek tiek tradicines... ir pirsli karsim antra diena, ir bus pasitikimas, seimos zidinys.ir nieko blogo ir baisaus nematau tradicijose.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Water* @ 2009 02 04, 18:57)
Jokiu tradiciju, jokiu graudulingu kalbu ir t.t. Tik linksmas baliukas su atrakcijom  yahoo.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mus ir tokios pat nusimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaSTaa @ 2009 02 04, 18:45)
Man isvis santuoka toks intymus dalykas , todel mes susituokeme tik esant patiems artimiausiems zmonems, o paskui ta pacia diena isvykome i egzotiska krasta kur susituokeme dar karta tik dveise  wub.gif .
Taip kad jokiu tradiciju nebuvo biggrin.gif

vuo ce tai thumbup.gif nerealu, svajoniu vestuves wub.gif
Atsakyti
cool.gif pusiau tokios pusiau kitokios bus smile.gif norisi elegancijos ir kazkiek tu senu paprociu iskyrus maudyt ta lele doh.gif
Atsakyti
Su nedaug tradicijus. Bus tokios kaip: islydejimas is namu, seimos zidinio perdavimas, stalo uzsedimas. Nu kaip ir viskas smile.gif
Atsakyti