Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios Jūsų vestuvės?

Apklausa: Kokios Jūsų vestuves? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(zuzla @ 2008 11 14, 16:50)
o ką simbolizuoja duona ir druska?

duona sotu gyvenima (na kad butu ko valgyti), o druska, tai kad gyvenimas bus ne tik saldus (jame gali nutikti visko) biggrin.gif o dar galima truputi medaus ant duonos uzdeti, tuo linkima vaisingumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 11 14, 14:58)
duona sotu gyvenima (na kad butu ko valgyti), o druska, tai kad gyvenimas bus ne tik saldus (jame gali nutikti visko)  biggrin.gif  o dar galima truputi medaus ant duonos uzdeti, tuo linkima vaisingumo  rolleyes.gif

degtinė galėtų simbolizuoti stiprumą biggrin.gif nes manau vandens simbolizuojantis skaidrumas ir tyrumas nebeturi reikšmės, jei turimas omeny besituoksiančiųjų tyrumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 14, 17:02)
degtinė galėtų simbolizuoti stiprumą biggrin.gif nes manau vandens simbolizuojantis skaidrumas ir tyrumas nebeturi reikšmės, jei turimas omeny besituoksiančiųjų tyrumas g.gif

na taip laipsniu stipruma biggrin.gif nes koks ten stiprumas lieka isgerus, kaip padaugina to stiprumo zmones po to, kaip skudurai voliojas lotuliukas.gif
o vanduo ir ta tyrumo skaidrumo reiksme, tai cia gal santykiu lotuliukas.gif ai nz doh.gif bet skaiciau Vestuves zurnale ir siaip kazkur knygose ir nete, kad turi buti saltinio vanduo.
O kai mus sutiko su ta duona, druska ir vandeniu, as ta taure pagriebus kiek geriau kiek geriau, tiek istroskus buvau lotuliukas.gif aciu dievui, kad ne degtines ten pripyle buvo blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
šia vasarą ištekėjau ir tikrai nekeisčiau beveik viso scenarijaus ka buvau suplanavus. Mane neigiamai buvo nuteikę aplinkiniai, sakydami, jog "vestuvės šventė - svečiams, bet ne jauniesiems", todel kategoriškai buvau nusprendus, jog noriu per savo vestuves paneigti jų žodžius. 4u.gif
Vestuvėse dalyvavo "druska ir duona", tačiau jos užimė tik simbolinę vietą kaip ir židinio perdavimas. Na, čia jau tėvams atidavėm garbę. Šie dalykeliai man nesukelė kažkokių didelių problemų. O va nešimas per tilta tai man patiko smile.gif Juk nekiekvieną dieną brangiausias nešioja mirksiukas.gif Lai ir jis pasistengia dėl mūsų rolleyes.gif Nežinau čia tiksliai ar iš tradicinių vestuvių yra rakteliometimas į vandenį nuo tilto, bet čia padaromos labai gražios nuotraukytės ax.gif

Taigi merginos organizuokitės tokias vestuves kuriose JŪS galėtumet pasilinksminti!!!!

Jei bus įdomu galėsiu smulkiau papasakoti ko nedaryčiau ir į ką rekomenduočiau atkreipti dėmesi ruošiantis vestuvėms blush2.gif

STIPRYBĖS VISOMS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 15 lapkričio 2008 - 01:01
QUOTE(zuzla @ 2008 11 14, 15:50)
o ką simbolizuoja duona ir druska?

cia radau internete straipsni apie lietuviskas vestuves ir buvo toks paaiskinimas apie jaunuju sutikima:

Sutiktuvės su vandeniu, duona, druska ir ugnimi
Tik parvykus namo, jaunuosius tėvai turėtų pasitikti su vandeniu, duona, druska ir ugnimi, simbolizuojančiais amžiną meilę, apsaugą nuo blogio, materialinę ir dvasinę gerovę. Vanduo ir duona taip pat buvo laikomi amžinosios jungties simboliais. Išgėrusi vandens ir paragavusi duonos marti tapdavo „sava“.

Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2008 11 15, 01:00)
<...> Jei bus įdomu galėsiu smulkiau papasakoti ko nedaryčiau ir į ką rekomenduočiau atkreipti dėmesi ruošiantis vestuvėms <...>

Man įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2008 11 15, 18:15)
Man įdomu 4u.gif

Tikiuosi padejo tau mano pastabeles ir patarimai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rituker @ 2008 11 18, 10:59)
Tikiuosi padejo tau mano pastabeles ir patarimai  blush2.gif

Jei bus dar klausimelių klausk, pasistengsiu padėti ax.gif
Atsakyti
sutinkant vaikus tevai linki vaikams sotaus gyvenimo (duonos), justi gyvenimisko skonio (druska) ir moketi gesinti aistras (vanduo)
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2008 11 18, 10:01)
Tikiuosi padejo tau mano pastabeles ir patarimai  blush2.gif
Jei bus dar klausimelių klausk, pasistengsiu padėti  ax.gif

Labai labai tau ačiū 4u.gif
Sorry, kad nebeatrašiau blush2.gif - labai jau užsilaksčiusi aš šiom dienom doh.gif
Atsakyti
Mano vestuves buvo tradicines, bet daugiau tokiu nenoreciau. nesitikejau, jog tiek daug graudziu eilerasciu pirsliai prisines. biggrin.gif
Atsakyti
Musu vestuves buvo labai jau netradiciskos ax.gif Nebuvo islydetuviu is namu, nebuvo pirsliu, poru ir t. t. Grizuz is baznycios, zodzius prie stalo pasakeme mes su vyru ir tiek mirksiukas.gif Ir labai smagiai musu svente praejo thumbup.gif
Atsakyti
Manoji svente irgi po truputi arteja ir galvoje tariu plana xuligana, kuriam brangusis tikiuos pasirasys biggrin.gif :
5nis metrikacijoje ir vakariene tik manajai ir MB seimai.
6nis-7nis - zygis valtimis jaunimui, stovyklaviete, lauzas, palatkes + kilnojama pirtuke.
Ech.. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti