QUOTE(nerva @ 2008 07 22, 20:50)
Na usu vestuves nebus tradicines Bus tik keletas tradiciniu elementu. Kiek zinom tas tradicijas tai dazniausiai ir sveciai ir jaunieji stovi sukande dantis ir daro viska del akiu. Tai kam taip kankintis ir kitus kankinti. Juk tai turi buti svente o ne katorga
Va va mes irgi nenorim nei patys kankintis, nei kitu kankint
Musu turetu buti netradicines sakau turetu, nes savo anytele nepasitikiu ne per nago juodyma siaip nebus muzikantu, gyvos muzikos, nebus rutu vainikelio ir t.t. ir pan. Is tradiciju - pulkas, nuometas su balta suknele... vaziavimas i gamta.. na jeigu visa tai vadintume tradicija O daugiau tai noreciau, kad nicnieko nebutu. Vedejai sake, kad darys puokstes metima.. as to gal ir nelabai noreciau, bet ka zinau, gal ir nieko...
Siaip tai visalaik nenorejau tradiciniu vestuviu, todel labai dziaugiuos, jog bent jau daugumos tokiu dalykeliu bus isvengta.
Siaip tai visalaik nenorejau tradiciniu vestuviu, todel labai dziaugiuos, jog bent jau daugumos tokiu dalykeliu bus isvengta.
QUOTE(aridax @ 2008 07 23, 09:49)
Musu turetu buti netradicines sakau turetu, nes savo anytele nepasitikiu ne per nago juodyma siaip nebus muzikantu, gyvos muzikos, nebus rutu vainikelio ir t.t. ir pan.
Nesugalvos anyta vidury ceremonijos pribegt prisegt rutu vainikeli?
Klausiu, nes vienai mano pazystamai taip buvo...
Mūsų vestuvės bus visiškai be tradicijų. Be lietuviškų, be tarybinių, be amerikietiškų
Bus ceremonija bažnyčioj ir graži vakarienė su šiek tiek gyvos muzikos
Tik bijau kad kas nesuorganizuotų greitai stalų išpirkimų ir kt.
Bus ceremonija bažnyčioj ir graži vakarienė su šiek tiek gyvos muzikos
Tik bijau kad kas nesuorganizuotų greitai stalų išpirkimų ir kt.
musu bus su labai ne daug tradiciniu elementu,bus tik teveliu palaiminimas,zidinio perdavimas ir pas mus bus poros,o ne pulkas
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 22, 12:09)
Pasidare idomu, nes organizuoju savas vestuves,jos nebus tradicines,na siek tiek elementu bus,bet nedaug.ir muzikantai nevestuviniai isgird u visokiu atsiliepimu ir uz ir pries
musu vestuves netradicines
Kadangi esu jau po vestuviu , tai galiu pasakyti, kad ne tik mums, bet ir visiems sveciams labai patiko, kad nebuvo jokiu tradiciju (tik gal isskyrus MB mama, kuriai siek tiek truko muzikantu, sokiu ir tostu - ko mes ir stengemes isvengti )
Vieninteles tradicijos (jei taip galima pasakyti) buvo mano sviesi suknele ir tai, kad tuokemes baznycioje
Vieninteles tradicijos (jei taip galima pasakyti) buvo mano sviesi suknele ir tai, kad tuokemes baznycioje
QUOTE(juu @ 2008 07 23, 11:11)
Nesugalvos anyta vidury ceremonijos pribegt prisegt rutu vainikeli?
Dieve mano, nu labai tikiuosi, kad ne
Ziauru turejo buti Tavo tai pazistamai...
Beje, sveikinimai didziausi Tau
Beje, is tikruju nesimas per tilta turi visiskai kitokia prasme. Tai yra ateje is tu laiku, kuomet mirusiji pernesdavo per tilta - tam, kad kita pasauli lengviau pasiektu. Taip kad tai gal ir neturetu buti prasminga vestuvems.. na bet pas mus isigaleje, ir ka - tape vestuviu tradicija
Aciu Dievui, tikrai zinau - pas mus ne to nebus
QUOTE(aridax @ 2008 07 29, 16:14)
Dekui
as ir noriu netradiciniu vestuviu..