Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios Jūsų vestuvės?

Apklausa: Kokios Jūsų vestuves? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(panele_roze @ 2010 01 29, 11:27)
wub.gif  po menesio vestuves:)!!!as irgi netradicine smile.gif) thumbup.gif  jaunikis labai jau tradicinis ir seima jo labai senu paziuriu bet nusileido man ...aisku jo mama spardesi bet nieko!sakau nenoriu as jokiu rutu ,leliu plovimu,ir tt. bus vedeja,kuri ves zaidimus,muzikantai,jokiu uz stalo baubu nesedes  biggrin.gif (STALO ispirkimas) nebus.sake aukciona ves ir tt manau liudna nebus ..:)as ir veliumo nenorejau bet ilgas tikrai grazu:)...!

Nežinau kaip jums, bet man čia ir yra tradicinės vestuvės. smile.gif
Atsakyti
na jei jau kalbeti apie tradicines , tai gal sakykim senovines, senos ir dabartines smile.gif

pas jus bus siuolaikines tradicines :)nes visos vestuves dabar vyksta maximum 2dienas ir per jas nespetu niekas tu visu senu tradiciju suzaisti

netradicinem skaityciau ore, vandenyje, laive ar net pagoniskas smile.gif

Kaip drauge skundesi, vestuves 15val, tai zmones buvo be pietu, pabuvo baznycioje, nuleke i sodyba, ten gavo miniaturiniu uzkandziu,kuriu uzteko visiems po 2, atsigere taure sampano ,nusifotkino ir namo 21val... tai verke,kad liko alkana biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 29 sausio 2010 - 14:14
Kam ko reikia. Ar draugus pasveikinti, ar nemokamai pavalgyti. rolleyes.gif
Atsakyti
na jei as alkana... tai man svarbiau pavalgyti tongue.gif
Atsakyti
Išvada: Į vestuves visada eik sotus biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuolyte @ 2009 10 01, 13:54)

Prasau, prasau pasidalinkite mintimis ir nuraminkite, kad ne karbonaduose, dainuskose ir lingavime prie stalo vestuvine nuotaika gyvena.

Aciu ir prasau nei vieno nesupykti, kas kitokias vestuves planuojate ar jau atsokote. Cia, kaip kam kas patinka!!!! Kad tik jaunieji laimingi butu, o ne sveciams pataikautu...ir susiklosciusiai praktikai...

As tokias vestuves planuoju - baznycia, po to 3-4 valandu fursetas restorane. Muzika - saksofonas su fonu. Tevams ir vyresniems sveciams sudarysim galimybe prisesti prie stalo. Zmoniu - apie 80 - norim matyti visus draugus ir artimus zmones, todel kviesim visus smile.gif Truputi baiminuosi del to, kaip uzimti svecius, kaip juos suburti... Drauge veda renginius, ji pades. Tai dabar galvoju apie atrakcijas....
Kas turit ideju, pasidalinkit wink.gif
Atsakyti
o as galvojau, kad dariau tradicines vestuves, bet paskaitinejus supratau, kad vis del to manosios buvo netradicines...
Taigi visu pirmas vestuves buvo ziema, tada ne baznycioje, o Kaune Perkuno name pagoniskos, veliau mazas fursetukas draugams, tiesiog po taure sampano, po lengva uzkandi, su sveciais paleidome dangaus zibintus is viesbucio terasos, atsisveikindami su draugais iteikeme po maza padekos dovanele, o su artimiausiais zmonemis leidomes i restorana vakarieniauti, kur mus pasitiko gyva muzika, saksofonas - pianinas. Pramogu per daug neplanavome, svarbiausia buvo bendravimas, bent jau man smile.gif nesigailiu nieko biggrin.gif
Atsakyti
apie pavalgyma tikrai visiems skirtingai, man tarkim per visokius balius ir vestuves kai privalomai atnesa karsta buna kancia nes man tiesiog porcijos per dideles o palikti kazkaip neiseina zinant kiek tie valgiai atsieina, ir paskui su akmeniu skrandyje sokti reikia.. bet as greiciau isimtis daugumai tikrai norisi i baliu atejus pavalgyti biggrin.gif
siaip gal pusiau kompromisa teko matyti, kad parengtas didziulis uzkandziu stalas, maziukas staliukas "prie alaus" ir saldus staliukas, sveciai susodinti prie apvaliu staliuku, buvo ir karstas, bet kai zmones juda eina isideti koki uzkanduka vis smagiau nes tai zodziu persimeti su kitais susipazisti
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 01, 19:26)
apie pavalgyma tikrai visiems skirtingai, man tarkim per visokius balius ir vestuves kai privalomai atnesa karsta buna kancia nes man tiesiog porcijos per dideles o palikti kazkaip neiseina zinant kiek tie valgiai atsieina, ir paskui su akmeniu skrandyje sokti reikia.. bet as greiciau isimtis  daugumai tikrai norisi i baliu atejus pavalgyti biggrin.gif
siaip gal pusiau kompromisa teko matyti, kad parengtas didziulis uzkandziu stalas, maziukas staliukas "prie alaus" ir saldus staliukas, sveciai susodinti prie apvaliu staliuku, buvo ir karstas, bet kai zmones juda eina isideti koki uzkanduka vis smagiau nes tai zodziu persimeti su kitais susipazisti

pritariu smile.gif
Atsakyti
balsavau už netradicines, nors neesu visiškai tikra, kaip čia ta klasifikacija veikia blush2.gif
vestuvės mūsų buvo mažos, viso 25 žmonės, iš kurių 5 vaikai. Pulko nebuvo išvis, tik liudininkai, kurie taip jau išejo, kad abu vyrai lotuliukas.gif
Viskas vyko iki 23 val, lauko kavinėj, jokių vedėjų neturėjom, tik muzikantus, bet be dainų, akustinė muzika- smuikas, akordionas...
bet buvo ir tradicinių elementų: balta suknelė, baltas tortas, tėvai pasitiko su duona ir druska (tiksliau išsitraukė iš rankinuko mama, nes nebuvom išsiskyrę lotuliukas.gif )
QUOTE(godive @ 2010 01 29, 17:50)
As tokias vestuves planuoju - baznycia, po to 3-4 valandu fursetas restorane. Muzika - saksofonas su fonu. Tevams ir vyresniems sveciams sudarysim galimybe prisesti prie stalo. Zmoniu - apie 80 - norim matyti visus draugus ir artimus zmones, todel kviesim visus smile.gif Truputi baiminuosi del to, kaip uzimti svecius, kaip juos suburti... Drauge veda renginius, ji pades. Tai dabar galvoju apie atrakcijas....
Kas turit ideju, pasidalinkit wink.gif

pas mus panašiai buvo, tik svečių mažiau, tai lengviau, kažkaip visi patys susibūrė. Gerai, kad turi tokią draugę, nes būtinai reikia, kad kažkas bent pradžioj paragintųi ir pan. Nes iš pradžių svečiai atrodė pasimetę, reikėjo biški paskatint juos sėstis, valgyt pasimt (buvo švediškas stalas). Vietų atsisėst buvo visiems, bet prie atskirų mažų staliukų su daug kėdžių. O po valandos, kažkaip visi jau atsipalaidavo, daug šoko, linksminosi, nereikėjo jokio subūrimo, žmonės net skirstytis nenorėjo ir dalis dar patys pratesimą padarė kažkur thumbup.gif
Aš irgi iš pradžių planavau kėdžių mažiau nei žmonių daryt (tik vyresniems), bet labai džiaugiuos, kad mane atkalbėjo, nes žmonės džiaugėsi, galėdami pasidėt švarką, skarą ar kitus asmeninius daiktus šokdami.
Atsakyti
As tai uz tradiciju puoselejima - kuo ju daugiau, tuo geriau smile.gif Didelis menas yra tas tradicijas perteikti taip, kad kiekviena karta jos butu kaip ir tos pacios, bet vis savaip smagios, taciau cia jau pirsliu ir kitu sventes organizatoriu darbas smile.gif

Susest prie stalo ir klausytis muzikinio centro arba ir nueiti i restorana pavalgyti skambant saksofonui - tokie dalykai man atrodo neissiskiriantys - kaip svenciant gimtadieni ar kokios tetulytes jubilieju smile.gif

Tuo tarpu tradicijos isskiria sutuoktuviu svente is visu kitu smile.gif Jokioje kitoje Tavo gyvenimo sventeje nedalyvauja nei pirslys, nei svocia, nei pamerges....

Va tokie va mano pamastymai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Et_cetera @ 2010 03 08, 13:41)
As tai uz tradiciju puoselejima - kuo ju daugiau, tuo geriau  smile.gif Didelis menas yra tas tradicijas perteikti taip, kad kiekviena karta jos butu kaip ir tos pacios, bet vis savaip smagios, taciau cia jau pirsliu ir kitu sventes organizatoriu darbas  smile.gif

Susest prie stalo ir klausytis muzikinio centro arba ir nueiti i restorana pavalgyti skambant saksofonui - tokie dalykai man atrodo neissiskiriantys - kaip svenciant gimtadieni ar kokios tetulytes jubilieju  smile.gif

Tuo tarpu tradicijos isskiria sutuoktuviu svente is visu kitu smile.gif Jokioje kitoje Tavo gyvenimo sventeje nedalyvauja nei pirslys, nei svocia, nei pamerges....

Va tokie va mano pamastymai  smile.gif

As pritariu simtu procentu, bet...kai realiai reikia pradeti organizuoti, galiausiai tenka daryti kitus sprendimus. Mes tai organizuodami tikraja ta zodzio prasme kaifavome, nes visu pirma norejome, kad tai butu musu ir mums artimu zmoniu svente, kad nieks nepervargtu, kad artimi zmones svestu, o ne dirbtu. Todel vestuves po Rotuses persikele i laiva Kauno mariose, ten 5 val vyko fursetukas, kuri vede Hana (susitarem, kad tai bus jaukus, siek tiek smaikstus vakaras). Kelios tradicijos, kurios isliko- tai jaunuju sutikimas su juostom (kai reik per jas listi ar nuotaka oernesti), tevai pasitiko su duona druska , o veliau mums perdave seimos zodini(labai sakralu...). Visa kita - jaukus zmoniu pasibendravimas su keliais zaidimais, sokiu konkurseliu ir tt. Ir tai buvo tikras issigelbejimas prie 35 laisniu karscio mirksiukas.gif Visi liko suzaveti, o svarbiausia, del tokiu vestuviu labai pritare musu abieju tevai...
Atsakyti