Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

nesuprantu...
atsidariau fotki, o ten, kur public, tai kazkokiu nuotrauku prideta svetimu, tai taip suprantu, kad ten eina visi kas tik nori ir ziuri musu nuotrukytes... as jas visas istryniau ir palikau tik musu..
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 08 19, 22:16)
nesuprantu...
atsidariau fotki, o ten, kur public, tai kazkokiu nuotrauku prideta svetimu, tai taip suprantu, kad ten eina visi kas tik nori ir ziuri musu nuotrukytes... as jas visas istryniau ir palikau tik musu..

ten buvo bices man atrodo, tik kaskodel jai neikele i albuma kur uzrasita bice! nes man irgi nedave, mes matomai gal vienu metu su jia kelem, net nezianu, nes man tesiok kompas uzluzo. tai as jai ka tai ryt ikelsiu, nes mano kompas letai dirba, dar pabandisiu jai nesigaus tai ryt! tada!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 19, 21:19)
ten buvo bices man atrodo, tik kaskodel jai neikele i albuma kur uzrasita bice! nes man irgi nedave, mes matomai gal vienu metu su jia kelem, net nezianu, nes man tesiok kompas uzluzo. tai as jai ka tai ryt ikelsiu, nes mano kompas letai dirba, dar pabandisiu jai nesigaus tai ryt! tada!

tai kad ten kazkoks vyras buvo idetas, kazkoks paryzius...
nu bet jeigu busiu bices nuotraukas istrynus doh.gif

bet bices albumiukas tai sukurtas prie visu, tik, kad jis tuscias..
Papildyta:
tiklsiai, istryniau bices nuotruakytes doh.gif

BICE, labai labai atsiprasau. galvojau, kad kazkas isibrove ir sukele savo nuotraukas.

dar karteli atsiprasau. bet jau matau, kad sukelei pas save i albumeli
Atsakyti
ikeliau tik dukriuka, nes labai jau lietai kelia, o as jau miegucio nori! blush-anim-cl.gif
ryt imesiu kitas foto!
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 08 19, 21:28)
tai kad ten kazkoks vyras buvo idetas, kazkoks paryzius...
nu bet jeigu busiu bices nuotraukas istrynus doh.gif

bet bices albumiukas tai sukurtas prie visu, tik, kad jis tuscias..
Papildyta:
tiklsiai, istryniau bices nuotruakytes doh.gif
BICE, labai labai atsiprasau. galvojau, kad kazkas isibrove ir sukele savo nuotraukas.

dar karteli atsiprasau. bet jau matau, kad sukelei pas save i albumeli

lotuliukas.gif cia as aciu tureciau tau pasakyti, man trinti nereikejo, nes ne ten isikele, matyt tu istrynei kai as supratusi, kad jos ne albume pradejau ju ieskoti mirksiukas.gif
Papildyta:
buvo malonu su visom susipazinti ax.gif
Dabar skaitant zinutes bus lengviau isivaizduoti su kuo kalbi.
Bet dar truksta albumuku: zvelsos, edevos, beje kur laura dingusi g.gif , o ir lina dar, rasa. Dar yra su kuo susipazinti gathering.gif
Atsakyti
Labukas, mergaitės. Ir aš norėčiau nuotraukėles pamatyti... ax.gif
Papildyta:
Bice, Bim, laikau už jus kumščius ir laukiu gerų žinių.
Atsakyti
Uh, bice, perskaičiusi vakarykštes tavo žinutes buvau jau įsigandusi doh.gif šiandien žiūriu dar yra vilties kad viskas susitvarkys, to tau linkiu iš visos širdies 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nekantriai lauksiu ketvirtadienio ir naujienų iš tavęs. Laikau už tave kumštukus.
Deima tavo idėja thumbup.gif Va tik truputį apsidirbsiu ir įšoksiu apsidairyti, o gal pavyks ir savo foto įkelti.
Bim neužmiršk rytoj naujienų pranešti ir mums, mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms moterytems
dovanoju kiekvienai po gelyte user posted image
Atsakyti
nauja tema cia
http://www.supermama...;#entry19231703
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 20 rugpjūčio 2008 - 07:37
QUOTE(vadove @ 2008 08 20, 09:04)
Labas rytas visoms moterytems
dovanoju kiekvienai po gelyte user posted image

vau! aciu!!!! kokia proga geles!? blush2.gif

rugseje! aciu uz naujus namucius!!!!!

labas rytas!!!! 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti