Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(bicė @ 2008 08 19, 17:52)

bicė, 19 Rug 2008 - 17:52, paraÅ�Ä—:

bicė, 19 Rug 2008 - 17:52, paraÅ�Ä—:

sveikos mergaiciukes.

pagalaiu suzinojau savo hcg tyrimo rezultatus-jis auga geriau nei galima tiketis, taigi pires kraujavimus buvau labai nescia, kas ivyko poto nezinau, nuo vakar kraujavimas nesikartojo, nors ivairiausiai pamaudzia. Uzrase pas gyd ketvirtadieniui po petu, tikiuosi echoskopijos ir jei pusliukas dar gyvena gal kartos hormono tyrima. Kol kas belieka laukti, gerai, kad  MB laisvas grafikas iki kitos savaites, tai priziuri mazaja, i darza vedzioja ir  namuose tvarkosi, o as isdrebusi ant lovos kiurksau, man tai aisku aktyvistei sunku sitas gulejimas, bet kol eghu nepadare nedristu kitaip elgtis. Skau gal ten bernas, nes jie megsta fokusus kresti mirksiukas.gif . Bus matyt, labai nesirisu prie minties apie nestuke.gif , nors ir negaalvoti neiseina ax.gif .
Aciu mergaites uz palaikyma!!!! blush2.gif
Bim laukiam ryt zini is taves mirksiukas.gif
LAbai aciu uz nuotrauku namucius nu reiks man pasitelkus MB pabandyti ikelti ir musu nuotraukyciu.
Visos mazyles tokios grazutes wub.gif

sveikos mergaiciukes.

pagalaiu suzinojau savo hcg tyrimo rezultatus-jis auga geriau nei galima tiketis, taigi pires kraujavimus buvau labai nescia, kas ivyko poto nezinau, nuo vakar kraujavimas nesikartojo, nors ivairiausiai pamaudzia. Uzrase pas gyd ketvirtadieniui po petu, tikiuosi echoskopijos ir jei pusliukas dar gyvena gal kartos hormono tyrima. Kol kas belieka laukti, gerai, kad  MB laisvas grafikas iki kitos savaites, tai priziuri mazaja, i darza vedzioja ir  namuose tvarkosi, o as isdrebusi ant lovos kiurksau, man tai aisku aktyvistei sunku sitas gulejimas, bet kol eghu nepadare nedristu kitaip elgtis. Skau gal ten bernas, nes jie megsta fokusus kresti mirksiukas.gif . Bus matyt, labai nesirisu prie minties apie nestuke.gif , nors ir negaalvoti neiseina ax.gif .
LAbai aciu uz nuotrauku namucius nu reiks man pasitelkus MB pabandyti ikelti ir musu nuotraukyciu.

na va! viltys nemirsta ir toliau! laikom toliau kumstukus uz tave. 4u.gif
Atsakyti
bice, tikimes bigsmile.gif laikykis ir buk rami, del saves ir galbut busimo maziuko
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 08 19, 13:14)

Valery, 19 Rug 2008 - 13:14, para�ė:

Valery, 19 Rug 2008 - 13:14, para�ė:

Nea  blush2.gif Dar negalima man... Sake maziausiai 3 men reikia islaukti, dar tik 2 praejo... Bet ir as kazkaip beveik paniskai nenoriu pastoti  blush2.gif  doh.gif

Manau tai praeis, ir kazkada vistik uzsimanysiu  unsure.gif

Nea  blush2.gif Dar negalima man... Sake maziausiai 3 men reikia islaukti, dar tik 2 praejo... Bet ir as kazkaip beveik paniskai nenoriu pastoti  blush2.gif  doh.gif

Manau tai praeis, ir kazkada vistik uzsimanysiu  unsure.gif

tai ir neskubink saves. Nes pastojus baimes nesumazes, todel maksimaliai turi buti pasiruosusi, jei ir po 3 men jausi, kad dar nepasiruosusi, palauk, paskui paciai bus lengviau nesioti, laukti ir gimdyti wub.gif Aisku cia man maziausiai mokyti deretu mirksiukas.gif , mano sitas nestumas tai irgi nelabai planuotas isejo ir jei protingai mastant fiziologiskai per anksti, tikiuosi, kad pusliukas isitvirtins ir visa sita pradzia liks tik kaip blankus prisiminimas, bet jei ne, tai tada jau pusmetuka palauksiu. Ne tiek mes daug leliuku galim per gvenima pagimdyti, tai gal geriausiai islaukti tinkamiausio momento ir emociskai ir fiziskai ax.gif
Atsakyti
aciu deima 26 uz tokia saunia ideja. dabar bus dar smagiau bendraut. nes as vis bandydavau isivaizuot kaip visos atrodot, o dabar va, ir gyvai pamatysim viena kitas.

idejau ir as savo kelias nuotraukytes blush2.gif
Atsakyti
kaip smagiai deima sugalvojo thumbup.gif Aciu tau 4u.gif kaip idomu paziuret mirksiukas.gif bendrauji kazkaip isivaizduoji, o cia jau matai smile.gif
Bim, ku ku kur tu norim tavo dukriuka pamatyt tongue.gif , o Stt dar dirba?

Kaip kazin musu Bice? kaip jai sekas?
Atsakyti
mergaiciukes, mes turbut ne ten nuotraukytes sudejom
dabar jas galki matyt visi kas tik nori
nes prie savo komentaru radau kazkoki nepazystamaji. o dar paziurejau kad pas mus lankesi 2 nepazystai sveciai. reikia dar kazkaip slaptazodi uzdet arba perkelt nuotraukytes kitur... gal kas zinot kaip..
Atsakyti
bice labai laikom kustukus cia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

einu paziuret i albuma ir bandyt uzdet raktuka ax.gif
Papildyta:
viska perkeliau i private ten niekas negali paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 19, 16:52)

bicė, 19 Rug 2008 - 16:52, paraÅ�Ä—:

bicė, 19 Rug 2008 - 16:52, paraÅ�Ä—:

sveikos mergaiciukes.

sveikos mergaiciukes.

thumbup.gif na va - naujienos kuo puikiausios - jei toks trumpas kraujavimas, vadinas pūsliukui viskas gerai. jei ilgai kraujuotum, tada ne kas - bet tu tik gulėk.
O jei trumpai - tai gal dėlk tvirtinimosi kraujagyslytė viena pratrūko ir tiek.
Vienžo laikom kumščius stipriai už tavi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif daug balionų tau

įdėjau savo foto - smagu susipažint - leliukai fantastiški, mamytės nenusileidžia jiems wub.gif
Atsakyti
mergaites, esu ir as prisiklausius apie tas fotkes. gal kad butu visom ramiau ir saugiau, sukuriam savo pasta pvz gmaile ir ten tai jau tikrai neks nelys. ir tik mes galesim pasiziuret fotkes!
as dar neidejau, kai nora paguldysiu gal imesiu, vis neprisedu!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 19, 19:01)

bim, 19 Rug 2008 - 19:01, para�ė:

bim, 19 Rug 2008 - 19:01, para�ė:

mergaites, esu ir as prisiklausius apie tas fotkes. gal kad butu visom ramiau ir saugiau, sukuriam savo pasta pvz gmaile ir ten tai jau tikrai neks nelys. ir tik mes galesim pasiziuret fotkes!

private, kur sukeltos fotkės, niekas nemato ir nematys be slaptažodžių. Faktas, nebent slaptažodis nubyrės kažkur. bet gmaile irgi slaptažodis nubyrėt gali, taip kad nepergyvenk, saugumas čia private toks pat kaip ir gmaile.
Atsakyti
help nu kaip tas fotkes sukelti i bendra katiliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 19, 19:35)

bicė, 19 Rug 2008 - 19:35, paraÅ�Ä—:

bicė, 19 Rug 2008 - 19:35, paraÅ�Ä—:

eini į private home, ten apačioj sukuri naują savo albumą - bicė ir per browse keli foto. paskui per add photto ... keli
Atsakyti