bicė, 19 Rug 2008 - 17:52, paraÅ�Ä—:
bicė, 19 Rug 2008 - 17:52, paraÅ�Ä—: ![]()
sveikos mergaiciukes.
pagalaiu suzinojau savo hcg tyrimo rezultatus-jis auga geriau nei galima tiketis, taigi pires kraujavimus buvau labai nescia, kas ivyko poto nezinau, nuo vakar kraujavimas nesikartojo, nors ivairiausiai pamaudzia. Uzrase pas gyd ketvirtadieniui po petu, tikiuosi echoskopijos ir jei pusliukas dar gyvena gal kartos hormono tyrima. Kol kas belieka laukti, gerai, kad MB laisvas grafikas iki kitos savaites, tai priziuri mazaja, i darza vedzioja ir namuose tvarkosi, o as isdrebusi ant lovos kiurksau, man tai aisku aktyvistei sunku sitas gulejimas, bet kol eghu nepadare nedristu kitaip elgtis. Skau gal ten bernas, nes jie megsta fokusus kresti. Bus matyt, labai nesirisu prie minties apie
, nors ir negaalvoti neiseina
.
Aciu mergaites uz palaikyma!!!!![]()
Bim laukiam ryt zini is taves![]()
LAbai aciu uz nuotrauku namucius nu reiks man pasitelkus MB pabandyti ikelti ir musu nuotraukyciu.
Visos mazyles tokios grazutes
pagalaiu suzinojau savo hcg tyrimo rezultatus-jis auga geriau nei galima tiketis, taigi pires kraujavimus buvau labai nescia, kas ivyko poto nezinau, nuo vakar kraujavimas nesikartojo, nors ivairiausiai pamaudzia. Uzrase pas gyd ketvirtadieniui po petu, tikiuosi echoskopijos ir jei pusliukas dar gyvena gal kartos hormono tyrima. Kol kas belieka laukti, gerai, kad MB laisvas grafikas iki kitos savaites, tai priziuri mazaja, i darza vedzioja ir namuose tvarkosi, o as isdrebusi ant lovos kiurksau, man tai aisku aktyvistei sunku sitas gulejimas, bet kol eghu nepadare nedristu kitaip elgtis. Skau gal ten bernas, nes jie megsta fokusus kresti

Aciu mergaites uz palaikyma!!!!

Bim laukiam ryt zini is taves

LAbai aciu uz nuotrauku namucius nu reiks man pasitelkus MB pabandyti ikelti ir musu nuotraukyciu.
Visos mazyles tokios grazutes

na va! viltys nemirsta ir toliau! laikom toliau kumstukus uz tave.