Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(deima26 @ 2008 08 19, 12:23)
Sukuriau mums foto albuma  mirksiukas.gif http://www.fotki.com/Lithuania/lt/ prisijungimo varda ir slaptazodi atsiusiu i AZ. Dekim savo,savo vaikuciu nuotraukytes mirksiukas.gif  Susipazinsim 4u.gif

Ir aš noriu rolleyes.gif blush2.gif
Bet kadangi rašau čia kaip "jaunas mėnulis", tai suprasiu jei nuspręsit neduoti man teisės ten lįst blush2.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 19, 14:07)
Bandžiau įsivaizduot vaizdą lėkštėje - nepavyko  tongue.gif  . Bandelė - apvali tai X, cinamono lazdelė - pailga, tai Y . Vadinasi  XY  ax.gif  mirksiukas.gif  .  nestuke.gif  g.gif

QUOTE(STT @ 2008 08 19, 14:10)
galiu lengvai paaiškint.
pieniška sriuba bandelės ir cinamonas - trys ingredientai reiškia, kad vyras turi būti kankinamas nuo šiandien tris kartus per parą ir gaminamas skanus, saldus vaikiukas.
O jei skanu buvo - vadinas gamink ir tikrai pavyks.
Papildyta:
bigsmile.gif matai, mes su vaivos juosta vienodai aiškinam sapnus, vadinas mūsų aiškinimas teisingas - Rugsėje, paskubėk  nestuke.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Mes kelias dienas atostogavome kaime, tai vakar turėjau čia ką paskaityt rolleyes.gif Kai radau žinias iš Bicės, net ašarą nubraukiau iš džiaugsmo, su gera nuotaika nuėjau miegoti (nedabaigus buvau skityt), o šiandien doh.gif ....ech, taip norėtųsi, kad jum visom pasisektų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 19, 15:16)
Bet kas nežinos slaptažodžio, tai nematys  g.gif . Nes mes Šakietės esam tokį susikūrusios, tai matom tik tos, kas žino kaip prisisjungt  g.gif  .

Aha,taip ir turi but mirksiukas.gif Nes pas mus nestukese buvo,kad svetimi uzeje istrindavo nutraukas verysad.gif Tai noriu apsaugot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 08 19, 15:33)
Aha,taip ir turi but mirksiukas.gif  Nes pas mus nestukese buvo,kad svetimi uzeje istrindavo nutraukas verysad.gif Tai noriu apsaugot ax.gif

oj deima, sainuole tu. dekui, labai faina. bet tu ir save idek. gi jei susipazinti, tai susipazinti is tikruju smile.gif
nu va, matau ka tik idejai 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 19 rugpjūčio 2008 - 14:49
zydra, labai malonu susipazint!
norejau ikelt nuotrauku, o pasiziurejau kad neturiu nei venos kompe, tik dukra! vys gris is jo kompo atsiusiu ir ikelsiu!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 19, 15:49)
zydra, labai malonu susipazint!
norejau ikelt nuotrauku, o pasiziurejau kad neturiu nei venos kompe, tik dukra! vys gris is jo kompo atsiusiu ir ikelsiu!

butinai. idek dukriuko dabar, po to papildysi.
Atsakyti
Smagu visas plepses "gyvai" pamatyt bigsmile.gif Veliau uzeisiu ir pakomentuosiu mirksiukas.gif Begu virtuven,nes ten reikalu kruva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 08 19, 16:16)
Smagu visas plepses "gyvai" pamatyt  bigsmile.gif  Veliau uzeisiu ir pakomentuosiu mirksiukas.gif  Begu virtuven,nes ten reikalu kruva doh.gif

labai smagu bigsmile.gif . negaliu atsitraukti, gerai, kad eliza uzmigo, tai galiu viska apziureti biggrin.gif
Atsakyti
Labai smagu su visomis susipazinti bigsmile.gif , ikeliau ir as blush2.gif
Atsakyti
idejau ir as savo veida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 08 19, 10:13)
Edeva,juokingas tavo avataras lotuliukas.gif
Bice,laukiam naujienu  4u.gif

blush2.gif aha visus prajuokina lotuliukas.gif
kazi kaip jai sekasi unsure.gif
Atsakyti
matau prisijungus bice!
BICE, KAIP TAU SEKASI? KAIP JAUTIES?
Atsakyti
sveikos mergaiciukes.

pagalaiu suzinojau savo hcg tyrimo rezultatus-jis auga geriau nei galima tiketis, taigi pires kraujavimus buvau labai nescia, kas ivyko poto nezinau, nuo vakar kraujavimas nesikartojo, nors ivairiausiai pamaudzia. Uzrase pas gyd ketvirtadieniui po petu, tikiuosi echoskopijos ir jei pusliukas dar gyvena gal kartos hormono tyrima. Kol kas belieka laukti, gerai, kad MB laisvas grafikas iki kitos savaites, tai priziuri mazaja, i darza vedzioja ir namuose tvarkosi, o as isdrebusi ant lovos kiurksau, man tai aisku aktyvistei sunku sitas gulejimas, bet kol eghu nepadare nedristu kitaip elgtis. Skau gal ten bernas, nes jie megsta fokusus kresti mirksiukas.gif . Bus matyt, labai nesirisu prie minties apie nestuke.gif , nors ir negaalvoti neiseina ax.gif .
Aciu mergaites uz palaikyma!!!! blush2.gif
Bim laukiam ryt zini is taves mirksiukas.gif
LAbai aciu uz nuotrauku namucius nu reiks man pasitelkus MB pabandyti ikelti ir musu nuotraukyciu.
Visos mazyles tokios grazutes wub.gif
Atsakyti