Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Labas rytas user posted image
Atsakyti
Ir as jau cia ax.gif
Edeva,juokingas tavo avataras lotuliukas.gif
Bice,laukiam naujienu 4u.gif
Matau Valery bigsmile.gif Kaip tau sekasi??????? KAip pailsejai????? Pasakok bigsmile.gif
Atsakyti
Labu Valery - kaip tu?
Atsakyti
idomu kaip ten bice musu jauciasi? kaip jai sekasi, ka tirimukai parode? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Matau, pas jus cia ivairiu naujienu wub.gif

Bice, laikykis 4u.gif

As... gerai turbut. Vat sulaukiau pirmu mmm doh.gif Ziuresim kaip viskas bus.

Siaip gerai, pailsejau gerai, darbe irgi gerai mirksiukas.gif Tik vat per tuos nuotykius vasaros beveik nepastebejau verysad.gif Ziuriu jau ruduo ant nosies unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 08 19, 12:13)
Sveikos  bigsmile.gif
Matau, pas jus cia ivairiu naujienu  wub.gif

Bice, laikykis  4u.gif

As... gerai turbut. Vat sulaukiau pirmu mmm doh.gif Ziuresim kaip viskas bus.

Siaip gerai, pailsejau gerai, darbe irgi gerai  mirksiukas.gif Tik vat per tuos nuotykius vasaros beveik nepastebejau  verysad.gif Ziuriu jau ruduo ant nosies  unsure.gif

sveikute!
tai jai viskas gerai tai gal vel planuosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
ku ku kur visos pagerkim kavytes kas nors tongue.gif pasidariau o vienai liudna galvoju kas prie kompo o nei vienos verysad.gif
buvom siandien pas gydytoja tai mes jau sveriam 6900kg 66.5cm va kokios jau mes dideles wub.gif padare skiepa, o kas juokingiausia tai del d vitamino visad davinejau vandenini, ana men kai buvom pas gydytoja sako geriau aliejinis, o siandien kita gydytoja sako koki duodat- sakau aliejini, jus ka tik vandenini reik duot aliejinis neisisavina jau atgyvena g.gif va taip kiek gydytoju tiek nuomuoniu unsure.gif

Bice, laikykis ir labai neliudek jau visos tau tiek graziai prirase ir as prisijungiu 4u.gif tik reik pagalvot kad jei gamta meta gal taip ir geriau nei po to asaras liet. Tai va ir man gi taip buvo tai net pati genekologe nesiule stipriai laikyti verysad.gif tik va dabar dar vargstu po valymu verysad.gif Valery, kaip tau baigesi su valymais? as bijau kad man vel darys verysad.gif

zydra, kaip tavo mergyte?ar kiek jau lengviau?

Ajuka, tavo gi mergyte viresne nei mano o sveria vienodai? mano tikra krepsinike as auksta vyras aukstas tai ir dukra g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 08 19, 11:58)
Tai va ir man gi taip buvo tai net pati genekologe nesiule stipriai laikyti verysad.gif  tik va dabar dar vargstu po valymu verysad.gif  Valery, kaip tau baigesi su valymais? as bijau kad man vel darys verysad.gif

Labas mirksiukas.gif

Man po nestumo nutraukimo dar 2 kartus vale... O dabar jau viskas chiki, viskas reguliuojasi. Tik va sake, kad mmm gali buti pirmos stiprios, tai bijau blink.gif Kol kas lyg ir nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 08 19, 13:58)
ku ku kur visos pagerkim kavytes kas nors tongue.gif pasidariau o vienai liudna galvoju kas prie kompo o nei vienos verysad.gif
buvom siandien pas gydytoja tai mes jau sveriam 6900kg 66.5cm va kokios jau mes dideles wub.gif padare skiepa, o kas juokingiausia tai del d vitamino visad davinejau vandenini, ana men kai buvom pas gydytoja sako geriau aliejinis, o siandien kita gydytoja sako koki duodat- sakau aliejini, jus ka tik vandenini reik duot aliejinis neisisavina jau atgyvena g.gif  va taip kiek gydytoju tiek nuomuoniu unsure.gif

Bice, laikykis ir labai neliudek jau visos tau tiek graziai prirase ir as prisijungiu 4u.gif  tik reik pagalvot kad jei gamta meta gal taip ir geriau nei po to asaras liet. Tai va ir man gi taip buvo tai net pati genekologe nesiule stipriai laikyti verysad.gif  tik va dabar dar vargstu po valymu verysad.gif  Valery, kaip tau baigesi su valymais? as bijau kad man vel darys verysad.gif

zydra, kaip tavo mergyte?ar kiek jau lengviau?

Ajuka, tavo gi mergyte viresne nei mano o sveria vienodai? mano tikra krepsinike as auksta vyras aukstas tai ir dukra g.gif

sveikute! galim gert kavos!
mirksiukas.gif
Atsakyti
Bice, kur tu? kaip tu? unsure.gif

Valery, smagu tave matyt, smagu, kad viskas gerai. Gal jau planiukas unsure.gif r dėl leliuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 19, 12:06)
Valery, smagu tave matyt, smagu, kad viskas gerai. Gal jau planiukas  unsure.gif r dėl leliuko? blush2.gif

Nea blush2.gif Dar negalima man... Sake maziausiai 3 men reikia islaukti, dar tik 2 praejo... Bet ir as kazkaip beveik paniskai nenoriu pastoti blush2.gif doh.gif

Manau tai praeis, ir kazkada vistik uzsimanysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 08 19, 13:14)
Nea  blush2.gif Dar negalima man... Sake maziausiai 3 men reikia islaukti, dar tik 2 praejo... Bet ir as kazkaip beveik paniskai nenoriu pastoti  blush2.gif  doh.gif

Manau tai praeis, ir kazkada vistik uzsimanysiu  unsure.gif

Daug cia musu laukianciu savo laiko mirksiukas.gif
Papildyta:
Sukuriau mums foto albuma mirksiukas.gif http://www.fotki.com/Lithuania/lt/ prisijungimo varda ir slaptazodi atsiusiu i AZ. Dekim savo,savo vaikuciu nuotraukytes mirksiukas.gif Susipazinsim 4u.gif
Atsakyti