Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

nekantriai lauksim rezultatu, siandien pirma man atostogu diena, negaliu nieko daryt tik issiziojus laukiu rezultatu(kases nelaukiau, dabar laukiu bigsmile.gif )
.. nera to blogo kas neiseitu i gera...
del nepastojimo mane vyras apkaltino - nesaziningai dirbom lotuliukas.gif lotuliukas.gif sake, dabar reiks per diena triskart doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 16:25)
nekantriai lauksim rezultatu, siandien pirma man atostogu diena, negaliu nieko daryt tik issiziojus laukiu rezultatu(kases nelaukiau, dabar laukiu bigsmile.gif )
del nepastojimo mane vyras apkaltino - nesaziningai dirbom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sake, dabar reiks per diena triskart doh.gif  lotuliukas.gif

na jai visa cikla kiekviena diena 3 kart, tai bijau kad is taves su vyru nieko neliks, galesim padziaut ant tvoros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 15:25)
del nepastojimo mane vyras apkaltino - nesaziningai dirbom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sake, dabar reiks per diena triskart doh.gif  lotuliukas.gif

Saunuolis TB thumbup.gif
Ir as jau nieko negaliu daryt,tik pridziuvus prie kompo ir laukiu naujienu is Bices (laikau suspaudus kumscius)
Atsakyti
plepam ne i tema lengviau gal bus islaukt mirksiukas.gif 1,5val...
sunukui supirkau kanceliarines priemones, tai 200lt tik tik, neskaiciuju kuprines(kuria tetis gavo kaip priza per vienas varzybas), liko tik indeli vandeniui nupirkt, klijuote stalui ir teptukus, na dar svarka pasiut unsure.gif ir batus butinai rugsejo pirmai nupirkt, kaip ir galim ramiai laukt mokslo metu, dar siaip taip vaika i kirpykla uzrasiau, man tik rudeni bus vietos doh.gif , nu sakes -musu kaime 10 kirpyklu ir neina dasimust blink.gif
Atsakyti
Aš į kirpyklą užsirašiau prieš mėnesį smile.gif ir tai jau norimai dienai negalėjau valandos pasirinkt.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 16:37)
plepam ne i tema lengviau gal bus islaukt mirksiukas.gif 1,5val...
sunukui supirkau kanceliarines priemones, tai 200lt tik tik, neskaiciuju kuprines(kuria tetis gavo kaip priza per vienas varzybas), liko tik indeli vandeniui nupirkt, klijuote stalui ir teptukus, na dar svarka pasiut unsure.gif  ir batus butinai rugsejo pirmai nupirkt, kaip ir galim ramiai laukt mokslo metu, dar siaip taip vaika i kirpykla uzrasiau, man tik rudeni bus vietos doh.gif , nu sakes -musu kaime 10 kirpyklu ir neina dasimust blink.gif

didele svente pas jus seis metais, ir islaiduos lotuliukas.gif
Atsakyti
norgeje tai mokslo metai prasidejo siandien, bet cia mokslo metu pradzia neturi tokios svntines notaikos kaip pas mus lietuveleje. Maciau kaip ejo i mokykla paskutiniu metu mokiniai, apskure, susivele, nu kaip valkatos.
MB tai nuvaziavo pinciuko is darzo pasiimti, ziuresi m kaip jai ten sekesi, e musu, taip ilgai dar nebuvo likusi viena g.gif

pas mus tai eiliu nera kirpyklose, bet yra kainos-apkirpimas su padazymu 450 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 18, 15:40)
Aš į kirpyklą užsirašiau prieš mėnesį smile.gif ir tai jau norimai dienai  negalėjau valandos pasirinkt.

as ne sukuosena daryt, bet siaip apsikirptik norejau sia savaite doh.gif , noriu atostogas maksimaliai isnaudot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 15:50)

pas mus tai eiliu nera kirpyklose, bet yra kainos-apkirpimas su padazymu 450 lt mirksiukas.gif

wacko.gif mega_shok.gif as sutaupyciau lotuliukas.gif , nes i kirpykla tik galus palygint pora kart einu per metus, bet si kart pasiryzus buvau per sprindi kirpt, bet ai... auginsiu kasas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 16:50)
norgeje tai mokslo metai prasidejo siandien,  bet cia mokslo metu pradzia neturi tokios svntines notaikos kaip pas mus lietuveleje. Maciau kaip ejo i mokykla paskutiniu metu mokiniai, apskure, susivele, nu kaip valkatos.
MB tai nuvaziavo pinciuko is darzo pasiimti, ziuresi m kaip jai ten sekesi, e musu, taip ilgai dar nebuvo likusi viena  g.gif

vilniui, irgi yra tokios kainos, kur geriasnes vietos!
Papildyta:
o as apkirpau kasas blush-anim-cl.gif
Atsakyti
nu pas mus tai sudazyta, sukirpta ir susukuota gali but uz 100 litu tai jau geroj kirpykloj
uztai kai kurios merginos vazineja is musu i Vilniaus grozio salonus dirbt
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 18, 15:54)
vilniui, irgi yra tokios kainos, kur geriasnes vietos!
Papildyta:
o as apkirpau kasas blush-anim-cl.gif

MB tai ilgos kasos nepatika, na bent jau ant mano galvos flirt.gif . As tai vilniuje tikiame simonos saline kirpdavausi, karoliniskese, tai man patiko, du vyrukai ir moteriske kerpa. Jie turi savo ideju, nereikia rodyti kuriam kampe ka pakirpti, bet ten nebuvo taip brangu, na su visais dazymais gal 150lt
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 17:00)
nu pas mus tai sudazyta, sukirpta ir susukuota gali but uz 100 litu tai jau geroj kirpykloj
uztai kai kurios merginos vazineja is musu i Vilniaus grozio salonus dirbt

tai va, ten kur mano nkirpeja dirba kainuoja vien kirpymas 120 lt, o nekalbu apie dazimaq blink.gif
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 17:02)
MB tai ilgos kasos nepatika, na bent jau ant mano galvos flirt.gif . As tai vilniuje tikiame simonos saline kirpdavausi, karoliniskese, tai man patiko, du vyrukai ir moteriske kerpa. Jie turi savo ideju, nereikia rodyti kuriam kampe ka pakirpti, bet ten nebuvo taip brangu, na su visais dazymais gal 150lt

aisku yra kur pigiau, bet yra kur labai pigu, tai rizikoji but plika. lotuliukas.gif
bice, o kur tu vilniuj apsistoji?
Atsakyti