Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

labukas visom.

as tai nezinau su kokiom naujienom...jus cia tiek graziai man priraset cray.gif bet kartais matyt neviskas klostosi pagal norus

paryciui atsibudau is klaikaus sapno, kad prasidejo kraujavimas, apsidziaugiau, kad tik sapnas, bet tuo pat metu prasidejo menziu skausmai, gulejau ir su Sofija kalbejausi mintyse, aprimo ryte tie skausmai, dar nuvaziavau iki ligonine kraujo tyr priduoti, griztant skausmas vel sustiprejo ir tas nelemtas kraujavmsas prasidejo, guliu lovoj, bliaunu, laukiu kol suzinosiu tyr rezultata ir gyd pasakys ka daryti, nes nu tokio nestumo (bim klausei kiek man laiko apie 6 sav)niekas nelaiko vaistais cray.gif . Va taip mergaites buna angel_sadangel.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 18 rugpjūčio 2008 - 13:27
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 15:26)
labukas visom.

as tai nezinau su kokiom naujienom...jus cia tiek graziai man priraset cray.gif  bet kartais matyt neviskas klostosi pagal norus

paryciui atsibudau is klaikaus sapno, kad prasidejo kraujavimas, apsidziaugiau, kad tik sapnas, bet tuo pat metu prasidejo menziu skausmai, gulejau ir su Sofija kalbejausi mintyse, aprimo ryte tie skausmai, dar nuvaziavau iki ligonine kraujo tyr priduoti, griztant skausmas vel sustiprejo ir tas nelemtas kraujavmsas prasidejo, guliu lovoj, bliaunu, laukiu kol suzinosiu tyr rezultata ir gyd pasakys ka daryti, nes nu tokio nestumo (bim klausei kiek man laiko apie 6 sav)niekas nelaiko vaistais cray.gif . Va taip mergaites buna angel_sadangel.gif ...

va ja bice!
na gal dar ne viskas prarasta! gal dar viskas bus gerai! dauk ilsekys, guliek, nestriesok!!!!
Papildyta:
dievuliau, na kodel tu mus taip kankini!?
bice, mes su tavim, laikikyss! as dar vilties nepraradau!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 18, 14:31)
va ja bice!
na gal dar ne viskas prarasta! gal dar viskas bus gerai! dauk ilsekys, guliek, nestriesok!!!!

aciu bim, stengiuosi, bet va su tuo nestresuoti nelabai iseina, juk atrodo kaip STT rase, stengiesi neprisiristi, ir n kartu per diena sau pakartoji, kad jei nesivystys, tai taip tiesiog turejo buti. Bet labiausiai uzmusa tas beviltiskumas, kad nieko negali padaryti, kad esi toks menkas pries gamta sad.gif ir jos desnius...
o dar tu sapnu issipildymas, kazkokia mistika, as juk ir su Sofija sapnavau, kad ja praradau verysad.gif , net paciai nejauku,brrrrrrr.

Kaip suprantu tau irgi save saugoti reikia mirksiukas.gif . Labai ir as uz tave kumstukus laikau
gal cia pas mus neplanuotu leliuku negali buti, juk zyzzi irgi persileido g.gif
matyt man stogiukas vaziuoja, jei jau bandau surasti logikos neligiskuose dalykuose wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 18 rugpjūčio 2008 - 13:45
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 15:44)
aciu bim, stengiuosi, bet va su tuo nestresuoti nelabai iseina, juk atrodo kaip STT rase, stengiesi neprisiristi, ir n kartu per diena sau pakartoji, kad jei nesivystys, tai taip tiesiog turejo buti. Bet labiausiai uzmusa tas beviltiskumas, kad nieko negali padaryti, kad esi toks menkas pries gamta sad.gif ir jos desnius...
o dar tu sapnu issipildymas, kazkokia mistika, as juk ir su Sofija sapnavau, kad ja praradau verysad.gif , net paciai nejauku,brrrrrrr.

Kaip suprantu tau irgi save saugoti reikia mirksiukas.gif  . Labai ir as uz tave kumstukus laikau
matyt man stogiukas vaziuoja, jei jau bandau surasti logikos neligiskuose dalykuose wacko.gif

baik bice, pati sau prisikalbi! tu gi pas mus saunuole, visada taip grazei protauji ir mus visas grazei palaikai! negalvok apie blogiausia, as suprantu kaip tau sunku, baisu ir t.t bet tu privalai susiimt, atsigek kokios metu arbatos, gulk pamiegok, kojas i virsu pakelk ir pagulek! na as labai noriu kad pas tau butu viskas gerai! labai stiprei tave apkabinu, laikikys!!!!
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 14:44)

Kaip suprantu tau irgi save saugoti reikia mirksiukas.gif  . Labai ir as uz tave kumstukus laikau

Bice,baik,laikykis console.gif Tikim geriausiu mirksiukas.gif Tik nusiramink 4u.gif O dabar pilnatis,tai ir sapnuojam nesamones.Stiprybes,Mes su tavim group.gif
Atsakyti
bice negrauzk saves palik viska likimui... lengva cia man kalbet verysad.gif , bet jei lemta netekt geriau dabar nei po to, bet tikimes geriausio , nesikrimsk ir palik viska ponui LIKIMUI
as optimiste, pesimistes kaily smile.gif , nors realiai irgi suvokiau kad nesilaukiu, bet taip norejosi tu dvieju bruksniuku, kad dar vienas testas taip ir liko neprabandytas bigsmile.gif
taip norisi sugrizt i ta gyvenima kur viskas vientik labai gerai
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 15:56)
bice negrauzk saves palik viska likimui... lengva cia man kalbet verysad.gif , bet jei lemta netekt geriau dabar nei po to, bet tikimes geriausio , nesikrimsk ir palik viska ponui LIKIMUI
as optimiste, pesimistes kaily smile.gif , nors realiai irgi suvokiau kad nesilaukiu, bet taip norejosi tu dvieju bruksniuku, kad dar vienas testas taip ir liko neprabandytas  bigsmile.gif

jo lengva cia mum visom sneket, bet cia gi jos dalys, nekur nuo to nepabegsi, viskas protu suvokiaMA, BET GI SIRDZIAI NEISAKYSI.... verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif .... bice.... galėčiau - šalia sėdėčiau.
Atsakyti
bice o kada suzinosi tyrimu rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 14:56)
as optimiste, pesimistes kaily smile.gif , nors realiai irgi suvokiau kad nesilaukiu, bet taip norejosi tu dvieju bruksniuku, kad dar vienas testas taip ir liko neprabandytas  bigsmile.gif

ir as taip galvoju, kad geriau dabar nei veliau. Is kitos puses daug niuansu, kodel taip vyksta, gal mano organizmas tiesiog nepasiruoses nestumui, juk ir gydytoja sake, kad hormonai isderinti, plius du cezariai, o dar tik 9 men praejo.
na as jungiuosi prie tavo optimistisku pesimistu klubo mirksiukas.gif jei man nelemtas bus sitas ir as nenuleisiu ranku, po pusmetuko vel bandysiu, bet kol kas esu visa likimo rankose.

na i ta gyvenima kur viskas vien tik gerai nesugrisim, bet kad sukursim kazka panasaus i "gera gyvenima" tai tikiu
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 15:16)
bice o kada suzinosi tyrimu rezultatus?

po 1,5 valandos
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 16:18)
ir as taip galvoju, kad geriau dabar nei veliau. Is kitos puses daug niuansu, kodel taip vyksta, gal mano organizmas tiesiog nepasiruoses  nestumui, juk ir gydytoja sake, kad hormonai isderinti, plius du cezariai, o dar tik 9 men praejo.
na as jungiuosi prie tavo optimistisku pesimistu klubo mirksiukas.gif  jei man nelemtas bus sitas ir as nenuleisiu ranku, po pusmetuko vel bandysiu,  bet kol kas esu visa likimo rankose.

na i ta gyvenima kur viskas vien tik gerai nesugrisim, bet kad sukursim kazka panasaus i "gera gyvenima" tai tikiu
Papildyta:
po 1,5 valandos

saunuole tu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 18, 15:10)
verysad.gif  .... bice.... galėčiau - šalia sėdėčiau.

aciu saulele...
Atsakyti