Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

user posted image

Mūsų angeliukai džiugins mus šilta saulute...siųs mums savo spinduliukus, kurie maloniai kutens mūsų skruostukus vasarą... Rudenį žais su mumis krintančiais lapais... žiemą pačia gražiausia snaige nusileis mums ant delno... O pavasarį sužydės žibute! Jie visą laiką bus su mumis...
Atsakyti
kaip graziai parasei vaivos juosta...
as kiekviena ryta stengiuos nubust anksciau, atsidarau balkono duris ir girdziu kaip ciulba paukstelis ir visada pagalvoju, kad cia mano sunytis nori man kazka pasakyti...

gal ir kvaila, bet as taip galvoju....
Atsakyti
vaivos juosta, taip, as vilniete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vadove: 22 liepos 2008 - 13:39
QUOTE(vadove @ 2008 07 22, 13:24)
o siandien vakare vaziuosiu i baznytele, o kapelis toli....tai siandien nepavyks aplankyti Sunycio..
P.S. Deima, paziurejau i liniuotes. jus kartu susituoke 2 m ir 10 men, o mes 1 m 10 men

Nu mes tada labai panasios mirksiukas.gif
Aciu vaivos juosta uz naujus siltus namucius 4u.gif
Atsakyti
Kaip gražiai pradėta nauja temelė wub.gif
Aš retokai rašau, bet visuomet perskaitau ir liūdžiu ir džiaugiuosi drauge su Jumis smile.gif
QUOTE(vadove @ 2008 07 22, 12:35)
as kiekviena ryta stengiuos nubust anksciau, atsidarau balkono duris ir girdziu kaip ciulba paukstelis ir visada pagalvoju, kad cia mano sunytis nori man kazka pasakyti...
gal ir kvaila, bet as taip galvoju....

Nekvaila.. aš irgi taip galvoju, ir matau savo mažiuką visur, kai praskrenda drugelis, kai paukštukas sučiulba už lango, visur..
Atsakyti
Prisiminiau ax.gif Pas kuria ten sienoj gyvuniukai buvo apsigyvene? g.gif Ajuka ar ne pas tave? nepamenu doh.gif Tai kaip ten tas kolektyvas vis dar gyvena sienoj,ar jau issikrauste? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ant kapelio dažnai randu paukštelį tupintį arba voverytę wub.gif ( tolėliau ąžuolas auga, ji ten gyvena). Smagu, kad durytę aplanko....
Atsakyti
vaivos juosta, labai grazus namucei! wub.gif
Atsakyti
Sveikutes. Smagu girdet, kad dauguma planuojat prisijaukint gandrus smile.gif . Sekmes Jums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif .As tai manau, kad mano zilai galvai jau pakaks ax.gif .
Atsakyti
Dabar labai labai norėčiau vaikiuko wub.gif ...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Džiaugiuos už jus, kas jau gandrus kviečiat ir truputį baltai pavydžiu, kad jau esat tam pasiruošę wub.gif Pas mane dar viduje chaosas, nuotaikų kaita, dviprasmiški jausmai, tai apie gandrus galiu tik pasvajoti.. Beje, šį savaitgalį keliavom po gražias Lietuvos apylinkes, matėm daugybę gandrų tupinčių lizduose, skrendančių, vaikščiojančių..kažkada būčiau tai palaikius geru ženklu, dabar tebūnie tai ženklas visoms svajojančioms ir laukiančioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 22, 09:20)
stt, serbentus saldau, o ziema verdu kompota su oboleis pamaisau, labai skanei gaunasi! mirksiukas.gif
nora po biski, galvos plaut nenori ir i vonia eina nelabai noriedama, bet kai jau ilipa tai nebeistraukt, ir galva issiplauna, puikiausei! ir aplamai biski ramesne pasidare! aciu kad pasiklausei!!!

ačiū - o tu juos sutrini su cukrum ir paskui sušaldai? gerai supratau?

faina, kad tvarkosi Norytės reikaliukai - maniškis dabar galvą plautų nors ir kasdien, jei tik kas leistų - pamatysi - ir tavo princesei taip bus biggrin.gif
šaunuolės.
kitą savaitę gamyba? bigsmile.gif

QUOTE(ajuka @ 2008 07 22, 09:46)
mano Arielyte taip greitai keiciasi, ka net negaliu patiket jau kad visai naujagime buvo  wub.gif atrodo, kas dien vis daugiau supranta ir gudresne darosi  smile.gif

juokingiausia kai migdau ji dar ilgiausia stebi viena aki ciuciut pamerkus ar as nenuejau  doh.gif

kaip fainaaa wub.gif dičkė jau kokia thumbup.gif

QUOTE(deima26 @ 2008 07 22, 11:17)
STT,mano mama is raudonuju serbentu spaudzia sultis,labai skanu buna praskiedus ir gerti ir uzsigerti

o kaip jas po to padaro? šaldo? pasterizuoja ar kaip?
Atsakyti