Pritariu, mes buvom pries pora metu tai patiko gardalendas, kaip jau kazkas minejo, kad ten yra ka veikt ir maziems ir dideliems as kai nesu didele adrenalino fanatike, man kai kurie atrakcionai buvo net per baisus, tai vyras ejo vienas, siaip super tikrai patiko, mes ten praleidom visa diena atvaziavom apie 10 val ryto, o is parko isejom gal tik kokia 18.30 ir tai visu atrakcionu neapejom, jau nuovargis trugde kita diena lankemes prie gardos ezero nuostabus, dar tokio grozio nebuvau macius, o jau maudytis jame tikrai tikrai verta aplankyt, nors ir esu buvus, bet dar ir dar noreciau ten sugrist
Prie to ežero yra koks kempingas nameliuose apsigyventi? Kad nereikėtų palapinėse. Būtų įdomūs atsiliepimai ir kainos.
[quote=ingakyca,2011 11 27, 15:37]
Prie to ežero yra koks kempingas nameliuose apsigyventi? Kad nereikėtų palapinėse.
Mes Gardalende buvo sios vasaros pradzioje. Musu seimynai (net vyrukams) jis labiau patiko nei Disneylandas. Birzelio pradzioje dar eiliu nebuvo dideliu - 10-15 minuciu ir jau sedi atrakcione Yra atrakcionu ir su vandeniu
Gyvenome apie 5 km nuo gardalendo, prie gardos ezero, kempinge BELLA ITALIA'4. Ten labai didelis kempingas, turintis ivairiu apgyvendinimu: ir palapinese, ir vagoneliuose, ir apartamentuose. Mes parai uz 6 vietu apartamenta 4 iems asmenims su pusrytukais mokejome 108 EUR.
Gaila, kad labai lijo, tai issimaudyti ezere net neteko Minusas - apartamentuose nera slenksciu. tai per liutis skendome iki miegamuju
Prie to ežero yra koks kempingas nameliuose apsigyventi? Kad nereikėtų palapinėse.
Mes Gardalende buvo sios vasaros pradzioje. Musu seimynai (net vyrukams) jis labiau patiko nei Disneylandas. Birzelio pradzioje dar eiliu nebuvo dideliu - 10-15 minuciu ir jau sedi atrakcione Yra atrakcionu ir su vandeniu
Gyvenome apie 5 km nuo gardalendo, prie gardos ezero, kempinge BELLA ITALIA'4. Ten labai didelis kempingas, turintis ivairiu apgyvendinimu: ir palapinese, ir vagoneliuose, ir apartamentuose. Mes parai uz 6 vietu apartamenta 4 iems asmenims su pusrytukais mokejome 108 EUR.
Gaila, kad labai lijo, tai issimaudyti ezere net neteko Minusas - apartamentuose nera slenksciu. tai per liutis skendome iki miegamuju
Vasara mes taippat ruosiames aplankyti Italija ir apsistosime Bella Italia kempinge.Tik man iskilo vienas klausimas,kazin kiek kilometru yra nuo Linate oro uosto iki sio kempingo?
Sveikos,
mano sūnus kovo pabaigoje su mokykla važiuoja į šį parką.
Patarkit išvis kokios maisto kainos Italijoj, na kiek kainuotų jam papietauti. Nežinau kiek dienpinigių įdėt, nes viešbučiuose tik pusryčiaus.
Ačiū.
Patarkit išvis kokios maisto kainos Italijoj, na kiek kainuotų jam papietauti. Nežinau kiek dienpinigių įdėt, nes viešbučiuose tik pusryčiaus.
Ačiū.
QUOTE(perla69 @ 2012 03 10, 09:28)
Sveikos,
Ačiū.
Ačiū.
Tai jau idekit daugiau Ir savos desrytes nepagailekit Kukliai valgant papietauti galima uz 10-15eur,jei gatvej ar kokioj parduotuvej staciom ,tai galima gera picos gabala sukirsti ir uz 3-4eur.
Dėkui
Mes ir planuojam aplankyt Gardalandą pirma buvom suplanavę kelionę vien tiko po vokietiją, bet kai pamatėm Gardalandą ir Gardos ežerą, tai tiesiu taikymų lėksim ten, o po to jau vokietija. ir turiu pora klausimukų, kas jau ten lankėsi ar lankysis. Kažin ar įmanoma bus rast kokiam kempinge vietų prieš kelionę, norėtumėm koki namuką, ne su palapine. užsisakyt dabar nenoriu, nes neaiškios nei datos kada važiuosim, be to važiuosim su trim vaikais, du iš jų mažiukai visai, tai žinot, visko gali būt - ar susirgs, ar dar kas nors. tai nelabai iš anksto ir paplanuosi. važuosim su mašina - tiesiai, bandysim su vienu sustojimu nakčiai pusiaukelėj. gal kas esat važiavę mašina. na bet kokiu atveju domintu viskas apie kelionę į Gardalandą.
dauguma ziuriu cia tik Gardalende buvote o ar matet kad yra toks Mirabilandia ir dar AquaFun parkas italijoje? gal kas buove sitose vietoje?
Mes buvome Mirabilandijoje, parašiau savo įspūdžius http://subjektyvi.bl...andia-6368.html
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 19, 08:54)
Mes buvome Mirabilandijoje, parašiau savo įspūdžius http://subjektyvi.bl...andia-6368.html
patinka jūsų pastebėjimai...rašymo stilius