kodel-be sazines. Yyra "kvailiu" kurie ima, net nezinodami kokios ten palukanos. O cia gudrus zmogeliai ir issunkia tokius nezinancius ar nenorincius zinot viskas teisinga ir nieks nieko neapgauna
dabar gal pakrito, juk vis visokiu akciju padaro nes kreditu reik isdavinet ir jiem tik geu, ne blogu kreitu palukanu normos nepamenu tikslaii buvo jie man pasiulyma siunte berods 18proc ar 18.8 litais buvo.. bet draugas norejo imti 10 000 1metam, jo pajamos 6500lt i men ir bankas nedave, nes jaunas ( 28m, nevedes ir t.t.) tai kad sugrieztino isdavima tikrai visur.
dabar gal pakrito, juk vis visokiu akciju padaro nes kreditu reik isdavinet ir jiem tik geu, ne blogu kreitu
palukanu normos nepamenu tikslaii buvo jie man pasiulyma siunte berods 18proc ar 18.8 litais buvo..
bet draugas norejo imti 10 000 1metam, jo pajamos 6500lt i men ir bankas nedave, nes jaunas ( 28m, nevedes ir t.t.)
tai kad sugrieztino isdavima tikrai visur.
idomus tas tavo draugas sakyciau, po 6500 litu uzkala per menesi ir skolintis nori 10 tukstanciu. tokia suma prie tokiu pajamu galima sutaupyti per 2-3 menesius maksimum, ir tada ne bankais reiktu piktintis, o jiems spyga taukuota parodyt..
idomus tas tavo draugas sakyciau, po 6500 litu uzkala per menesi ir skolintis nori 10 tukstanciu. tokia suma prie tokiu pajamu galima sutaupyti per 2-3 menesius maksimum, ir tada ne bankais reiktu piktintis, o jiems spyga taukuota parodyt..
as ji suprantu nes ir pati taip dariau, alga gera o paskola vos du kart didesne buvo, bet tiesiog jis sutaupe virs 30 t. ir jam tiek truksta o auto arba imi dabar arba paima kitas... deje bet niekas per daug nesicackina ir ne laukia... man buvo keista taip pat kaip galima nesusitaupyti tai anas ir pasake kad cia atsirado pirkejas kuris nori imti cia ir dabar o jam truksta tik tiek - tai nzn kaip baiges, neklausiau, bet haznai atsisake (nors mate kad saskaitos likuciai visuomet buna ne mazi ne po kelis tukst. na matyt feiskontrolo nepraejo
dabar gal pakrito, juk vis visokiu akciju padaro nes kreditu reik isdavinet ir jiem tik geu, ne blogu kreitu
palukanu normos nepamenu tikslaii buvo jie man pasiulyma siunte berods 18proc ar 18.8 litais buvo..
bet draugas norejo imti 10 000 1metam, jo pajamos 6500lt i men ir bankas nedave, nes jaunas ( 28m, nevedes ir t.t.)
tai kad sugrieztino isdavima tikrai visur.
aš tik už butelį
pinigų neimu, jeigu kam ką papildomai padedu ar padarau, o saldainių nevalgau. o butelis praverčia, tegul sau stovi, nebent tyra tokių žmonių, kad gavo butely tai iškart jau ir puola lakt, tada taip, pritariu, kad tokie žmonės nevertina butelio atnešimo, nes per jį prisigėrė