Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 06, 12:29)
ingakalnis: aciu uz pataisymus. Neesu SEB gerbejas, juo labiau klientas. Jei tai ka rasote tiesa, tai SEB yra atsilikes lyginant su Snoru ir Hansa, ten galima sudaryti paskolos sutarti neatvykus i banka jau pries metus (iki 10 000 Lt): Hansabankas" leidžia internete pasirašyti asmeninės paskolos sutartį

nemanau kad atsilikęs - tiesiog laikosi politikos"geriau joks kreditas nei blogas" - o riziką bankui geriausiai įvertinama banko skyriuje, o ne KIC.
kredito kortelės klientai užsisako, o vartojimo paraiškas tik užsipildo, išsiunčia ir gauna pakvietimą atvykti į skyrių, labai pritariu tokiai banko strategijai ( jai galima taip pavadinti) nes būna ateina klienmtas su geromis pajamomis, bet matai, nuojauta neapleidžia kad kažkas ne taip - paprašai papildomų dokumentų ir klientas "delsia"... n+1 atvejų būna - bet galbūt ne be reikalo Sved bankas pripažino hansa banka nuostolingai dirbančiu dėl nemokių kreditų.
Atsakyti
Teisybe sakant, sutinku su jumis gerb.BLINDA. Bet bandau pateisinti save! Buvau jauna ir kvaila (tai ne pasiteisinimas). Bet kaip sakoma kol yra paklausa bus ir apsiula.... Na, suvilija tie greitai gaunami pinigeliai!! O jus savo smaikstumu niuru ryta darbe praskaidrinate
Atsakyti
SKubiai reikia bent 500, kokia skubia paskola pasiulysit? is kur imt? aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Ekliptika @ 2008 07 29, 19:35)
Manu, kad geriausia yra visada paklausti kokia permoka su palūkanom, sudarymo mokesčiais ir visais kitais. Ir tuomet išaiškėja kas yra kas  wink.gif

P.S. bimkutele, norėčiau tave pataisyti dėl  kredito 123. Jei gražini anksčiau laiko pinigėlius palūkanas perskaičiuoja ir viso gaunasi kad mažiau permoki  smile.gif

3metams pasiėmėm 7000lt.per tuos metus reiks grąžinti 10000lt,taiva jau vienus metus įnešėm.dabar norim grąžinti visą sumą ir pasirodo,kad tuos metus įnešinėjom palūkanas,ir dabar reikia grąžinti 7000lt,taip,kad niekas nieko neperskaičiuoja.
daugiau niekada neimtume schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 07 lapkričio 2008 - 14:48
del tu greitu kreditu yra taip, kad juos imti reikia tik extra extra atveju. Ir kai zinai, kad jie kad jie nors ir uzaugus palukanoms tikrai bus naudingi tau. Pades isgyventi juodu laikotarpiu ar dar kazkas... Tikrai neimciau tokio kredito tarkim atostogu kelionei...
Papildyta:
o ko jus norite? gauti pinigus uz dyka? UCia praktiskai nusiperki pinigu.
Atsakyti
QUOTE(madam_qq @ 2008 11 09, 12:46)
del tu greitu kreditu yra taip, kad juos imti reikia tik extra extra atveju. Ir kai zinai, kad jie kad jie nors ir uzaugus palukanoms tikrai bus naudingi tau. Pades isgyventi juodu laikotarpiu ar dar kazkas... Tikrai neimciau tokio kredito  tarkim atostogu kelionei...
Papildyta:
o ko jus norite? gauti pinigus uz dyka? UCia praktiskai nusiperki pinigu.

drinks_cheers.gif reiktų labai gerai pagalvoti prieš imant tokias paskolas user posted image
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 11 09, 12:57)
drinks_cheers.gif reiktų labai gerai pagalvoti prieš imant tokias paskolas user posted image

ir sakyciau brangiai tie p;inigeliai kainuoja...
Atsakyti
Esu ir aš pasiėmusi paskolą pusei metų, bet palūkanos kokios ojojoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 05, 12:28)
Blondiniskumas tame, kad is matematikos ko gero dvejeta turejote.

Kam gali prireikti extra 500 Lt? Lupdaziams, pampersams, maistui? O gal pas jus nelaimes atsitinka karta i menesi?
O jei jau tikrai rimtas atvejis atsitinka, tai tikrai draugai, pazystami, bendradarbiai paskolins... Tik ko gero jie mato, kad gyvenate ne pagal kisene ir tas extra yra ne toks jau visai extra... smile.gif Be to daznam "ne lygis" skolintis is bendradarbiu, juk taip pripazinsi, kad neturi pinigu, gyveni nuo algos iki algos - o tai juk oi kokia geda.

Jusu ziniai, jei pasinaudotumete lombardo paslaugomis, palukanos butu mazesnes nei 123, BIGBANK ir t.t., o procedura truktu max. 10 min.

Ir nepasakokit tik cia pasaku, kad bankas neduoda kreditines korteles... Kreditines korteles su iki 1000 Lt limitu, kai kurie bankai siulo be jokiu pajamu deklaravimu, tikrinimu ir pan. Jei nesugebate uzpildyti paraiskos ar susirasti tinkamo banko kuris jums isduotu tokia kortele, galiu pagelbeti smile.gif

Viespatieliau koks visazinis!!!!kur beilendu paskaitineti visur gerbiamojo pilna,neturite ka veikti?liudna...jums
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(rolali @ 2008 11 10, 14:08)
Esu ir aš pasiėmusi paskolą pusei metų, bet palūkanos kokios ojojoj  doh.gif

doh.gif ir aš paėmiau,bet ,kad gražint dar teko iš kito paimti...radau smscredit-mažesnės palūkamos
Atsakyti
Jau geriau normaliam, rimtam banke imti kredito limitą mokėjimo kortelėje. Palūkanos didesnės nei vartojimo kreditų, bet ne tokios didelės kaip greitų ir mažų bankelių palūkanos. Ir nereikia mokėt jei nenaudoji. Pasaka tiesiog extra atveju. Pasirašei sutartį ir žinai, kad bėdai prispaudus nereiks iš draugų ar giminių prašyt. Man tai labai patinka. Tiesa, paskutinį kartą tokiais pinigais naudojausi prieš 3 metus, bet dabar vėl nusimato... smile.gif
Atsakyti
pažįstama dirba vienoje tokioje greitų kreditų įstaigoje.
tai ten galioja tokia taisyklė, jog įmonės darbuotojams draudžiama imtis paskolas iš tos pačios įmonės. taupymo sumetimais lotuliukas.gif

nes palūkanos ten toooookios, kad nelabai įsivaizduoju, kas išvis pasirašo imti iš ten nors vieną litą.
Atsakyti