Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 05, 17:43)
Idomiai zmones gyvena smile.gif vaziuoja i keliones, bet vat truksta 500 Lt smile.gif As irgi tokiam zmogui neskolinciau pinigu, nes kelione tai nera extra... Pasiulyciau tokiam zmogui gyventi pagal isene... Bet cia jau ne mano reikalas, kaip kas ismano taip tas ir gyvena.

Gauti kredita arba kredito linija pvz. Snore ar Hansoje yra visiskai paprasta... Tereikia tik viena karta nueiti i banka atsidaryti internetine bankininkyste, jei jos neturite, kuo as labai abejoju... Juk mokate uz paslaugas... Internetu kaip matau naudojates, tai va Snore ar Hansoje, SEBe - nesvrabu kur, on-line uzpildote visas paraiskas paskolai arba kortelei. Niekur vaikscioti papildomai nereikia, stoveti eilese nereikia. Visas sutartis galite pasirasyti elektronines bankininkystes pagalba. Pvz. banke Snoras uzpildote paraiska kreditui, bankas jums perveda ji i jusu saskaita, palukanas mokate tik tada kai pradedate naudoti kredita ir tik nuo panaudotos kredito dalies.
Korteles - hansa siulo pirkimo issimoketinai kortele EGO, ji nieko nekainuoja, minimalus kredito limitas 800 Lt, kuris taikomas uzdirbantiems minimuma, palukanos gana dideles, bet uztat nera jokiu korteles aptarnavimo mokesciu. SEB Visa Revolving - metinis korteles aptarnavimo mokestis 50 Lt, grazinus paskolintus pinigus per 30 d. jokios palukanos nera taikomos...Rinkoje yra begales produktu, geresniu ir efektyvesniu uz visokius BIGBANK, 123, Credit24 ir t.t., retas issilavines ir pinigus skaiciuoti mokantis zmogus naudosis tokiu sharaskino kontoru paslaugomis. Nenuostabu, kad si paslauga yra ypac paplitusi tarp mazesniu miestu ir miesteliu gyventoju, kurie tiesiog nesiorientuoja rinkoje ir nezino kitu galimybiu ir pigesniu budu gauti pinigu trumpam laikui. jusu pavyzdys ta puikiai parodo, matote jus neturite apeiti laiko visu banku, nes gyvenate mazesniame mieste, bet juk internetu naudotis mokate? Visas paraiskas galima uzpildyti internetu, o pagamintas korteles jums tiesiog atsiuncia registruotu pastu.

Tai va, jei neturite santaupu ir staiga atsitinka nelaime, jus tik tada puolate galvoti ka daryti... As manau reikia galvoti is anksto, atsidarei kredito linija arba pasiiemei kreditine kortele ir visada zinai, kad reikalui esant turesi kur pasiskolinti pinigu... kaip sakoma roges reikia ruosti vasara.

Ir apie lombardus, auksas ir deimantai uzstatas geras, bet jie mielai priima ir mobiliuosius telefonus, audio video technika ir dar bala zino ka... smile.gif

pataisau wink.gif
SEB banko elektroninės bankininkystės dėka, galima užildyti paraišką bet gausite tik preliminarų ats, ir kvietimą atvykti į banką ( su vartojimo paskolom eilių nėra valandinių, o 15min nėra amžinybė reikalui esant)
Visa Classic Revolving(multivaliutinė) Visa Classic EUR ar Visa Classic USD ir bet kokia kita overdraft kred.kortelė ir MC Laisvalaikis - turi ne 30d. bet 45d per kurias jei pilnai padengiate panaudotą limitą ( min 1000 max 20 000lt; min mok. reikia 5proc bet ne mažiau 25lt.) - tuomet palūkanų iš vis nėra, kitu atveju 14proc. metinių pal.

Papildyta:
del metinio apt. - dauguma klientų yra lojalūs, jiem taikome tikrai daugumai bent 50proc nuolaida o tai reiškia kreditinė kortelė su kelionės draudimu kortelės turėtojui ir jo šeimos nariams (4asm) gali kainuoti ne 50 o 25Lt. jei turi klientas daugiau produktų nei 4 t.y 5 ir daugiau 100proc - vadinasi nėra nei išdavimo nei metinio mokesčio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 05 rugpjūčio 2008 - 19:42
Hmm, man nereikėjo vykti - paskambino. Ir ilgai bei nuobodžiai su mergeiike aiškinausi, kad užtenka mano pajamų 10 000 Lt kredito limitui. Nei man jo tokio reikėjo, nei ką, bet kai, pasakė, kad gali neduot, ambicijos sukilo doh.gif . Na, tai buvo ne mano vadybininkė, o atsitiktinė, kuriai pateko prašymas į rankas. Turbūt taip. Žodžiu, po diskusijų penktadienį su vadybininke?, pirmadienį paskambino iš poskyrio, kur norėjau pasiimt kortelę, kad gal po poros dienų ji bus padaryta. ir jokių diskusijų dėl pajamų nebebuvo. Viskas buvo lb paprasta, korektiška ir greita.
Merginos, kuri skolinosi iš tų greitųjų kreditų, situaciją irgi galiu teoriškai suprasti. Būtent dėl to, kad ji studentė - o kada krėsti kvailystes, jei ne jaunai? Antra vertus, nors tos kredito firmelės turėtų turėt LB licenciją ar ką, aš jomis vis tiek nepasitikiu. Įskaitant asmens duomenų apsauga.
Iš giminių/draugų/artimųjų ... ghm, man delikatumas neleistų skolintis. Ir diskretiškumas. Pati neskolinu ir iš kitų neprašau - na, kokion nepatogion padėtin patenki išgirdęs tokį prašymą. Kaip sakiau, tam yra kitos priemonės ir stengiuosi pasirūpinti iš anksto. Ir apgalvoti, ko man tikrai reikia.

OT Viskas, o viskas priklauso nuo žmogaus. Daug kas skundžiasi, kad SEB nerūpi mažmeniniai?, jei taip galima sakyt, klientai. O aš nebenoriu jokių reikalų su daugelio taip giriama Hansa turėt. Nes na, kai tavo "prašymą" patenkina praėjus pusei metų po to, kai nebesi jų klientas doh.gif Ką aš žinau, nervina. Nors SEB nervina vadybininkių kaita. Aš prie pirmosios taip buvau įpratus, o dabar jau trečia. Kuri siūlo "spręsti problemas" Na, neturiu aš šiuo metu problemų. g.gif TIk viena laimė, kad trečioji bent jau prisistatė. Atvirai pasakius, lojalumas LT išvis per mažai vertinamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italiana vera: 05 rugpjūčio 2008 - 20:34
kalbi apie asmeninį bankininką? nes vadybininkų asmeninių tai tikrai nėra klientams skiriama smile.gif
O 10 000revolvinge buvo siūloma pagal akciją, kortelėms šiek tiek kitaip - ten per e-banką galima jas daryti bet vartojimo paskolų ne - tik paraišką užpildyti.
Dėl lojalumo - sebas savo vipiniem labai geras ir vertingas "dovanas" daro... tai kad dar ir nuo kliento bei jo pajamų priklauso
Atsakyti
Gal netiksliai pavadinau - vadybininkė, kuri tvarko mano kredito reikalus ir pan. Gal tai ir asmeninis bankininkas. Kadangi mus supažindino draugas, buvau įpratusi kreiptis į ją visais bankiniais reikalais, o ji kantriai nurodydavo geriausius kelius. Nesvarbu, smulkmena, iš tiesų nesuku galvos. Norint VIP klientu tapti reikalingos kitos pinigų sumos, nei disponuoju aš, paprastai tariant - "ne mano rajonas".
Akcija? Galbūt. Man buvo svarbu, kad niekur nereikėjo iš darbo/namų eit ir ranka prašymo pildyt, vat ko nesugebu, tai nesugebu, o kažkas iš bičiulių mestelėjo, kad galima per internetinę bankinkystę prašymą parašyt. Kas ir buvo padaryta, tikslas pasiektas. Finita la comedia. Bet kuriuo atveju įvairaus plauko kelionės draudimas visad išleisdavau daugiau nei metinis VRC aptarnavimo mokestis.
Antra vertus, aš nieko ypatingo ir nenoriu. Bankas - ne draugas. Savo funkcijas daugmaž pakenčiamai atlieka - ir tiek žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italiana vera: 05 rugpjūčio 2008 - 21:05
tuomet kalbi tik apie privaciu klientu vadybininka, paprastai jie buna tiek kurie tvarko busto paskola ar kita paskola su hipoteka ( dideliu galimybiu ir etc.)
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2008 08 05, 14:38)
o del kreditines - man neduoda smile.gif oficiali alga tik 1000 i rankas, ka gaunu is individualios veiklos bankui vienodai rodo, o dar esu pasiemus vartojamaja 5000+ dabartineje darbovietej dirbu tik 5 menesius smile.gif reikalauja min 6
Tiesa, del banko paieskos, as nesu vilniaus ar kauno, kur ant kiekvieno kampo po bankeli  ax.gif

mano atlyginiams buvo 800lt i rankas, buvau studente ir neisdirbusi puse metu...snoras dave 800lt limita kreditinei, reikia tik paieskoti...as ieskojau internetu jei ka, neteko apeiti visu banku biggrin.gif
dabar tu banku visur tiek pridyge, kad net mano mazam miestely su viena pagrindine gatve yra 4 ar 5 skirtingi bankai doh.gif

QUOTE(zvaigzdut @ 2008 08 05, 19:14)
1. tai va butent, kad santaupu tai yra  biggrin.gif  tik tos santaupos neatsiranda reikiamoje saskaitoje per 5 min  biggrin.gif
2. (tarkim mano saskaita banke ne hansa, ne snoras, o kokiam nors siauliu banke, kurie neduoda internetu), tai man dar begt iki banko, atstovet eile, atsidaryt saskaita...
3. Nu ne esme smile.gif as tik norejau pasakyt, kad man tokia galimybe yra gerai.
bet tu kazkaip labai jau kategoriskai vertini zmones, kad jie lievi, nemoka gyvent, tu neskolintum Tipo turi but tiktai taip ir ne kitaip smile.gif bet as zinau, kad visko buna

1. a kur laikomos santaupos? kojinej?
2. kam reikalinga saskaita banke, kuri uzuot palengvinus gyvenima ji apsunkina? mastau.gif
3. gaila, bet tokiu istaigu paslaugomis naudojasi zmones, kurie ir taip vos gala su galu suduria ir tik dar labiau grimzta i skolas...

kazkas dar anksciau rase, kad gali sau leisti moketi palukanas...kad tada maziau pinigu lieka menkniekiams...tai gal geriau ismokti taupyti? g.gif nustojus pirkti visokius menkniekius, taupant, nereiks naudotis jokiais bigbank ir pan... doh.gif

man keista, kai suauge, protingi zmones su pinigais elgiasi lyg vaikai doh.gif suprantu, kad visko norisi dabar ir cia...kad norisi nevarzyti saves...as irgi isleidziu visa savo alga dazniausiai, bet niekada nesiskolinu kelionems, drabuziams ar kitokiems nebutiniems dalykams..isvis vienintelis atvejis kai skolinausi nemazus pinigus buvo kai dejom namie plastikinius langus, bet suma nebuvo didesne nei mano atlyginimas ir skolinomes is giminaiciu.
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2008 08 06, 08:02)
1. a kur laikomos santaupos? kojinej?
2. kam reikalinga saskaita banke, kuri uzuot palengvinus gyvenima ji apsunkina?  mastau.gif
3. gaila, bet tokiu istaigu paslaugomis naudojasi zmones, kurie ir taip vos gala su galu suduria ir tik dar labiau grimzta i skolas...

man keista, kai suauge, protingi zmones su pinigais elgiasi lyg vaikai 

1.kredito unijoj+siauliu banke(abu terminuoti)
2.palengvina smile.gif kur as sakiau, kad apsunkina
3.as suduriu gala su galu tongue.gif pinigu stygiu nesiskundziu

Oj as dar jauna biggrin.gif dar nereikia apie vaikus galvos sukt

Tai va mielieji, ziuriu skaityt nemokat ir nesupratot
norejau pasinaudot akcija, pasieniau kredita greita, nes mano BUTENT TA saskaita, kuria atsiskaitineju internete buvo tuscia Grynuju turiu Skolintis galiu is mamos, draugo ar dar bala zino ko, bet man pinigu reikejo TA PACIA MINUTE jomajo Pervedimas is kito banko ( ne vienu naudojuos) butu uztrukes.
Krc as jum papasakoju kaip greito kredito deka as sutaupiau apie 200, o jus varot, kokia as mazvaike ir ubage biggrin.gif as jum vel kantriai aiskinu, kad extra atvejis tai galima, o jie man vistiek kreditines kisa biggrin.gif Gi ne apie tai kalba doh.gif

Tema greitosios paskolos (ne banku) As daviau pvz, kaip man buvo, kad as sutaupiau Ir pasakiau, kad kartais labai gerai

Tai va i tema: AS galvoju, kad extra atvejais buna gerai (tarkim SKUBIAI reik kazko-isipjovet pirsta, kraujas bega, bet ta savo kreditine pamirsot namie biggrin.gif siunciat sms - i tuscia saskaita ateina 50 lt ir sekmingai nusiperkat binto) NEPRIIMKIT RIMTAI SITO PVZ lotuliukas.gif
Dar AS sutinku, kad ne extra atvejams geriau paprastas bankas su savo kreditinem ar kitom paslaugom
Atsakyti
Gyvenimas spalvotas ir zmones jame labai ivairus! ir skolinamasi del ivairiausiu priezasciu!! Ir sakyti, kad zmones gyventi nemoka labai lengva. Ir sakote, ponas BLINDA kad kelione yra menkniekis?!! Ja mergina atsimins visa gyvenima. Gal kas nors gyvenime atsitiks ir daugiau neteks niekur isvaziuoti!! O dabar nei seimos nei nieko ir pasitaiko tokia galimybe thumbup.gif

Pinigu nereikia sureiksminti, jie uzdirbami, o ispudziai lieka visam laikui!!
Ir gyvenime reikia priimti visas nuomones, juk zmones ivairus. Nebukim kategoriski ir patiems bus lengvioau gyventi mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Siulau taika drinks_cheers.gif
Atsakyti
ingakalnis: aciu uz pataisymus. Neesu SEB gerbejas, juo labiau klientas. Jei tai ka rasote tiesa, tai SEB yra atsilikes lyginant su Snoru ir Hansa, ten galima sudaryti paskolos sutarti neatvykus i banka jau pries metus (iki 10 000 Lt): Hansabankas" leidžia internete pasirašyti asmeninės paskolos sutartį
Atsakyti
QUOTE(ewut @ 2008 08 06, 10:07)
Gyvenimas spalvotas ir zmones jame labai ivairus! ir skolinamasi del ivairiausiu priezasciu!! Ir sakyti, kad zmones gyventi nemoka labai lengva. Ir sakote, ponas BLINDA kad kelione yra menkniekis?!! Ja mergina atsimins visa gyvenima. Gal kas nors gyvenime atsitiks ir daugiau neteks niekur isvaziuoti!! O dabar nei seimos nei nieko ir pasitaiko tokia galimybe thumbup.gif

Pinigu nereikia sureiksminti, jie uzdirbami, o ispudziai lieka visam laikui!!
Ir gyvenime reikia priimti visas nuomones, juk zmones ivairus. Nebukim kategoriski ir patiems bus lengvioau gyventi mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Siulau taika drinks_cheers.gif

Gerb. ewut kalba eina ne apie tai skolintis nesiskolinti, kam skolintis ir t.t. pagrindine mintis yra ta, kad tie visi 123, BIGBANK ir panasus sauleti kreditai yra skirti zmonems, na svelniai tariant, nelabai issprususiems arba kuriems viskas iki lempos, nes palukanos yra zveriskos, o skaiciuojantis ir zinantis apie alterantyvias, pigesnias priemones pasiskolinti pinigu, zmogus manau nelabai rinktusi toki skolinimosi buda. Bet gal as ir klystu smile.gif Kalba yra apie tai, kad yra kur kas protingiau kiseneje tureti kreditine kortele ar tureti nedideli kredita, kuris kol jo nenaudoji, nieko nekainuoja. Elementaru, kaip du kart du. Taip yra ir pigiau ir greiciau, nei mistiski BIGBANK. O tokie argumentai, kaip kad tingiu atsidaryti saskaita kitame banke, tame banke kur turiu saskaite to padaryti negalima, man pinigu netruksta, tik tuom kart pritruko keliu simtu - atrodo labai ir labai vaikiski.

Atkreipkite demesi i tokiu kreditu reklama, paprastas zmogus, aspirenges labai paprastai (ne su kostiumu, be portfelio) ateina paspaudzia knopke ir staiga islenda is bankomato pinigu kruva, tada parodoma koks laimingas tas zmogus. Tokio pobudzio reklama yra orientuota i jaunesni, maziau gyvenimiskos patirties turinti zmogu arba i paprasta darbo klases atstova, kuriam dirbant statybose pritruko keliu simtu litu iki algos...

Kas lieia paciu kelioniu, sutinku ispudziai neblesta visa gyvenima, ypac kai skrandis tuscias. O jei dar pasiseka nusipirkti stai tokia kelione tai tada is viso fantastika, o jei dar ir uz skolintus pinigus... smile.gif bet cia jau kita tema.
Atsakyti
Noreciau paantrinti Blindai.

Kazkokoje temoje seniai analizavau greituju kreditu palukanas:
Paskaiciavau keleto "credit24" paskolu palukanas:
kai imi 14 dienu paskola, palukanos siekia 257 proc
30 dienu paskola, palukanos - 137 proc
60 dienu paskola, palukanos - 85 proc.
90 dienu paskola, palukanos 60 proc.
Toki palukanu skirtuma lemia esamas (deja man nezinomas) sutarties mokestis, del kurio si paskola tampa labai brangi.

Ir rodos toje pacioje temoje viena mergina rase "pasiemiau paskola 500, o (rodos) uz menesio reikes atiduoti 550. Juk palukanos gaunasi tik 10%."
Va tai kaip pasireiskia zmoniu neisprusimas. Net elementariuose kasdieniuose reiskiniuose. O visokie bigbank taip ir naudojasi pirminiu klaidingu ispudziu.
Beje, merginai, kuri sutaupe 500 lt kelionei: saunu, kad rupiniesi ateitimi ir turi indeli banke, taciau zenk dar viena zingsneli ir pasirupink galimybe greitai gauti finansine pagalba kuo mazesnemis palukanomis. Nes kiekvienas toks "nereiksmingos" sutarties sudarymas ir nereiksmingu 40 lt palukanu atidavimas per metus sukaupia ispudinga suma net ir ne studentui...
Atsakyti
Prasau neisizeisti, nes as tikrai nepamokslauju ir ne priekaistauju, tiesiog balsu isreiksiu savo nusistebejima, kad kazkam apskritai tie kreditai reikalingi. As kazkaip nesugalvojau nei vieno ekstra atvejo, del kurio man tos paskolos reiketu. Gyvenu pagal savo pajamas ir negaliu sakyti, kad "atsidedu juodai dienai", nu man tiesiog lieka ir tiek. viena karta daugiau, kita karta maziau, nu bet vidutiniskai koks 1000 per men. ir susidaro. Saves nevarzau ir tikrai man atrodo, kad sau leidziu pakankamai daug. Bet nu man kazkaip niekaip nedasustu keliauti kreditan, neimciau ir issimoketinai jokiu buitiniu prietaisu. Mane paprasciausiai slegtu ta mintis, kad esu skolinga ir negaleciau tuo skolon gautu daiktu (produktu) dziaugtis. mayt tokia jau keista ta mano natura g.gif
Atsakyti