QUOTE(zvaigzdut @ 2008 08 05, 15:38)
ne, matiekos biski daugiau buvo
ir valstybini islaikiau
500 reikejo uzsakyt kelionei BUvo akcija atrakcija, butent ta diena perkant sustaupiau pinigeliu
Is
momentcredit.lt pasiemiau 500, grazinau ~540 Galejau sau ta leist
123 ir bigbank - ten visai kas kitka, internetu nieko neduoda, ten reik eit, kazkur kazka pildyt Tas man nepatink, nu neturiu as laiko Su bankais irgi Eini, atstovi eile, rasai prasymus O man reikejo CIA IR DABAR Pirkau bilietus internetu, man grynu pinigu nereikejo ( ju tarkim butu mama paskolinus, bet begt i banka, stovet eilej ir juos i saskaita pasidet man nebuvo kada, o mano kaime bankomatu valganciu pinigus tai nera). Galu gale bankas dirba iki 17, o as akcija atrakcija uztikau tik apie 16val Kazi ar buciau sulakstyt spejus Reikejo skubiai, nes jau kita diena tie bilietai kainavo virs 700
Cia konkretus pvz is asmeninio gyvenimo, kada greiti pinigai labai puikiai suzaide
Tiesa, nesuskaiciavau kiek tie 40 lt sudare procentu, bet ir nesvarbu
o del kreditines - man neduoda
oficiali alga tik 1000 i rankas, ka gaunu is individualios veiklos bankui vienodai rodo, o dar esu pasiemus vartojamaja 5000+ dabartineje darbovietej dirbu tik 5 menesius
reikalauja min 6
Tiesa, del banko paieskos, as nesu vilniaus ar kauno, kur ant kiekvieno kampo po bankeli
del lombardu tai as auksu ir deimantu neturiu visai
man kazkaip netraukia ant papuosalu
Ir taip taip as puikiai pripazystu, kad brangu, permokam ir tt, bet nu visko buna ir mano nuomones nepakeisit
ir nereik cia ant manes varyt Blondine, lupdaziai, nelygis
VA kai pasiimsiu is bigbank sauleta kredita 20,000 5 metams lupdaziams tada jau galesi
dar klausei kam gali zmonem prireikt extra piginu? o jei kazkokia nelaime? avarija, liga, gaisras? kai reik pinigu cia ir dabar. Gerai, kad tamsta turi geru draugu/kolegu, bet ne visi gi turi ir nebutinai gyvena ne pagal kisene. Gyvenimas margas
ir nenoriu as cia irodyt, kad ten labai jau super dalykas, bet vistiek kartais
Idomiai zmones gyvena
vaziuoja i keliones, bet vat truksta 500 Lt
As irgi tokiam zmogui neskolinciau pinigu, nes kelione tai nera extra... Pasiulyciau tokiam zmogui gyventi pagal isene... Bet cia jau ne mano reikalas, kaip kas ismano taip tas ir gyvena.
Gauti kredita arba kredito linija pvz. Snore ar Hansoje yra visiskai paprasta... Tereikia tik viena karta nueiti i banka atsidaryti internetine bankininkyste, jei jos neturite, kuo as labai abejoju... Juk mokate uz paslaugas... Internetu kaip matau naudojates, tai va Snore ar Hansoje, SEBe - nesvrabu kur, on-line uzpildote visas paraiskas paskolai arba kortelei. Niekur vaikscioti papildomai nereikia, stoveti eilese nereikia. Visas sutartis galite pasirasyti elektronines bankininkystes pagalba. Pvz. banke Snoras uzpildote paraiska kreditui, bankas jums perveda ji i jusu saskaita, palukanas mokate tik tada kai pradedate naudoti kredita ir tik nuo panaudotos kredito dalies.
Korteles - hansa siulo pirkimo issimoketinai kortele EGO, ji nieko nekainuoja, minimalus kredito limitas 800 Lt, kuris taikomas uzdirbantiems minimuma, palukanos gana dideles, bet uztat nera jokiu korteles aptarnavimo mokesciu. SEB Visa Revolving - metinis korteles aptarnavimo mokestis 50 Lt, grazinus paskolintus pinigus per 30 d. jokios palukanos nera taikomos...
Rinkoje yra begales produktu, geresniu ir efektyvesniu uz visokius BIGBANK, 123, Credit24 ir t.t., retas issilavines ir pinigus skaiciuoti mokantis zmogus naudosis tokiu sharaskino kontoru paslaugomis. Nenuostabu, kad si paslauga yra ypac paplitusi tarp mazesniu miestu ir miesteliu gyventoju, kurie tiesiog nesiorientuoja rinkoje ir nezino kitu galimybiu ir pigesniu budu gauti pinigu trumpam laikui. jusu pavyzdys ta puikiai parodo, matote jus neturite apeiti laiko visu banku, nes gyvenate mazesniame mieste, bet juk internetu naudotis mokate? Visas paraiskas galima uzpildyti internetu, o pagamintas korteles jums tiesiog atsiuncia registruotu pastu.
Tai va, jei neturite santaupu ir staiga atsitinka nelaime, jus tik tada puolate galvoti ka daryti... As manau reikia galvoti is anksto, atsidarei kredito linija arba pasiiemei kreditine kortele ir visada zinai, kad reikalui esant turesi kur pasiskolinti pinigu... kaip sakoma roges reikia ruosti vasara.
Ir apie lombardus, auksas ir deimantai uzstatas geras, bet jie mielai priima ir mobiliuosius telefonus, audio video technika ir dar bala zino ka...