QUOTE(FLight @ 2015 08 30, 17:25)
Aš taip įsivaizduoju, kad greitos paskolos yra variantas tiems, kurie gyvena nuo algos iki algos, sutaupyti arba neturi iš ko, arba santaupos - neajudinamuose indėliuose, pasiskolinti neturi iš ko, ir op, ateina diena, kai ekstra prireikia pinigų. Ne atostogoms, ne telikui, bet tarkime - netikėtos sveikatos išlaidos, ar kokia nelaimė, visa kita juk gali palaukti iki algos. Pačiai naudotis nė krto neteko, labai norėtųsi, kad ir neprireiktų.
Sudauziau masina, pvz. netiketai. reikia remonto, kad ir nedidelio, bet atliekamu pinigu nera. O vaziuoti reikia kuo greiciau. Nuluzo dantis. Paskambino dukra is uzsienio, paprase pinigu. Milijonas variantu.
QUOTE(waterland. @ 2015 08 30, 17:59)
Vistiek nesuprantu. Tarkim Jūsų alga 100 pinigų. Kas mėnesį ta pati suma. Sutaupyti nors kiek neišeina. Na ir ateina diena. Iškrinta priekinis dantis. Pasiimat paskolą 30 pinigų. OK iš kitos algos atiduodat. Lieka 70 pinigų visam menesiui. Reikia moket mokesčius, maitint vaikus, pragyventi iki kitos algos. Kai taip Jūs išgyvenant jei anksčiau nepavykdavo, negalėdavot susitaukyti tų 30 pinigų.
Nu ir? Tą menesi gyveni skurdziau, jokiu pramogu , jokiu papildomu nebutinu pirkiniu ir pan. O anksciau gyvenau laisviau, buvau kine, buvau teatre, nusipirkau batus, kvepalus, dar ka nors. kas cia nesuprantamo?