Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

QUOTE(Jovitele78 @ 2013 02 04, 15:09)
Sveikos smile.gif  gal kas emete vartojamaji kredita is General financing? butu gerai atsiliepimu suzinoti,planuojame mes imti is cia smile.gif  ar visiems suteikia kreditus? kokie reikalavimai? kokios maziausios pajamos reikalingos?  4u.gif

nueikit i General financing skyriu su savo asmens dokumentu ir Jums viska pasakys- ar yra galimybe suteikti Jums kredita, ar ne, salygas, palukanu normas, kitus mokescius. Nuo daug ko priklauso kredito suteikimas, ne tik nuo Jusu pajamu....
Bet labai brangu is General financing imti kredita doh.gif. Na nebent Jums skubiai reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2013 01 10, 14:38)
Zmogus besinaudojantis greituju kreditu paslaugomis visiskai nemoka planuoti savo finansu, t.y. gyventi pagal kisene. gal viena karta paemus ir laiku grazinus savo kredito istorijos nesusigadinsi, bet pastovus greituju kreditu emimas, kad ir laiku juos grazinant parodo, jog esate nepatikimas

nevilkciau visu ant vieno kurpalio. yra mano pazistamu tarpe neisbrendanciu is lizingu, nuolat gyvenanciu is likucio, liekancio nuo algos po visu apmokejimu. Absurdiskiausia, kad ismokeje viena kredita jie ima kita, perka vel kazka issimoketinai, vietoj to, kad susimazintu paskolu. Bet is salies ziurint gi visada lengviausia dalyti patarimus ir geriausiai sprendimai matosi wink.gif kai man po remonto prietruko pinigu uzsakytam baldui, irgi atsirado besistebinciu kodel neatsisakiau ir nenusipirkau susitaupiusi arba is algos, o pirkau issimoketinai. Bet niekas uz mane geriau nezino visu aplinkybiu kas kaip ir kodel. Tas pas su kreditu, kaip tik apie juos su draugais diskusija kilo penktadieni pirtyje smile.gif o tema tokia, kad vienas is draugu, tikrai padoriai uzdirbantis (keturzenkle suma), prasitare, kad atsinaujinus masina ir sumokejus visus namo islaikymo mokescius, pritruko iki algos seimos prasimaitinimui. penktadienis, saldytuvas tuscias, piniginej 80 lt, o namie du mazi vaikai ir zmona, uosviai pietu atvaziuos. ka daryt? i banka eiti? jis gi auksinis ar koks klientas. gautu turbut, bet kada? sako, galejau jums visiems skambinti, pasakoti kad issileidau. nezinau, man porai dienu is drauges nebutu geda skolintis, ir is vyruko, apie kuri pasakoju, kazkada esu net 1200 lt porai dienu skolinausi, pritrukus masinos draudimui. Nera labai patogu - skambini, aiskini, ne visi supranta is puses zodzio, plius susitikinet reikia. Geriau buti klientu, pasinaudoji paslauga ir gyveni toliau. nemanau kad bankui toks ivykis rupetu. Va, jei skoliniesi nuolat arba per daug, gal kitas reikalas. Turiu drauge, kuriai nuolat reikia 200-300 lt iki menesio galo. Juokingiausia, kad tas buna menesio pradzioj, dar iki algu. taigi visam menesiui pas ja maniruoji savo pinigus, ir ji neismoksta su pinigais tvarkytis. tai man butu daug geriau jei ji ne manes kaulintu (nes daug kas is draugu sugalvoje priezasti neduoda, issisuku kartais ir as), o pasiimtu ta kredita. Pamatytu, kad uz pinigu paturejima reikia moket, gal pradetu skaiciuoti, planuotis. Nukrypau - del to draugo. manau, kad yra ivairiu zmoniu, kam prireikia pinigu, netgi turtingu (musu masteliais), ne visi yra priklausomi nuo kreditu ar nemoka planuotis islaidu. Yra visokiu, yra paklausa, yra ir tokia paslauga. Man jos per prievarta dar nekisa (priesingai nei kai kurie mobiliojo rysio operatoriai), tai manes nei nemokamos picos nesuvilios, nei dar kas. O del beprociu, apsikrovusiu kreditais, tai reikia kaltinti juos pacius, kad nemasto kaip skolas atiduos. cia as grieztai savo nuomone turiu.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2013 02 19, 15:22)
o tema tokia, kad vienas is draugu, tikrai padoriai uzdirbantis (keturzenkle suma),

1000 Lt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 02 19, 15:27)

biggrin.gif 4u.gif penkiazenkle, susimaisiau... blush2.gif lotuliukas.gif vis tik darbe rasineju, reik saugotis... cool.gif
Atsakyti
O gal žinote, kuri greitųjų paskolų bendrovių skiria mažiausias palūkanas, nes matyt teks paimti ir man, nes kitaip niekaip sad.gif tik va man tai visada buvo įdomu, kaip jie duoda greita paskola bedarbiui ir ką daro, jei laiku nesumoka, juk nėr iš ko išskaičiuoti..
Atsakyti
QUOTE(laurynajonaitiene @ 2013 02 20, 14:21)
O gal žinote, kuri greitųjų paskolų bendrovių skiria mažiausias palūkanas, nes matyt teks paimti ir man, nes kitaip niekaip sad.gif tik va man tai visada buvo įdomu, kaip jie duoda greita paskola bedarbiui ir ką daro, jei laiku nesumoka, juk nėr iš ko išskaičiuoti..

Mano puseserė su savo diedu ( kitaip jo nepavadinsi ) gyvena iš pašalpų, geria abu, tai paskolas jiems greitieji kreditai duoda, matyt, užtenka pašalpų. O atiduoda jos mama pensininkė, nes bijo, kad į kalėjimą nepasodintų... doh.gif Tai kai sužinojau, liepiau tetai, kad nebenokėtų, tegu kabo skola, į kalėjimą nepasodins, o naujų kreditų nebeduos. Nes teta vis sumoka, jiems galima jau kitą pasiimt doh.gif Kiek vargau, kol įrodžiau, kad kalėjimo nebus, o ji nieko neturi, tai net nėr ką atimt. Tai nors teta ramiau gyvena.
Atsakyti
as taip pat neigiamai ziuriu i tuos visus greituosius kreditus. niekada nemegau skolintis ir skolinti, taciau atsitiko taip kad reikia pirkti moto kainuojanti apie 3000lt, bandziau taupyt taciau alga mano nera didele o is jos dar buta reikia islaikyt, prasimaitint, taigi ne ka ir sutaupiau, draugu kurie galetu tiek paskolinti taip pat neturiu. tada pradejau dometis banku vartojamosiomis paskolomis, zinios tokios kad jokios paskolos is ju negausiu, per maza alga ir darbo stazas ir aisku niekam nesvarbu kiek as istikro i rankas gaunu, visokiu planu kuriau ir galiausiai pradejau apie tuos kreditus galvot. suprantu kad jie plesikai, kad palukanos milziniskos, taciau daigto reikia dabar, o ne po metu ar dvieju ir tikrai zinau kad su grazinimu problemu nebutu, tik noretusi patikimiausia varianta issirinkt kad neatsirastu veliau neaiskiu baudu ar kitu mokesciu...manau svarbiausia savo galimybes pasverti... smile.gif
Atsakyti
Dabar as truputi nukrypsiu nuo greituju kreditu, bet nezinau kur rasyti. Kur galima prasyti fizinio asmens kad sudaryti veksrli ir galetu paskolinti 2000 - 3000lt?
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2013 01 04, 22:17)
As irgi siulyciau geriau mama pavarginti smile.gif 4u.gif

o nežinote? kai kurie neturi mamų visai. kai kurių mamos absoliučiai neturi pinigų, kad paskolint vaikams. o pas kai kuriuos dar ir mamos pasiskolina, nes iš pensijų (kaip pvz.) nepragyvena. ar čia visų mamos turtuolės, kad visos viena kitai dėl tų mamų pritariat? smile.gif
aš asmeniškai nesu už tuos kreditus. bet jei tokia paslauga yra, vadinas yra ir paklausa. vadinas kažkam taip gerai. abipusiai. vadinas viskas gerai, kol tai neperžengia sveiko proto ribų.
Atsakyti
QUOTE(katatute @ 2013 03 28, 15:02)
Dabar as truputi nukrypsiu nuo greituju kreditu, bet nezinau kur rasyti. Kur galima prasyti  fizinio asmens kad sudaryti  veksrli ir galetu paskolinti 2000 - 3000lt?

Bet kokį skolos "raštelį" turi patvirtinti notaras. Bent jau mąstantys žmonės tą daro mirksiukas.gif
Jei skolinate Jūs - būtinai tik per notarą, o grąžintus pinigus užtvirtinkit abiejų pusių parašais su data, pilnu v.p., ir suma žodžiais.

O jei ieškote žmogaus, kuris Jums galėtų paskolinti - nepadėsiu, bet neužkliūkite už sutarties, atidžiai skaitykite viską.
Pabandykit kreiptis į darbdavį (jei turit), kolegas, draugus, tolimesnius draugus, gimines, senai pamirštas gimines, gal kaimyną g.gif
Atsakyti
QUOTE(katatute @ 2013 03 28, 14:02)
Dabar as truputi nukrypsiu nuo greituju kreditu, bet nezinau kur rasyti. Kur galima prasyti  fizinio asmens kad sudaryti  veksrli ir galetu paskolinti 2000 - 3000lt?

internete pilna skelbimų. Bet vekseliuis dažnai duoda pasirašyti bent su dviguba suma ar dar didesne. Nebaisu būtų? Gaunat 2000, o ant vekselio tupi pvz. 4000 unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 28, 16:39)
Bet kokį skolos "raštelį" turi patvirtinti notaras. Bent jau mąstantys žmonės tą daro  mirksiukas.gif
Jei skolinate Jūs - būtinai tik per notarą, o grąžintus pinigus užtvirtinkit abiejų pusių parašais su data, pilnu v.p., ir suma žodžiais.

vekselis neginčytinas dokumentas. Notaras tam visiškai nebūtinas
Atsakyti
sveikos, o gal esate kas susidure su fizinio asmens paskola? kokia patirtis?
Atsakyti