Sveikutes
gera tema... tai va pasidalinsiu savo istorija. Teko ir man skolintis is greituju kreditu, tai buvo www.gkp.lt. Priezastis del ko neatidaviau laiku - tai ilga istorija, taciau nuvaziavusi pas juos i ofisa, pasiraseme nauja sutarti su isdestytu grafiku. Atrodo viskas gera, i menesi moketi 119lt, taciau netekau darbo ir kaip ti kvyra apgavo verslo partneris. Likome visai be pajamu. Tada jiems paskambinau ir pasakiau kad sumokesiu kita menesi dvi imokas ir tesiu toliau. Jie nesutiko ir pradejo kosminiu greiciu augti delspinigiai. Per ta laika, kai mokejau tas imokas, imokejau tiek, kad pasidenge mano imama paskola ir dar virsaus keli simtai. Mes susirasinejo el.pastu, tai jie keitinejo salygas, tai perduodavo isiekojimo bendrovems, joms as pasakiau, kad nebendrausiu, nes nera susitarimo su paciu kredito atstovu...zodziu... po kiek laiko atejo man ieskinys is teismo. Pridejo man visokiu mano pasirasytu sutarciu ir pan. Nu ka, parasem su vyru patys priesieskini, sudejom visus el.laiskus, kvitus, straipsni l.rytas.lt, kuriame teismas pripazino, kad 0,02% delspinigius, jie pilnai atlygina zala kreditoriams (o man skaiciavo po 2% i diena). Ka gi nunesiau i teisma ir prieme, net klaidu nerado
tai va... penktadieni teismas
atstovauju pati save, nes realiai is tu advokatu nera jokios naudos
ziuresim kaip seksis