Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

QUOTE(*Madmozela* @ 2010 10 27, 08:39)
Ar turi teise arestuoti saskaita jei joje iplaukia VIF,vaiko pinigai ir soc pasalpa?  g.gif

neturi teises.reikia isimti is banko israsa,kad butent i sia saskaita jus gaunat situos pinigus ir nunesti pas anstolius,jei anstoliai uzblokavo ir atblokuos.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gera tema... tai va pasidalinsiu savo istorija. Teko ir man skolintis is greituju kreditu, tai buvo www.gkp.lt. Priezastis del ko neatidaviau laiku - tai ilga istorija, taciau nuvaziavusi pas juos i ofisa, pasiraseme nauja sutarti su isdestytu grafiku. Atrodo viskas gera, i menesi moketi 119lt, taciau netekau darbo ir kaip ti kvyra apgavo verslo partneris. Likome visai be pajamu. Tada jiems paskambinau ir pasakiau kad sumokesiu kita menesi dvi imokas ir tesiu toliau. Jie nesutiko ir pradejo kosminiu greiciu augti delspinigiai. Per ta laika, kai mokejau tas imokas, imokejau tiek, kad pasidenge mano imama paskola ir dar virsaus keli simtai. Mes susirasinejo el.pastu, tai jie keitinejo salygas, tai perduodavo isiekojimo bendrovems, joms as pasakiau, kad nebendrausiu, nes nera susitarimo su paciu kredito atstovu...zodziu... po kiek laiko atejo man ieskinys is teismo. Pridejo man visokiu mano pasirasytu sutarciu ir pan. Nu ka, parasem su vyru patys priesieskini, sudejom visus el.laiskus, kvitus, straipsni l.rytas.lt, kuriame teismas pripazino, kad 0,02% delspinigius, jie pilnai atlygina zala kreditoriams (o man skaiciavo po 2% i diena). Ka gi nunesiau i teisma ir prieme, net klaidu nerado biggrin.gif tai va... penktadieni teismas g.gif atstovauju pati save, nes realiai is tu advokatu nera jokios naudos schmoll.gif ziuresim kaip seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(justera @ 2010 12 07, 13:11)
Sveikutes smile.gif gera tema... tai va pasidalinsiu savo istorija. Teko ir man skolintis is greituju kreditu, tai buvo www.gkp.lt. Priezastis del ko neatidaviau laiku - tai ilga istorija, taciau nuvaziavusi pas juos i ofisa, pasiraseme nauja sutarti su isdestytu grafiku. Atrodo viskas gera, i menesi moketi 119lt, taciau netekau darbo ir kaip ti kvyra apgavo verslo partneris. Likome visai be pajamu. Tada jiems paskambinau ir pasakiau kad sumokesiu kita menesi dvi imokas ir tesiu toliau. Jie nesutiko ir pradejo kosminiu greiciu augti delspinigiai. Per ta laika, kai mokejau tas imokas, imokejau tiek, kad pasidenge mano imama paskola ir dar virsaus keli simtai. Mes susirasinejo el.pastu, tai jie keitinejo salygas, tai perduodavo isiekojimo bendrovems, joms as pasakiau, kad nebendrausiu, nes nera susitarimo su paciu kredito atstovu...zodziu... po kiek laiko atejo man ieskinys is teismo. Pridejo man visokiu mano pasirasytu sutarciu ir pan. Nu ka, parasem su vyru patys priesieskini, sudejom visus el.laiskus, kvitus, straipsni l.rytas.lt, kuriame teismas pripazino, kad 0,02% delspinigius, jie pilnai atlygina zala kreditoriams (o man skaiciavo po 2% i diena). Ka gi nunesiau i teisma ir prieme, net klaidu nerado biggrin.gif tai va... penktadieni teismas g.gif atstovauju pati save, nes realiai is tu advokatu nera jokios naudos schmoll.gif ziuresim kaip seksis g.gif

Būtinai parašykit, kaip baigsis viskas ir koks bus teismo sprendimas ax.gif
Atsakyti
sakykite ,o kas cia per bajeriai su ta akcija registruok drauga gauni 20lt?kas cia per aferizmas?tai vygdo smscredit.lt bendrove g.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2010 12 10, 19:18)
sakykite ,o kas cia per bajeriai su ta akcija registruok drauga gauni 20lt?kas cia per aferizmas?tai vygdo smscredit.lt bendrove g.gif

Visai ne aferizmas, is tikruju perveda pinigus uz prisiregistravusi drauga. Matyt taip daro su tikslu, kad tie naujai prisiregistravusieji anksciau ar veliau paims paskola. Nedalintu po 20 Lt, jei jiems neapsimoketu.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 12 07, 15:24)
Būtinai parašykit, kaip baigsis viskas ir koks bus teismo sprendimas  ax.gif

Laimejau clap.gif nereikes jokiu delspinigiu, palukanu ir zyminio mokescio moketi... yahoo.gif ir dar apkaltinau, kad mano duomenis paviesino, t.y. nusiunte kazkokiai skolininkei... nu zodziu... thumbup.gif
Atsakyti
tai va nereikia ir prasideti su visokiais sukciais kurie is kitu vargo pelna kraunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justera @ 2010 12 13, 09:17)
Laimejau  clap.gif nereikes jokiu delspinigiu, palukanu ir zyminio mokescio moketi... yahoo.gif ir dar apkaltinau, kad mano duomenis paviesino, t.y. nusiunte kazkokiai skolininkei... nu zodziu...  thumbup.gif

kiek laiko truko visas teismu "procesas" - ta prasme nuo dokumentu padavimo iki galutinio rezultato??

Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 12 13, 13:33)
kiek laiko truko visas teismu "procesas" - ta prasme nuo dokumentu padavimo iki galutinio rezultato??

Hmmm.... gavai ju ieskini, per 14dienu turejau atsakyti, tai lapkricio 11d parasiau, o gruodzio 10d jau parengiamasis posedis. Jis skirtas tam, kad salys taikiai susitartu ir nereiketu pacio teismo. Tai dabar kiek zinau supaprastino visas tas tvarkas. Ilgai laukti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(justera @ 2010 12 13, 08:17)
Laimejau  clap.gif nereikes jokiu delspinigiu, palukanu ir zyminio mokescio moketi... yahoo.gif ir dar apkaltinau, kad mano duomenis paviesino, t.y. nusiunte kazkokiai skolininkei... nu zodziu...  thumbup.gif

Kaip smagu už Jus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nežinau jau kokioj situacijoj reikėtų atsidurti, kad skolinčiausi pinigus tokiu būdu unsure.gif labai gąsdina, kad reikėtų atiduoti žymiai didesnę sumą, o jei dabar neturiu, tai iš kur paskui paimčiau? doh.gif Sveikinu luka15 atsikračius naštos ir padėk D visiems neatsakingiesiems... verysad.gif
Atsakyti
Bijau taip skolintis, kad ir kaip reiketu
Atsakyti