Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

QUOTE(ugnetule @ 2010 10 22, 08:45)
Visada pries grazinant kredita reikia pasiskambint ir paklaust kiek galima veluot dienu.smscredit man nurode, kad 6 dienas ir grazinti reikes penktadieni.pavedimas buvo padarytas banku penktadieni vakare.Man pripaise 77 lt delspinigiu.Paaiskinimas buvo toks, kad svarbu ne kada buvo padarytas pavedimas, o kada jie gavo kapeikas i savo saskaita. Ar galima gincyti toki nuosprendi, arba sumazint delspinigiu suma ir kokiu budu tai padaryti. Skaudoka, kai pagalvoji, kad jei keliom valandom anksciau buciau padarius pavedima, tai skola butu 0 lt.

manau kad jie siuo atveju teisus, nebent vel bandysite skambinti ir prasyti, bet... jus velavote ir jusu pareiga buvo uztikrinti kad pinigeliai juos pasiektu laiku. t.y. iki ju darbo pabaigos. o jei pavedimas atejo kai jie jau nebedirbo arba pirmadieni, vad jus pavelavote sumoketi. as buciau tokiu atveju darius skubu pavedima ir sumokejus 5lt 4u.gif
Atsakyti
Mes neprasidedame su tais greitais kreditais unsure.gif baisu rizikuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 10 24, 16:06)
manau kad jie siuo atveju teisus, nebent vel bandysite skambinti ir prasyti, bet... jus velavote ir jusu pareiga buvo uztikrinti kad pinigeliai juos pasiektu laiku. t.y. iki ju darbo pabaigos. o jei pavedimas atejo kai jie jau nebedirbo arba pirmadieni, vad jus pavelavote sumoketi. as buciau tokiu atveju darius skubu pavedima ir sumokejus 5lt  4u.gif

Pavedimas nukeliavo ta pacia diena, kai nusiunciau, bet pasidoro, kad tai buvo ne 6 o 7 diena, todel buvo priskaiciuoti delspinigiai.Dukart skambinau ir klausiau iki kada galima veluoti.Tiksliai pamenu, kad sake penktadieni dar galima pervesti.Nu pasake ir patikeau neskaiciavau as tu dienu, o svarbiausia pinigu turejau nereikejo man tiek laukt iki penktadienio.Po to kai buvo priskaiciuoti tie pinigeliai skambinau klausiau kodel, pziureje mano duomenis atsake, kad penktadieni nespejo ateiti schmoll.gif pinigai, atseit penktadieni pavelavot,o mes gavom veliau.Nu niekuo negali pasitiket.Teks moket
Atsakyti
QUOTE(ugnetule @ 2010 10 24, 21:26)
Dukart skambinau ir klausiau iki kada galima veluoti.Tiksliai pamenu, kad sake penktadieni dar galima pervesti.

Kitą kartą gal geriau rašyti mailą, kad turėtumėte įrodymą ir būtų lengviau išsireikalauti.
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2010 10 24, 14:39)
Kiekvienas gina savo verslą. Pasidomėkite plačiau, jei domina ta tema, kas iš tiesų yra tas Teisius (General Financing gen. direktorius K. Balakinas). Kas dėl greitų kreditų - nei aš juos peikiu, nei ginu. Jei nemokate skolintis - tai kam skolintis apskritai? Tada ir nebus tų nepatenkintų ir tiek nesąmoningų skundų. Tad ir neveltui tos įmonės įspėja, kad įvertinkite savo finansines galimybes. Niekas "nebruka" tų kreditų. Jei aš nepritrūkstu pinigų, tai ir nesiskolinu - VALIO. Tad ir nereikia tiek neigiamos info.
Dar šis tas apie mitą, kad greitų kreditų palūkanos pervertintos, paskaitykite, kas realiai pervertinta:
http://www.delfi.lt/...0.d?id=37191305

Na, gal ir nebruka, bet, kai neatsakingai dalina bet kokiem vaikam, kurie patys nesusimąsto, ką daro - tai čia irgi ne pliusas jiems. Galų gale, ne kiekvienas toks išprusęs, kad pats visokius pervertinimus pasikaičiuotų... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2010 10 24, 14:39)
Kiekvienas gina savo verslą. Pasidomėkite plačiau, jei domina ta tema, kas iš tiesų yra tas Teisius (General Financing gen. direktorius K. Balakinas). Kas dėl greitų kreditų - nei aš juos peikiu, nei ginu. Jei nemokate skolintis - tai kam skolintis apskritai? Tada ir nebus tų nepatenkintų ir tiek nesąmoningų skundų. Tad ir neveltui tos įmonės įspėja, kad įvertinkite savo finansines galimybes. Niekas "nebruka" tų kreditų. Jei aš nepritrūkstu pinigų, tai ir nesiskolinu - VALIO. Tad ir nereikia tiek neigiamos info.
Dar šis tas apie mitą, kad greitų kreditų palūkanos pervertintos, paskaitykite, kas realiai pervertinta:
http://www.delfi.lt/...0.d?id=37191305

Papildyta:
Geras sąrašiukas DELFI smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas81: 26 spalio 2010 - 10:15
QUOTE(voveriukas81 @ 2010 10 26, 11:16)
Papildyta:
Geras sąrašiukas DELFI smile.gif

O kodėl tu manai, kad Teisius ne paprastas žmogus? Aš kažkaip net nesuabejojau tuo... Maniau, kad jis toks pat, kaip ir aš, mano draugai, tik nukentėjęs nuo greitukų.... smile.gif

O kam kažkokiam bankui ar kokiai kitai finansinei įstaigai turėti tokią svetainę?.. Koks tikslas nelabai suprantu? Kita vertus, netgi jei kas nors ir stovi už to Teisiaus.... Svarbiausia ne tai, o naudinga informacija. Juk būtent jos mums kartais taip trūksta.... smile.gif Ar aš neteisi?

Atsakyti
Ar turi teise arestuoti saskaita jei joje iplaukia VIF,vaiko pinigai ir soc pasalpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas81 @ 2010 10 26, 14:36)
1. O kodėl tu manai, kad Teisius ne paprastas žmogus? Aš kažkaip net nesuabejojau tuo... Maniau, kad jis toks pat, kaip ir aš, mano draugai, tik nukentėjęs nuo greitukų.... smile.gif

2. O kam kažkokiam bankui ar kokiai kitai finansinei įstaigai turėti tokią svetainę?.. Koks tikslas nelabai suprantu? Kita vertus, netgi jei kas nors ir stovi už to Teisiaus.... Svarbiausia ne tai, o naudinga informacija. Juk būtent jos mums kartais taip trūksta.... smile.gif Ar aš neteisi?

1. Internetas visagalis... Galite pati "pasigooglinti" ir suprasite.
2. O Jūs suprantate, kiek toks projektas kainuoja? Jį sukurti, administruoti ir reklamuoti? Tai siekia šešiaženklią sumą. O ypač žinant UAB Gauminos, kurį tą projektą sukūrė ir administruoja, kainas. Tikslas yra aiškus - "uždusinti" konkurentus ir užimti didesnę dalį rinkos. Nepavyko "įkasti" Big Bankui, tai dabar persimetė ant smulkiųjų kreditų kompanijų.
Papildyta:
QUOTE(*Madmozela* @ 2010 10 27, 08:39)
Ar turi teise arestuoti saskaita jei joje iplaukia VIF,vaiko pinigai ir soc pasalpa?  g.gif

Į šį klausimą greičiau atsakys teisininkų temoje.
Atsakyti
[quote=_Kere_,2010 10 27, 22:21]
1. Internetas visagalis... Galite pati "pasigooglinti" ir suprasite.
2. O Jūs suprantate, kiek toks projektas kainuoja? Jį sukurti, administruoti ir reklamuoti? Tai siekia šešiaženklią sumą. O ypač žinant UAB Gauminos, kurį tą projektą sukūrė ir administruoja, kainas. Tikslas yra aiškus - "uždusinti" konkurentus ir užimti didesnę dalį rinkos. Nepavyko "įkasti" Big Bankui, tai dabar persimetė ant smulkiųjų kreditų kompanijų.
Papildyta:

Na, internetas gal ir visagalis, tačiau jame pilna klaidų, netiesos, pavydo, šlamšto ir visokių kitokių dalykų. Sunku atsirinkti, kas teisinga, o kas ne. Reikia dešimtis kartų viską itin kruopščiai patikrinti ir tik tada taip tiesmukiškai vardinti kas už ko stovi.... Baisiausia tai, kad žmonsė kartais aklai tiki savo tiesa prieš tai nepasidomėję, ar ši iš tiesų teisinga.

Kitas dalykas - o kuo bloga švietėjiška vienos ar kitos finansinės įstaigos veikla? Niekaip to nesuprantu.... Aš nieko prieš, jei dauguma bankų ar lizingo bendrovių žmonėms teiktų kuo daugiau informacijos. Šaunu, kad kažkas pagaliau susiprato ir pradėjo tai daryti....
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=38039445
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2010 10 30, 18:01)

Geras straipsniukas.... tik liudna, kad Seimas sioje vietoje eilini karta nepadeda paprastam zmogui. O turetu. Pagrindine jo uzduotis - atstovauti liaudi.....

Atsakyti