Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

QUOTE(marmelade @ 2010 05 20, 13:36)
as is sms credit keleta kartu skolinausi ir vis atiduodavau po menesio.O  taip isejo kad 260lt.vis atiduot negaliu nes neturiu ,tai moku35lt.ir dar pratesiu menesi taip ir zaidziu unsure.gif

O jūs neturit pridėt po truputį prie tų 35 Lt? Kad ir 50 Lt. Perveskit vieną mėnesį 85 Lt, jau liks gražinti 210. Kita mėnesį gal daugiau turėsit perveskit 135, beliks 110. ir pan. Ta prasme kokią galit sumą pridėkit prie pratęsimo mokesčio. Mano pažįstamas dirba greitųjų kreditų bendrovėj, tai taip galima mokėt.. Vis po truputį mažės skola. 4u.gif
Atsakyti
man tai irgi tenka prasitesti kredito grazinima is smscredit, bet daugiausiai tau buvau prasitesusi vienam menesiui. Siaip kitu bendroviu tai palukanos didesnes, ir terminai kitokie, ir didesnes kainos.
Atsakyti
Teko man keleta katu pasinaudoti greitais kreditais, laimei, kad turejau kita menesi is ko sugrazinti, bet mano broliui buvo taip, kad jis pasieme, galvodamas, kad gaus alga ir susimokes viska,bet kaip tik atleido ji is darbo, tad teko pagalvoti ne tik is ko pragyventi, bet ir is ko susimoketi...laimei, kad viskas nedaejo iki anstoliu
Atsakyti
Teko pasinaudoti smscredit teikiama paslauga, kai automobilis sugriuvo, o iki atlyginimo geros dvi savaitės laukė. pasiskolinau dėl viso pikto mėnesiui, bet gavus atlyginimą iškart grąžinau + be palūkanų. ir jokie draugai po langais nekaukė ir giminaičiai neskambinėjo, kad greičiau grąžinčiau.
Atsakyti
Nepatarciau imt is tokiu bendroviu paskolas, nebent tai butu gyvybes ir mirties klausimas. Nes gali baigtis liudnai. Pvz.: imat 600 + 200 suttarties mokestis. Jei laiku negrrazinat 200 bauda + delspinigiai, kurie bus didesni uz pasiskolinta suma. Taigi skola gali isaugti tris ir daugiau kartu. O jei geruoju nesumokesit laukia teismas su visom islaidom, o paskui galimai ir antstoliai su savo tikrai nemazom islaidom.. taigi skola tokiu atveju isauga iki 10 kartu doh.gif
Atsakyti
na manau,pirmiausia reikia pasiskaityti sutartis. Pirmą kartą girdžiu, kad 600 lt pasiėmus, dar + net 200 lt mokesčių. doh.gif
Pati jau ne kartą ėmiausi iš smscredit po kelis šimtus litų (pritrūko iki algos), tai neturiu nusiskundimų. Juk aiškiai pabrėžia, kad prieš skolinantis įvertintų klientas savo galimybes ir pagalvotų, ar galės laiku grąžinti. Sms credit uz vėluojama savaitę nuo 400 lt už pratęsimą ima kelias dešimtis litų, bet neteko man prasitęsti ir net anksčiau laiko grąžinau.
Man toks pasiskolinimo variantas labiau priimtinas, negu eiti skolintis iš kolegų, draugų ar giminaičių.
Ne kartą pasimokiau, kad norint įsigyti priešą, tereikia paskolinti pinigų, todėl nei pati nebenoriu skolintis iš pažįstamų,nei kam skolinti
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 09 10, 11:55)
na manau,pirmiausia reikia pasiskaityti sutartis. Pirmą kartą girdžiu, kad 600 lt pasiėmus, dar + net 200 lt mokesčių.  doh.gif
Pati jau ne kartą ėmiausi iš smscredit po kelis šimtus litų (pritrūko iki algos), tai neturiu nusiskundimų. Juk aiškiai pabrėžia, kad prieš skolinantis įvertintų klientas savo galimybes ir pagalvotų, ar galės laiku grąžinti. Sms credit uz vėluojama savaitę nuo 400 lt už pratęsimą ima kelias dešimtis litų, bet neteko man prasitęsti ir net anksčiau laiko grąžinau.
Man toks pasiskolinimo variantas labiau priimtinas, negu eiti skolintis iš kolegų, draugų ar giminaičių.
Ne kartą pasimokiau, kad norint įsigyti priešą, tereikia paskolinti pinigų, todėl nei pati nebenoriu skolintis iš pažįstamų,nei kam skolinti

o ne paprasciau tuos kelis simtus litu vos tik gavus agla atsideti pas mazu indeliu i banka, ar pas tarkim pas mama ir... pamirsti. tad pritrukus keliu litu iki algos - teliks pasiimti is "sleptuves" ir jokiu palukanu. smile.gif

juk is algos grazindama suma su palukanomis - jus automatiskai sumazinate savo disponuojama suma kitam menesiui, tad jei tikrai sunku pragyventi - vel gresia skolinimas ir vel... zodziu uzburtas ratas.

aisku buna visokiu situaciju. tame tarpe ir "gyvybes bei mirties".

bet jei gauni kazkokia nuolatine alga uz kuria galima pragyventi, o o tame tarpe ir avansas - gauni kazkokias pajams kas dvi savaites. tai pasiplanuoti tikai galima, tuo labiau jei kalba eina apie pora simtu litu.
Atsakyti
tai vat, kalba ir eina apie tuo metu buvusias dar ne pastovias pajamas,o staiga prireike nenumatytom islaidom cia ir dabar. O ir is artimuju skolintis, kai patys nesivarto piniguose, nesinorejo, tai tuo metu mums buvo pats priimtiniausias sprendimas- sms credit
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 09 11, 11:58)
tai vat, kalba ir eina apie tuo metu buvusias dar ne pastovias pajamas,o staiga prireike nenumatytom islaidom cia ir dabar. O ir is artimuju skolintis, kai patys nesivarto piniguose, nesinorejo, tai tuo metu mums buvo pats priimtiniausias sprendimas- sms credit

na ir drasa skolintis is greituju kreditu neturint pastoviu pajamu doh.gif
Atsakyti
Gal geriau pas saviskius pabandyt pasiskolint, jei abai reiketu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 09 11, 20:46)
na ir drasa skolintis is greituju kreditu neturint pastoviu pajamu  doh.gif

QUOTE(Dinulia @ 2010 09 11, 22:47)
Gal geriau pas saviskius pabandyt pasiskolint, jei abai reiketu...  unsure.gif

niu kaip kam atrodo, gal kurios tukstanciuose vartosi, niekada ir nesupras,tu kuriems vos pakanka. Skolintis ar nesiskolinti ir kaip gyventi, čia jau kiekvieno reikalas, o vat kalbėti, kad nuo 600 lt paskolos dar 200 lt papildomų mokesčių nulupa, tai jau manau nesamonė. Nebent paėmė paskolą iš pirmos pasitaikiusios paskolų tiekėjos, na tada gal ir gali tekt susimokėt tiek
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 09 12, 11:22)
niu kaip kam atrodo, gal kurios  tukstanciuose vartosi, niekada ir nesupras,tu kuriems vos pakanka. Skolintis ar nesiskolinti ir kaip gyventi, čia jau kiekvieno reikalas, o vat kalbėti, kad nuo 600 lt paskolos dar 200 lt papildomų mokesčių nulupa, tai jau manau nesamonė. Nebent paėmė paskolą iš pirmos pasitaikiusios paskolų tiekėjos, na tada gal ir gali tekt susimokėt tiek

greitieji kreditai - visuomet turi savybe palukanas. ir dar didesnes nei kreditiniu korteliu palukanos.

skolintis neturint pinigu ir pasiryzti atiduoti visas palukanas bet kuriuo atveju neatsakinga. na nebent mineti "gyvybes-mirties' atvejai, kai vaikas duonos praso.

ar cia jusu atvejis - nezinau.

bet savo postuose paniojates:

Tai "pritruko iki algos", tai "neturit pastoviu pajamu" apsispreskite.

schmoll.gif
Atsakyti