QUOTE(karra @ 2010 01 06, 17:01)
matote finansai pakankamai subtilus dalykas. darugams as irgi neatvirauju kaip kokiu ir del ko esu pasiemusi kreditu ar pasidejusi indeliu.
todel jusu drauges/pazystamos ats pakankamai suprantamas. nesuprantu kodel ji turetu jums kaip kunigui isklot visa savo finansine padeti o gal ir gedinasi ne taip jau lengvai gyvenimas klojasi, jei smskredito reikia
turiu pazystama kuri pasirodo jau 5 metus i lombarda eina pries alga. karta pries pora metu ja sutikau prie vieno lombardo salimais, sakau - tai ka vestuvinius zietus nesi? susimuiste , susijuoke.. "ka tu..." o kazkada issikalbejome, sake jau senai naudojasi tokia galimybe.
tokiais klausimais ne visuomet zmones linke atvirauti
todel jusu drauges/pazystamos ats pakankamai suprantamas. nesuprantu kodel ji turetu jums kaip kunigui isklot visa savo finansine padeti o gal ir gedinasi ne taip jau lengvai gyvenimas klojasi, jei smskredito reikia
turiu pazystama kuri pasirodo jau 5 metus i lombarda eina pries alga. karta pries pora metu ja sutikau prie vieno lombardo salimais, sakau - tai ka vestuvinius zietus nesi? susimuiste , susijuoke.. "ka tu..." o kazkada issikalbejome, sake jau senai naudojasi tokia galimybe.
tokiais klausimais ne visuomet zmones linke atvirauti
Nei aš reikalauju, kad man kas atsiskaitinėtų apie savo finansus, nei aš kunigas. Gal ir gėdijasi. Bet čia ne tokia situacija kaip jums, karra, atrodo perskaičius porą mano postų.
Beto, kiek kalbėjom apie tas greitas paskolas, tai visi pažįstami tvirtina, kad neitų ten nors tu ka... Jei jau būtų reikalas skolintis, tai skolintųsi iš tėvų, giminių, draugų...
Aš tubūt per didelė darboholike, nes man ir darbui, nors ir netiesiogiai, tokios info kartais prireikia.