Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

QUOTE(karra @ 2010 01 06, 17:01)
matote finansai pakankamai subtilus dalykas. darugams as irgi neatvirauju kaip kokiu ir del ko esu pasiemusi kreditu ar pasidejusi indeliu.

todel jusu drauges/pazystamos ats pakankamai suprantamas. nesuprantu kodel ji turetu jums kaip kunigui isklot visa savo finansine padeti  g.gif  o gal ir gedinasi ne taip jau lengvai gyvenimas klojasi, jei smskredito reikia  rolleyes.gif

turiu pazystama kuri pasirodo jau 5 metus i lombarda eina pries alga. karta pries pora metu ja sutikau prie vieno lombardo salimais, sakau - tai ka vestuvinius zietus nesi?  biggrin.gif  susimuiste , susijuoke.. "ka tu..." o kazkada issikalbejome, sake jau senai naudojasi tokia galimybe.

tokiais klausimais ne visuomet zmones linke atvirauti  cool.gif

Nei aš reikalauju, kad man kas atsiskaitinėtų apie savo finansus, nei aš kunigas. Gal ir gėdijasi. Bet čia ne tokia situacija kaip jums, karra, atrodo perskaičius porą mano postų. mirksiukas.gif
Beto, kiek kalbėjom apie tas greitas paskolas, tai visi pažįstami tvirtina, kad neitų ten nors tu ka... Jei jau būtų reikalas skolintis, tai skolintųsi iš tėvų, giminių, draugų...

Aš tubūt per didelė darboholike, nes man ir darbui, nors ir netiesiogiai, tokios info kartais prireikia.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 06, 15:26)
Skirtumas yra. Nes siaip domina ar tas zmogus meluoja ir aplamai kaip tokie greiti kreditai paveikia mano pazistamu rata.

zmones meluoja nuolat,kasdien visi 4u.gif tik vieni tai ivardija kaip tiesos nesakyma,uzdaruma,kiti kaip mela 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 06, 17:26)
Skirtumas yra. Nes siaip domina ar tas zmogus meluoja ir aplamai kaip tokie greiti kreditai paveikia mano pazistamu rata.

seip tai tikrai koks skirtumas jums ar ji melavo ar ne..................... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- AUSRITTA- @ 2010 01 08, 12:55)
seip tai tikrai koks skirtumas jums ar ji melavo ar ne..................... 4u.gif

Na, jei mane tai domina, vadinasi man yra skirtumas. Kokio dydžio, negaliu nusakyti... tongue.gif
Atsakyti
mano nuomone, greita paskola yra puiki išeitis, kai pvz eini į parduotuvę, būtinai staigiai reikia kažko nusiprikti, bet tik pardej (toli nuo namų, skubėdamas) supranti, kad pamiršai namuose savo storą piniginę, o kišenėje tik kortelė. Parašai sms, gauni į kortelę pinigų, apsišopini, grįžti namo, tą pat arba sekančią dieną pervėdi pinigus. Labai patogu... ax.gif

Bet negalima iš jų skolintis, jegu negali 100proc užtiktinti, kad tikrai pajėgsi grąžinti visą sumą. Didžiausia apgaulė yra migtukas - paskolos pratęsimas. Nes žmogus, skolindamas pinigus galvoja, kad jei neatsiskaitys po mėn, tai prasitęs... Tačiau, o jeigu kelėta mėn iš eilės teks prasitęsinėt... o dar porą kartų neišeis padaryti ir to prasitęsimo mokėsčio laiku ir priskaičiuos dėlspinigų...Per porą mėn per prasitęsimus, delspinigų padengimus teks ten palikt nebe 20, bet ir 100procentų, ir daugiau, o paskolos taip ir negrąžinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 10 sausio 2010 - 17:16
QUOTE(Natuke @ 2010 01 10, 18:11)
Per porą mėn per prasitęsimus, delspinigų padengimus teks ten palikt nebe 20, bet ir 100procentų, ir daugiau, o paskolos taip ir negrąžinti...
tas 20 proc. yra menesines palukanos, o bankuose metines panasios - kokia prasme skolintis maziausiai 12 kartu brangiau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 01 10, 17:54)
Kaip suprantu, toje parduotuvėje negalit atsiskaityti kortele, nes joje nėra pinigų. Tai kaip jūs grįžusi namo pvz. tą pačią dieną pervesite tą pasiskolintą sumą? Dar bėgsite į banką įnešti grynųjų pinigų?

tarkim aš turiu dar vieną kortelę su pinigais savo storoj piniginėj kurią pamišau doh.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif bet lyg tai ne esmė g.gif
tas 20 proc. yra menesines palukanos, o bankuose metines panasios - kokia prasme skolintis maziausiai 12 kartu brangiau? 

na ir aš apie tą wink.gif
gal dėl to, kad galima iš karto gauti į sąskaitą ir nieks netikrina kitų paskolų/lizingų? Atrodo diskusija buvo apie greitus kreditus, gal aš čia ne į temą kažką parašiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 01 10, 21:39)
tarkim aš turiu dar vieną kortelę su pinigais savo storoj piniginėj kurią pamišau  doh.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif bet lyg tai ne esmė g.gif

na ir aš apie tą wink.gif
gal dėl to, kad galima iš karto gauti į sąskaitą ir nieks netikrina kitų paskolų/lizingų? Atrodo diskusija buvo apie greitus kreditus, gal aš čia ne į temą kažką parašiau g.gif
kai zmones skolinasi is greituju, dazniausiai piniginej esanciu korteliu kredito limitas buna isnaudotas iki paskutinio cento. Tokiu atveju greitasis kreditas yra akmuo po kaklu - va cia ir esme. Neisivaizduoju situacijos, kurioje greitasis kreditas su savo kosminem palukanom butu geras sprendimas smile.gif

isduodami netikrina, bet kai tam, kad susigrazinti pakola perduoda antstoliams... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2010 01 10, 20:47)
kai zmones skolinasi is greituju, dazniausiai piniginej esanciu korteliu kredito limitas buna isnaudotas iki paskutinio cento. Tokiu atveju greitasis kreditas yra akmuo po kaklu - va cia ir esme. Neisivaizduoju situacijos, kurioje greitasis kreditas su savo kosminem palukanom butu geras sprendimas smile.gif

isduodami netikrina, bet kai tam, kad susigrazinti pakola perduoda antstoliams... rolleyes.gif

Na aš bandžiau nors vieną pozityvą situaciją sugalvoti su tais kreditais wink.gif susimoki tiesiog už tai, kad išgelbėjo, kai skubėjai, kai jau pinigai nebesvarbu. Šiaip sutinku, kad dažniausiai tai kilpas ant kakto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 10 sausio 2010 - 21:05
QUOTE(Natuke @ 2010 01 10, 18:11)
mano nuomone, greita paskola yra puiki išeitis, kai pvz eini į parduotuvę, būtinai staigiai reikia kažko nusiprikti, bet tik pardej (toli nuo namų, skubėdamas) supranti, kad pamiršai namuose savo storą piniginę, o kišenėje tik kortelė. Parašai sms, gauni į kortelę pinigų, apsišopini, grįžti namo, tą pat arba sekančią dieną pervėdi pinigus. Labai patogu...  ax.gif

na apsisuki, gryzti namo ir pasiimi kita pinigine su kortele wink.gif

mirtinai reikia - suprantu - duonos, pieno verkianciam vaikui... ar vaistu...

koks dar cia gali buti gyvybes ir mirties atv.

siandien as sutaupiau smile.gif isvaziavau i turgu - nusipirkusi suplanuotas smulkmenas, uzmaciau neblogos mesytes. nueinu iki bankomato - pinigu bankomate nera sad.gif gerai pagalvojus siai savaitei yra suplanuoti visi pietus. tad... nepirkau. o jau maniau kokia trejeta kg uzsirkti.
nematau nieko blogo smile.gif nera pinigu - neperki. Pagyvens seimyna iki savaitgalio ir "ant" vistienos bei varskeciu wink.gif
Atsakyti
greitu kreditu emimas kenktu mano nervams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 01 10, 22:05)
mirtinai reikia  - suprantu - duonos, pieno verkianciam vaikui... ar vaistu...
koks dar cia gali buti gyvybes ir mirties atv.
drinks_cheers.gif
QUOTE(sapniukass @ 2010 01 11, 15:52)
greitu kreditu emimas kenktu mano nervams doh.gif
ir piniginei 4u.gif
Atsakyti