Aš irgi galvojau, kad nieko, bet dabar visai kitaip galvoju, kiekviename mieste vis kitokios taisyklės, o pas mus po mėnesio stengėsi jau išieškot, o po trijų nemokėjimo mėnesių atjungia elektrą
QUOTE(alvydele @ 2010 01 04, 21:23)
na buna juk tokiu situaciju kiekvienoje seimoje, kai pritruksta pinigu, Kazkaip as tai tikrai nesu pries greituosius kreditus, ypac smscredit. Taciau kiekvienas pasirenkam kam kas patogiau:))
greitieji kreditai apiplesimas vidury baltos dienos
QUOTE(arana81 @ 2010 01 05, 08:58)
greitieji kreditai apiplesimas vidury baltos dienos
bet žmonės sunkokai tai supranta
Biskuti ne i tema... Bet gal kas susidure su tuom...
Pries Kaledas sveciavausi pas viena pazistama.
Jai pastininke atnese voka. Ji atplese ta voka ir iseme is ten sokolada, tik jo popieriukas virsuje buvo su smscredit logotipu.
Klausiu - gal esi/buvai siemet paemus kredita pas juos, o dabar jie tave sveikina su sventemis. Ji sako - ne... buvau paemus pries gerus kelis metus, bet jau grazinta skola...
O dabar galvoju - melavo ar ne?
Jai pastininke atnese voka. Ji atplese ta voka ir iseme is ten sokolada, tik jo popieriukas virsuje buvo su smscredit logotipu.
Klausiu - gal esi/buvai siemet paemus kredita pas juos, o dabar jie tave sveikina su sventemis. Ji sako - ne... buvau paemus pries gerus kelis metus, bet jau grazinta skola...
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 05, 23:01)
Biskuti ne i tema... Bet gal kas susidure su tuom...
UAB "SMScredit.lt" tai Latvijos verslininkų sukurta paslauga, siekiant įdiegti alternatyvius trumpalaikius kreditus. Nuo 2008 metų lapkričio 17 d. ši paslauga teikiama ir Lietuvoje Pries Kaledas sveciavausi pas viena pazistama.
Jusu pazistama skolinosi ir neseniai, nes firma Lietuvos rinkoje paslaugas metus ir nepilnus tris menesius teikia
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 05, 22:01)
O skirtumas koks?
Abidna, kad pati negavo...
QUOTE(Skinte @ 2010 01 06, 09:45)
O skirtumas koks?
Skirtumas yra. Nes siaip domina ar tas zmogus meluoja ir aplamai kaip tokie greiti kreditai paveikia mano pazistamu rata.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 06, 17:26)
Skirtumas yra. Nes siaip domina ar tas zmogus meluoja ir aplamai kaip tokie greiti kreditai paveikia mano pazistamu rata.
matote finansai pakankamai subtilus dalykas. darugams as irgi neatvirauju kaip kokiu ir del ko esu pasiemusi kreditu ar pasidejusi indeliu.
todel jusu drauges/pazystamos ats pakankamai suprantamas. nesuprantu kodel ji turetu jums kaip kunigui isklot visa savo finansine padeti o gal ir gedinasi ne taip jau lengvai gyvenimas klojasi, jei smskredito reikia
turiu pazystama kuri pasirodo jau 5 metus i lombarda eina pries alga. karta pries pora metu ja sutikau prie vieno lombardo salimais, sakau - tai ka vestuvinius zietus nesi? susimuiste , susijuoke.. "ka tu..." o kazkada issikalbejome, sake jau senai naudojasi tokia galimybe.
tokiais klausimais ne visuomet zmones linke atvirauti
keistai žmonės gyvena arba taupo labai arba į skolas lenda