Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

QUOTE(Vaida` @ 2009 12 02, 00:36)
Nebankrutuos. Žmonės nesusiprotės taip greit. Dažnai jei turi vieną kreditą, žiūrėk jau ir kitą turi. Lengvi mat ir greiti pinigai, o jų kaip tyčia būna reikia dažnai kažkokios sumos. Susitaupo pvz kokiam šaldytuvui ar pan. tik vienetai. Deja... Išsimoka tą kreditą su milžiniškom palūkanom ir vėl istorija kartojas.

Tikėkimės susiprotės... Aišku pagal ekonominę situacija Lietuvoje, tai žmonėms kitaip ir neišeina.. kai reikia greitai pinigų, o bankai neduoda paskolos, tai net nežiūri kiek permoki. Pvz aš į SEB banką nuėjau, užpildžiau paraišką dėl kreditinės kortelės.. nu galvojau šiaip apsidrausiu, jei prireiktų netyčia greit pinigų.. Tai nedavė man.. o motyvavo taip: 'žmogaus pajamos atskaičius visokius įsipareigojimus turi būti 1050lt'..
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 12 02, 13:52)
Tikėkimės susiprotės... Aišku pagal ekonominę situacija Lietuvoje, tai žmonėms kitaip ir neišeina.. kai reikia greitai pinigų, o bankai neduoda paskolos, tai net nežiūri kiek permoki. Pvz aš į SEB banką nuėjau, užpildžiau paraišką dėl kreditinės kortelės.. nu galvojau šiaip apsidrausiu, jei prireiktų netyčia greit pinigų.. Tai nedavė man.. o motyvavo taip: 'žmogaus pajamos atskaičius visokius įsipareigojimus turi būti 1050lt'..
nenusimink 4u.gif man SEB kreditine ikyriai siulo jau n metu - tiek apsilankius banke, tiek grazius lankstinukus i namus siusdami, nesijauciu kazka praradus jos neimdama blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(kastonele @ 2009 12 02, 13:10)
žiūrėkit ką radau bigsmile.gif  žiauriai sumažintos palūkanos, tikrai trūksta klientų blink.gif

http://www.kreditas1...ukanu-normos/16
tikrai truksta klientu drinks_cheers.gif bet apiplesineja vidury baltos dienos toliau, nes palukanas lenteleje irase artimas bankinems, tik su zvaigzdute kaip visada - "teikiant vartojimo kreditą papildomai taikomas sandorio sudarymo mokestis nuo 10 % nuo vartojimo kredito sumos (įtraukiamas į vartojimo kredito sumą)."
Realios metines paskolos palukanos ne toj lentelej, o skaiciuoklej desineje, kur jos ivardintos kaip "metinė kredito grąžinimo norma (KGN)" rolleyes.gif
Skolinantis 250 litu trims menesiams grynaisiais pinigais su "25 %" palukanu norma:
Mėnesio įmoka: 101.23 Lt
Iš viso grąžinsite: 303.69 Lt
Metinė kredito grąžinimo norma (KGN): 226.19 % doh.gif

Kai studiju metais emiau kompiuteri lizingu metine KGN buvo 16,29 % ir man ji atrode velniskai didele, bet 226.19 % blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 12 02, 16:10)
tikrai truksta klientu drinks_cheers.gif  bet apiplesineja vidury baltos dienos toliau, nes palukanas lenteleje irase artimas bankinems, tik su zvaigzdute kaip visada - "teikiant vartojimo kreditą papildomai taikomas sandorio sudarymo mokestis nuo 10 % nuo vartojimo kredito sumos (įtraukiamas į vartojimo kredito sumą)."
Realios metines paskolos palukanos ne toj lentelej, o skaiciuoklej desineje, kur jos ivardintos kaip "metinė kredito grąžinimo norma (KGN)" rolleyes.gif
Skolinantis 250 litu trims menesiams grynaisiais pinigais su "25 %" palukanu norma:
Mėnesio įmoka: 101.23 Lt
Iš viso grąžinsite: 303.69 Lt
Metinė kredito grąžinimo norma (KGN): 226.19 % doh.gif

Kai studiju metais emiau kompiuteri lizingu metine KGN buvo 16,29 % ir man ji atrode velniskai didele, bet 226.19 %  blink.gif

neįsigilinau, tai to šone ir nepastebėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 11 30, 22:55)
skolu isieskojimo bendrovese ypac daug tokiu "uzkibusiu" - ne visi teisini, buhalterini ar finansini issilavinima turi, kad suprastu, ka pasirasineja beviltiskoj padetyj atsidure smile.gif

O paklausti pas daugiau išmanantį neįmanoma ?
Aš irgi neturiu nei teisinio, nei finansinio išlavinimo, bet suprantu, kad joks bankas ar kredito bendrovė už gražias akis pinigų neskolina.
Sutinku, kad informacijos apie greituosius kreditus yra nedaug. Bet ar daug iš imančių tuos kreditus paskaito ant ko pasirašo, pasitaria su artimaisiais prieš tai? Tas pats su lizingo sutartimis: žino, kad gaus daiktą ir kiek mokės per mėnesį, bet retas kuris paskaičiuoja kiek jam tas daiktas pabrangs
Atsakyti
as manau, kad greitieji kreditai aiskiai pasako visas salygas ir ju internetiniuose tinklapiuose viskas parasyta, nieko neslepia. Na, taip palukanos palyginus su bankais didesnes, bet salygos paskola gauti paprastesnes.
Atsakyti
Niekada neimčiau paskolos iš tų greitas paskolas teikiančių "plėšikų". O čia paskaičius- tai neigiama nuomonė apie jas tik sustiprėjo.
..nors 3*tfu..niekada nesakyk niekada. unsure.gif Geriau, linkiu , kad neprireiktų niekada kreiptis į greitų paskolų "davėjus"...
Atsakyti
Pritariu, arana81, visokios neva "greitos" paskolos ir visi kiti panašūs produktai yra sukurti paprastai tariant, mulkinti žmonėms ir iš "krizės" apimtos minios susišluoti krūvas pelno. Mano nuomone, bet kokios paskolos ėmimas yra tolygus virvei ant kaklo, išskyrus tam tikrus aspektus, kai paimta paskola duoda didesnę grąžą nei tos paskolos paėmimo "kaina" ir su visais bankų "patarimais" reikia elgtis labai atsargiai bei apsvarstyti (kaip kad kreditinės kortelės), kurių bent jau aš pati taip pat esu krūvą gavusi lotuliukas.gif nes nei vienas bankas nepatars taip kaip yra geriau klientui, o patars taip, kaip yra naudingiau jiems 4u.gif bet čia iš esmės verslo koncepcija, kuri galioja ir kitose institucijose ir ne tik bankuose smile.gif
Pati dažniau vadovaujuosi savo galva smile.gif (nors anksčiau dėl savo neišprusimo finansuose ir buvau pridariusi šiokių tokių klaidų doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 04, 12:36)
Ziauru smile.gif smile.gif smile.gif Jus kartais ne "blondine"? Jusu argumentai tikrai geleziniai smile.gif

Kas čia per šviesiaplaukių moterų niekinimas??????? gun_bandana.gif Nepamirškit, kad Lietuva Blondinių kraštas, o apie momentinius kreditus: Va čia tai gėėėris, ania? flirt.gif

Super Paskolos
Atsakyti
smile.gif+2009 12 06, 18:20-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 12 06, 18:20)
Kas čia per šviesiaplaukių moterų niekinimas??????? gun_bandana.gif Nepamirškit, kad Lietuva Blondinių kraštas, o apie momentinius kreditus: Va čia tai gėėėris, ania?  flirt.gif

Super Paskolos

bet šone paskaičiau tai nemažai kas pasiėmę tokį ekstra kredituką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 12 06, 22:10)
bet šone paskaičiau tai nemažai kas pasiėmę tokį ekstra kredituką blink.gif

Ten pokštas, man draugai taip jumoro forma skolą gražino bigsmile.gif , gerai, kad nenusprendė, kad to ir užteks thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 06, 21:06-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 12 06, 21:06)
Ten pokštas, man draugai taip jumoro forma skolą gražino  bigsmile.gif , gerai, kad nenusprendė, kad to ir užteks  thumbup.gif

a blush2.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ten linksmas pokstas biggrin.gif
Atsakyti