Įkraunama...
Įkraunama...

Greitosios paskolos

QUOTE(kastonele @ 2009 11 23, 19:35)
o man tai įdomu kuris čia bankas be palūkanų paskolą duodą g.gif
smscredit, kai is ju imi pirma karta - matyt klientu pritruko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 11 23, 18:41)
smscredit, kai is ju imi pirma karta - matyt klientu pritruko smile.gif

taigi nemokai o trūksta klientų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siuose pasiulymuose visuomet yra zvaigzdute *yra papildomu salygu.

siuo atveju, jei grazina laiku ir dvieju savaiciu laikotarpiu.. ir berods daryra sumos apribojimas..
Atsakyti
nemanau, kad jiems pritruko klientu ir daro tokia akcija:) Tada man pasakykit, kokias palukanas siulo kitos greituju kreditu bendroves?mano pastebejimu, tikrai didesnes
Atsakyti
QUOTE(ritele777 @ 2009 11 24, 17:01)
nemanau, kad jiems pritruko klientu ir daro tokia akcija:) Tada man pasakykit, kokias palukanas siulo kitos greituju kreditu bendroves?mano pastebejimu, tikrai didesnes
visi greitieji kreditai yra ir taip sunkiai besivercianciu zmoniu apiplesimas vidury baltos dienos smile.gif pagal aktyvias reklamines kampanijas kaip diena aisku, kad klientu tikrai pritruko, nes skaiciuoti nemokantys ir galva nemastantys jau ikliuvo i spastus - dabar bando prisikasti prie mokanciu skaiciuoti, bet galva nemastanciu smile.gif
Atsakyti
***** susinervinau, tokį didelį post'ą buvau parašius ir pradingo, neįdėjo... doh.gif

QUOTE(arana81 @ 2009 11 24, 17:31)
visi greitieji kreditai yra ir taip sunkiai besivercianciu zmoniu apiplesimas vidury baltos dienos smile.gif 

Būtent.. *****, žmonės, neprasidėkit su jais... Iš savo karčios patirties sakau.... Credit24 išvis žiaurūs apgavikai.. Prieš daugiau nei metus buvau pasiėmusi 2500lt paskolą metams.. netikėtai atsirado pinigėlių, tai sumokėjau kažkur po 1,5mėn.. ir žinot kiek turėjau sumokėt??? 3200lt po 1,5mėn!!! ir kad dabar.. leidžia reklamą "pasiskolink 1000lt už 99lt mokestį", o po apačią parašyta: metinė palūkanų norma 119%.. Tai atiduodi dvigubai tiek, kiek pasiskolini.. Jie visi ankščiau ar vėliau bankrotuos.. kai žmonės susipras...
Atsakyti
na, as neemiau paskolos is sios bendroves, bet tiesiog manau, kad reikia labai apsvarstyti ir idemiai perskaityti visas zvaigzdutes
Atsakyti
QUOTE(ritele777 @ 2009 11 30, 13:58)
na, as neemiau paskolos is sios bendroves, bet tiesiog manau, kad reikia labai apsvarstyti ir idemiai perskaityti visas zvaigzdutes
kad sita bendrove niekuo nesiskiria nuo kitu paslaugiuju greituju kreditu bendroviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 11 25, 09:47)
Būtent.. *****, žmonės, neprasidėkit su jais... Iš savo karčios patirties sakau.... Credit24 išvis žiaurūs apgavikai.. Prieš daugiau nei metus buvau pasiėmusi 2500lt paskolą metams.. netikėtai atsirado pinigėlių, tai sumokėjau kažkur po 1,5mėn.. ir žinot kiek turėjau sumokėt??? 3200lt po 1,5mėn!!! ir kad dabar.. leidžia reklamą "pasiskolink 1000lt už 99lt mokestį", o po apačią parašyta: metinė palūkanų norma 119%.. Tai atiduodi dvigubai tiek, kiek pasiskolini.. Jie visi ankščiau ar vėliau bankrotuos.. kai žmonės susipras...

Kodėl apgavikai? Ar pareikalavo ko nors kas nebuvo parašyta sutarty ar jūs jos tiesiog neperskaitėt iki galo? g.gif Nepykit, bet man atrodo, jūs tiesiog užkibot ant jų kabliuko ir nepasidomėjusi apie galimas pasekmes ir mokeščius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijja: 30 lapkričio 2009 - 21:40
QUOTE(Mijja @ 2009 11 30, 22:39)
Kodėl apgavikai? Ar pareikalavo ko nors kas nebuvo parašyta sutarty ar jūs jos tiesiog neperskaitėt iki galo?  g.gif Nepykit, bet man atrodo, jūs tiesiog užkibot ant jų kabliuko ir nepasidomėjusi apie galimas pasekmes ir mokeščius  4u.gif
skolu isieskojimo bendrovese ypac daug tokiu "uzkibusiu" - ne visi teisini, buhalterini ar finansini issilavinima turi, kad suprastu, ka pasirasineja beviltiskoj padetyj atsidure smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 11 25, 09:47)
***** susinervinau, tokį didelį post'ą buvau parašius ir pradingo, neįdėjo... doh.gif

Nebankrutuos. Žmonės nesusiprotės taip greit. Dažnai jei turi vieną kreditą, žiūrėk jau ir kitą turi. Lengvi mat ir greiti pinigai, o jų kaip tyčia būna reikia dažnai kažkokios sumos. Susitaupo pvz kokiam šaldytuvui ar pan. tik vienetai. Deja... Išsimoka tą kreditą su milžiniškom palūkanom ir vėl istorija kartojas.
Atsakyti
žiūrėkit ką radau bigsmile.gif žiauriai sumažintos palūkanos, tikrai trūksta klientų blink.gif

http://www.kreditas1...ukanu-normos/16
Atsakyti