Pirmam psl besimokančių sąrašas dabar juokingai mažas atrodo
Gal reikėtų papildyti ar aplamai nereikia tada
Ciburaska, ačiū kad pasidalinai puikiais turistiniais vaizdais
Patinka kad foto gerai kompoziciškai apgalvotos, tada smagiau ir žiūrisi
Puriena, prisidedu prie kitų komentarų, mergaitė gerai, o berniukui šį kartą daugokai erdvės
Žvėriau, vėl laivas
Dangaus spalva įdomi, laivas, vanduo, dangus lyg susilieja, bet gal ir visai įdomiai, nes tada išryškėja raudonos detalės ir krantas , gaunasi visai įdomi kompozicija. O tai Klasco kiek žinau irgi negalima fotografuot
Nebent tu kokias išskirtines teises turi
Iš vėžiavimo, pirma kokia tai neryški , lyg rūkas nerūkas, bet kažkaip atrodo greičiau kaip brokas
Oranžinis dangus, kaip dangus
O paskutinei irgi kiek ryškumo trūksta ir gal bandyčiau vertikaliai kadruot. Ir mėnulis išdegęs
Kada parodysi ką nors kitą, ne tik laivus ir dangų
Bite maja, nu bet čia ne geriausius savo londoniškus kadrus parodei
(ta prasme šitie geri, bet turistiniai, o tu turi kitokių
). Nors ir iš šitų pirmą pamačius , nelabai mane kas į tą velnio ratą užtemptų, nes aiškiai matosi pastatai griūva kairėn, o ans dešinėn , reiškias jis kreivas
Papildyta:Šiaip žiūriu vėl mada užėjo nuotraukas išiminėt
Negerai gal taip, bent jau einamoj temoj palaikykit
Karbynės foto jau nematau, tai ir nekomentuoju
Benitta, supratau aš tą tavo idėją, bet vis tiek negaliu pasakyti kad patinka. Yra nespalvotų miestų foto, kurias pamačius tikrai galima pasakyti wow (kad ir tas pats Wyshnios paminėtas Pupeliuko Drezdenas, man atrodo fotokūdroj jos foto yra dar
) , bet taviškės man deja nea
Bet juk visiems neįtiksi, ania
Lauksim dar foto
Degute, gražu
neturiu prie ko prisikabint
Sansara, smagu pamatyti Saaremas
dar neteko pabuvot ten
Grethen, kokybiška graži kačiuko foto, ausytės jau sakė trūksta ir šiaip kiek erdvės dar nepakentų lyg