Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2008 07 21, 23:17)
Dangus įdomiai gavosi. Laivas įspūdingas smile.gif Tik vat matau įvairių taškelių danguje ne į temą  ax.gif Klonuot arba matricą valyt reikia smile.gif

Matau ir aš.. Ryt naikinsiu.

Ačiū visiems pastebėjusiems, pakomentavusiems, išreiškusiems savo nuomonę. Mokomės fotografuoti toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 22, 00:17)
niu jo, bet joje mano nuopelno jokio, nebūt piešinuko būt plikas mūras  cool.gif  lotuliukas.gif
A man muro faktura patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 23:28)
A man muro faktura patinka  tongue.gif

Na taip, kai pagalvoji, tatai AŠ juk pastebėjau ir įamžinau cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 22, 00:25)
Nu blembacki nesikeikiant kokia sita man dusiai miela!!! jau ta sviesa, tas virpejimas, net spindi! matau auksiskai sidabrinius smilgus ar kas cia unsure.gif
Atsakyti
Sansara, Grethenn blush2.gif

o galvojau taip nepatiko ta raudona spalva, kad daugiau ir neberodžiau doh.gif
Atsakyti
Mano "susimarinavusios" atostogu foto is Estijos, Saaremo salos lotuliukas.gif (bus daugiau kita diena)
P.S. tikrai eilines turistines foto mirksiukas.gif ale norisi parodyt, kur buvau ir ka maciau biggrin.gif

Kuresaare pilis
user posted image

Tos pacios pilies gynybinis bokstelis
user posted image

Pilies viduje
user posted image

Vakareja (ten kur gyvenom, saulelydzio nesimato, nes saule leidziasi uz nugaros, jei ziuri i jura, bet sviesa superine)
user posted image

Buvom nuvyke prie akmenuoto kranto, kur ledynas sustume nuogulu sluoksnius, todel pilna graziu ploksciu beveik vienodu akmenuku is kuriu ten pristatyta daugybe pilaiciu (ar jos ka reiskia - neisivaizduoju). cia auksciausia is ju
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 liepos 2008 - 22:50
QUOTE(Sansara @ 2008 07 22, 00:43)
Mano "susimarinavusios" atostogu foto is Estijos, Saaremo salos lotuliukas.gif (bus daugiau kita diena)
o kaip siaip, ar patiko tos Saremo salos? smile.gif
Atsakyti
Na seniai ka bedejau tai ir as uzsimaniau rolleyes.gif
o kas man paciai patinka? zinoma lango atspindys akyje biggrin.gif ji vienintele fokuse smile.gif
tik abejoju del keisto rakurso.. ir matyt sakysite kad isdegimu yra smile.gif kzkas lyg ir sviecia..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 22 liepos 2008 - 00:22
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 22, 01:15)
Na seniai ka bedejau tai ir as uzsimaniau  rolleyes.gif
o kas man paciai patinka? zinoma lango atspindys akyje biggrin.gif ji vienintele fokuse smile.gif
tik abejoju del keisto rakurso.. ir matyt sakysite kad isdegimu yra smile.gif kzkas lyg ir sviecia..

Išdegimų nėra, rakursas geras. Foto maloni akiai ir kokybiška. Nu bet galėjai ir ausį palikti viršutinę, tada visai jokių priekaištų nebūtų ax.gif
Mielas minkštas vaizdelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 22 liepos 2008 - 00:32
Perbegau dar karteli tema smile.gif
Apie turistines nuotraukas jau rasiau tongue.gif

Isimine Degutes smilgos - patiko sviesa smile.gif
Saules Pugos lengvumas fotografijose smile.gif
Dzeines toji, del kurios dvejojo rolleyes.gif
Purienos savaitgalio kadrai - undine gerai, papuos seimos albuma, o antroji tai nezinau - man nelabai ka sakanti ax.gif
Sea_ tavojoj fotografijoj gaila, kad ne horizontalus kadras sad.gif Veida sviesini, kaip ir visa kita - pasizymi su laso toolsu ir tada jau kaip tau patogiau - curves, leveliai...
Benitta, as aisku ne pro, bet kas liecia kompozicija, man noretusi stipresniu (gal tiksliau tvarkingesniu) miesto nuotrauku smile.gif
Gaila ausiuko Grethenn kaciuko smile.gif Techniskai tvarkoj smile.gif

Atsakyti
Gristu prie savo klausimo, tai pvz, kaip ir Kudros dienos geriausia foto KM "skirtingi poreikiai" kazkaip krastai visi keturi tamseni, o link vidurio visas vaizdas svieseja. Stebukle irgi buvo viena darba su miegancia mergaite idejus, kur zaisliukai kazkaip isryskeja buvo. Vestuviu foto neturiu dabar pavyzdzio.

Grethen,katyte graziai pagauta labai wub.gif
Sansara, 2 labiausiai patinka 4u.gif

Papildyta:
Aciu Wyshnia, bandysiu su sviesinimais pazaisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 22, 01:03)
Gristu prie savo klausimo, tai pvz, kaip ir Kudros dienos geriausia foto KM "skirtingi poreikiai" kazkaip krastai visi keturi tamseni, o link vidurio visas  vaizdas svieseja. Stebukle irgi buvo viena darba su miegancia mergaite idejus, kur zaisliukai kazkaip isryskeja buvo. Vestuviu foto neturiu dabar pavyzdzio.

As matyt ne taip tavo klausima supratau doh.gif Patamsint krastus galima einant i filtrus>Distort>Lens Corection> atidarys nauja langa, ieskok Vignette ir daryk amaunta i minusa 4u.gif
Atsakyti