Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 22:57)
Gal ir banalu, bet ikeliu ( jaučiu geriau būčiau vėžius gaudęs)

ti kad jau nerodo. unsure.gif O tu vėžius fotkyk. Makro. Bus labai baisu bigsmile.gif lotuliukas.gif

persiprašau vėl rodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 liepos 2008 - 22:04
Jamkit tas mano būdeles biggrin.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 23:02)
ti kad jau nerodo.  unsure.gif O tu vėžius fotkyk. Makro. Bus labai baisu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

persiprašau vėl rodo  blush2.gif

Dar viena su mėnuliu, o iš ten vėžiai lenda blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 23:50)
Pažaislis
schmoll.gif
man tik paskutine patinka hihihi.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 23:54)
yr ir be juostų biggrin.gif
o man visa patinka smile.gif atspindys ir ta sviesa apgaubianti bokstus smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 23:57)
dangus grazus bet foto.. neseniai mane ismokinot kad ne tik ispudingo dangaus uztenka, daba as galiu pasakyt ta pati smile.gif
Atsakyti

Gražios spalvos, bet tik apatinėje pusėje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 23:09)
man tik paskutine patinka hihihi.gif

nu to tak - taip dažniaus man ir būna, kur mažiausiai stengies, galvoji...tiesiog pykšteli...hihihi.gif

Atsakyti
Benita, na va, kitas reikalas. dabar matosi tavo asmeninis poziuris i ta raudona spalva mirksiukas.gif ir suprantu ta pirma nuotrauka geriau ir matau, kas tave sudomino ir patrauke. tai jau yra asmeniskas tavo poziuris.
o anose nuotraukose matem standartini turistaujancio zmogaus zvilgsni, kuris bus beveik pas kiekviena, kuris tas vietas lankys thumbup.gif

Zveriau, niu nieko gero nematau blush2.gif

Karbyne, patiko paskutine pirmos serijos foto (su angelais). thumbup.gif is tu su juodom linijom lotuliukas.gif geriausiai ziurisi paskutine, bet tikrai toli iki geros foto. paprastas pazaislis (be juodu) irgi nesudomino. bet foto kokybiska. man architektura - tamsus miskas, zali lapai. pati ne ka geriau nutraukciau, dar ir blogiau daug kartu.
Atsakyti

iš manęs menkas patarėjas, bet man asmeniškai gerai žiūrėtųsi pailga, be tos viršutinės mėlynai kažkokios spalvos. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 liepos 2008 - 22:14
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 21, 18:22)
Sveiki, sveiki smile.gif
Idedu kelias nuotraukytes is savo keliones

Smagu pažiūrėti kelionės vaizdelius. Foto su bačkutėmis patiko spalvos, šviesa smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 21:10)
Na ir dar mano pora juostinių savaitgalio bandymų. Negailėkit komentarų - nesvarbu kokių, svarbu neignoruokit, žinosiu klaidas, galėsiu mokytis. 4u.gif

Undinė

Undinas

Undinė gražiai apšviesta. Pgl mane, nieko jai netrūksta. Undinas kiek per toli ir centre. Be to, norėtusi labiau veiksmo.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 21:40)
Palydint svečius...

Dangus įdomiai gavosi. Laivas įspūdingas smile.gif Tik vat matau įvairių taškelių danguje ne į temą ax.gif Klonuot arba matricą valyt reikia smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 21, 22:23)
aš ir parodysiu savo turistinių vaizdelių  smile.gif

O, gražu smile.gif Pirmoje pastatas virsta dėl objektyvo turbūt.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 22:25)
Išsitempė kaimynas pavėžiaut.. tai jis vėžius , o aš mėnulį gaudžiau... ax.gif

biggrin.gif
Bet mėnulis tai išdegęs ax.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 21, 22:35)
Degute, faina pirmoji žalia foto. papasakok daugiau apie tuos makro žiedus. kaip jie užsideda ant objektyvo?  g.gif

Ten buvo vienas makro žiedas, jis dedasi ant body, o ant jo objektyvas. Pailgina žiedas objektyvą ir aišku, patamsina vaizdą. Užtai reik daug šviesos.

Vat man įdomu, ar yra paprastų žiedų, be autofokuso varikliuko, tinkamų Canon? Nes realiai autofokusas nereikalingas, o tas varikliukas kainą labai "pagražina" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 21 liepos 2008 - 22:22
QUOTE(Sansara @ 2008 07 21, 23:14)
Karbyne, patiko paskutine pirmos serijos foto (su angelais).

niu jo, bet joje mano nuopelno jokio, nebūt piešinuko būt plikas mūras cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 liepos 2008 - 22:21
QUOTE(Benitta @ 2008 07 22, 00:07)
Jamkit tas mano būdeles biggrin.gif
Kitas reikalas! is kart kitaip ziurisi smile.gif tokiais atvejais geriausia rodyti visa serija, tada suprantame minti wink.gif zinoma jei foto pati traukia aki tai puiku, bet sios mano manymu geriau ziurisi drauge
Atsakyti
Dar viena foto iš atostogų smile.gif

vakarėja

user posted image
Atsakyti