Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 07 21, 22:37)
Na, Žvėrie, tau visai blogai  lotuliukas.gif Kaip ir daugeliui čia. Važiuoja vėžiaut naktį su fotiku. Žvejot į Švediją irgi su fotiku važiuosi? Gal tada meškerių net neimk. Turėsim gerą laiką žvejografuodami biggrin.gif

Nu geras čia barbarizmas gavos lotuliukas.gif o dėl visai blogai, matyt kad blogai visai
Atsakyti
sillwio, jei man reiktų liaupsių, eičiau kur nors kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 21:41)
sillwio, jei man reiktų liaupsių, eičiau kur nors kitur  4u.gif

Sutarėm 4u.gif
Atsakyti
Kažkodėl daugumos turistinių foto nerodo g.gif ... Ar čia jau išimtos? Gal reiktų bent kokiai parai palikti, kai įdedamos, kad dauguma skaitančių tik vakarais spėtų pažiūrėt. g.gif
Bitės Majos antroji foto labai smagi, gražiai nueina ta žydra spalva per visą foto. O su kokiu fotiku B.M fotkina . Ar ne Nikonas?

Šiaip kas liečia turistines foto, manau labai sunku padaryti, kad jos būtų labai meniškos, nes dažniausiai turistaujant norisi tiesiog įamžinti tas vietas, kurias pamatai ir kuo daugiau jų bigsmile.gif . Šiaip man labai yra įstrigusios Mylios Sicilijos foto. Kažkaip mielai norėčiau ten važiuoti paturistauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 22:41)

Tu labai greit savo foto išimi, na duok truputį ilgiau į jas pažiūrėt.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 liepos 2008 - 21:50
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 22:34)
Na va, Benitta, matai, kzkas kitaip wink.gif

kitaip, nes spalvota
tvarkinga, todėl gražu

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 22:45)
Tu labai greit savp foto išimi, na duok truputįš ilgiau į jas pažiūrėt.. 4u.gif

gerai blush2.gif
Atsakyti
kad jau seniai žmoniškai besireiškiau, o temoj tokis sujudimas biggrin.gif , ti idėsiu dar kelias senesnes (nors spėju kad kam ir matytos gal). Ne makro. bigsmile.gif Turistines lotuliukas.gif

Pažaislis

user posted image

user posted image

user posted image

ir šita (piešinys ant sienos, bet praeit nesinorėjo)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 22:50)
kad jau seniai žmoniškai besireiškiau, o temoj tokis sujudimas  biggrin.gif , ti idėsiu dar kelias senesnes (nors spėju kad kam ir matytos gal). Ne makro.  bigsmile.gif Turistines  lotuliukas.gif

Pažaislis

[

Kažką tai pribūrei čia su ta tv ora, man tai niekaip čia netinga tos juodos juostos... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 liepos 2008 - 21:55
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 21, 22:26)
Pamaciau Pupeliuko Dresdena, Berlyna ir apsiseilejau biggrin.gif Ir vis grizau ir grizau paziureti... rolleyes.gif

Man su kai kuriom (kadangi čia mažai reiškiuos, tai ne iš čia), taip būna. Grįžtu seilėjuos seilėjuos. Vienąkart neatlaikiau ir autoriaus paprašiau atsispausdint lotuliukas.gif Makro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 liepos 2008 - 22:31
Gal ir banalu, bet ikeliu ( jaučiu geriau būčiau vėžius gaudęs)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 liepos 2008 - 22:01
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 22:53)
Kažką tai pribūrei čia su ta tv ora, man tai niekaip čia netinga tos juodos juostos... schmoll.gif

tigi "pro plyšelį" biggrin.gif
Atsakyti
Benita, cia gavosi, kad pati kiek prisisnekejai. blush2.gif
idejai foto, kuria kazkas pagyre. mes nelabai supratom uz ka, norejom suzinot. tu pasakei, kad tu darai JB triju miestu nuotraukas, kad pabrezi raudona spalva konservatizma ir t.t. mes susidomejom sia serija, sia istorija..... laukem tos serijos, su raudona spalva, kuri atskleidzia miesto ir ju gyventoju dvasia ir t.t. o gavom tik turistiniu foto rinkini. todel nusivyle ir rasem, kad matom, tik turistines foto, o ne kazkokia serija, su pabrezta raudona spalva ir t.t. ir panasiai. 4u.gif todel ir buvo uzakcentuota, kad matom visiskai tradicines, be konservatizmo, eilines izymiu vietu foto. mirksiukas.gif
as pati tikejausi ir telefono budeliu, ir taksi, ir visko likusio su paliktom raudonom detalem. o gavau pilku atviruku serija tongue.gif cia tikrai ne is pykcio ar menkinimo jos buvo isvadintos turistinemis mirksiukas.gif o del nusivylimo, kad tikejomes ne to....
is ciburaskos tik to ir tikejomes. aplankytu miestu, vietoviu vaizdu. todel ko laukeme, ta gavome ir giriame kad nuotraukos tvarkingos, ryskiu spalvu ir t.t. 4u.gif jei butum savo foto pristacius: zymios londono vietos, ir reakcija butu kitokia. butume uzsimine tik apie kontrasta blush2.gif
Atsakyti