Sansara, grazus avataras Komplimentai tau ir nuotraukos autorei
Turiu toki neprotinga klausima - tu dirbi ar sunu augini (sunu augint sunkus darbas, sita zinau, cia toks klausimas gavos)? As vis galvoju - ar man laiko truksta ar ikvepimo? ( nu del technikos tai aisku - beda )
QUOTE(bite maja @ 2008 08 06, 12:44)
Smiltis, man visos tokios labai chaotiškos. neužkabino nė viena. gal čia j/b norisi. šiaip ketvirtoj yra neišnaudota situacija. reikėjo atsitūpt, žengt šiek tiek dešiniau, kad vaikas būtų per centrą. galima drąsiai kirpt viršų ir apačios šiek tiek.
na kaip ir kokybės trūksta
na kaip ir kokybės trūksta
ne stebuklas ir man tos foto Ilgai galvojau dėt, nedėt Tiesiog čia toks pirmas mano pasivaikščiojimas ištisai su fotiku tris dienas, tai ir įdėjau Dėl kokybės, tai pirmos trys potamsės buvo, gal kiek nukentėjo šviesinant Ir šiaip mažinant suprastėjo kiek nes niekaip su šarpinimu aš nesusidraugaujau, tai ir nešarpinu Dėl j/b irgi kažkaip nepavyksta susidraugaut, gal kad dar vis norisi man spalvų kažkaip
O dėl ketvirtos, tai labai ačiū už patarimą, vien dėl to verta buvo dėt tas foto Ten ėjo nemažai tų žmonių pro vandenį, tai stengiausi vis kuo daugiau pagaut, o tikrai gal reikėjo teisiog daugiau dėmesio kadravimui paskirt ir jau po to laukt momento kai eis žmonės Čia turbūt būtų labai tikęs Pupeliuko patarimas susikomponuoti kadrą ir laukti momento, nes jų buvo visai smagių Na gal ateity geriau pavyks
Ačiū labai už komentarą, taip pat ir Sansarai bei Saulės pūgai
O dėl saldumo nieks taip ir neparašė kuris variantas geriau, ar šitas ar kur ND buvo, tai taip suprantu kad nei vienas
Peppi, sveika sugrįžusi, lauksim foto, nu ir nors trumpai parašyk kaip kelionėje sekėsi, kad ir ne į temą, bet įdomu gi
Papildyta:
Ai jo, Sansara, gražus avataras
QUOTE(bald.nomad @ 2008 08 06, 21:52)
Turiu toki neprotinga klausima - tu dirbi ar sunu augini (sunu augint sunkus darbas, sita zinau, cia toks klausimas gavos)? As vis galvoju - ar man laiko truksta ar ikvepimo? ( nu del technikos tai aisku - beda )
sunu auginu nors ir greiztoje dienotvarkeje, bet visas laisvas laikas mano. o galvojimui laiko daug daugiau, nes ir indus plaunant kyla ideju, ir grindis sveiciant, ir zuiki maudant jei ne fotografija, man smegenys but suskysteje per tiek laiko, be darbo. rimtai sakau. jau jauciau, kad kvailus klausimus emiau uzdavinet, o protas prasnekejus visa diena agugugu tikrai nelavejo. fotografija buvo issigelbejimas mano smegenelems paskutiniai menesiai mano atostogu spali zygiuosiu i savo miela istaiga ir tada kitiems pavydesiu laiko ir ikvepimo
kazko nematau naujo avataro as nieko pries
biski nespeju reaguot, atostogaujam Bulgarijoj
man taviske maniske ( zdz, kur tu mane fotkinai) viena irgi grazi, bet avatarui turbut netiks, neportretine - ir siaip dar reik laiko prisest, normaliai man jas sukonvertuot is negatyvu
o! matau viska - f5 suveike
biski nespeju reaguot, atostogaujam Bulgarijoj
man taviske maniske ( zdz, kur tu mane fotkinai) viena irgi grazi, bet avatarui turbut netiks, neportretine - ir siaip dar reik laiko prisest, normaliai man jas sukonvertuot is negatyvu
o! matau viska - f5 suveike
QUOTE(Gaziulka @ 2008 08 07, 14:12)
vaje kaip pavydziu atostogu bulgarijoje
gali su manim det nors ir visas as tau leidziu jas rodyt. siai avatarinei biski truksta ryskumo jei isdididinus ziuret
puikiai surezisavai tu visas situacijas. pavydziu irgi to
QUOTE(Sansara @ 2008 08 07, 13:36)
vaje kaip pavydziu atostogu bulgarijoje
gali su manim det nors ir visas as tau leidziu jas rodyt. siai avatarinei biski truksta ryskumo jei isdididinus ziuret
siaip mums reiktu i ana tema turbut persikelti
as tau irgi viska leidziu rodyt
aha, tavo avatarinei ryskumo truksta. bet nezinau, as visu dar nespejau normaliai perziureti, ar yra bent viena su tikrai gerai suvestu fokusu?
esi buvus, kad pavydi? siaip tai faina, tik kad susirgau (matyt, nuo vaiko uzsikreciau), tai sitas faktas gerokai viska pagadina, aj
Kazkaip visuotine krize pas mus temoj, ar siaip atostogos?.... Tylu, ramu....
As tai patvirtinu, kad pas mane krize, net nika pasikeiciau.
Bet jei rimtai - tai manau, kad pas mus toks vasarinis-atostoginis periodas, net per diena vos po pora nauju zinuciu...
Kolege grizo is Bulgarijos - sake ten gerai ir maistas puikus, taigi Gaziulkai yra ko pavydet
Bet jei rimtai - tai manau, kad pas mus toks vasarinis-atostoginis periodas, net per diena vos po pora nauju zinuciu...
Kolege grizo is Bulgarijos - sake ten gerai ir maistas puikus, taigi Gaziulkai yra ko pavydet
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.