Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(olo @ 2008 07 21, 22:07)
Karbynė: Ko tu toms musėms uždavei, kad jos tau taip pozavo? Net ant kupros šeriai matosi !
Nuotraukoje su skruzdėle lipančia žole, man trukdo jovalas antrame plane. Kažkaip akys krypsta ten o ne į skruzdėlę !!!

Lygiai nieko, anos tokios biski didesnės ir lėtesnės (kaime vadina šūdmusėm unsure.gif ) dieną tupėjo atokaitoj ant sienos. Tai tas kelias ir "gaudžiau" - nuotraukose trys skirtingos ir yra, o ne ta pati, nors padariau visų aišku ne po vieną kadrą,

Tas jovalas antram plane - skruzdėlynas. Daugiau išplaut su savo aparačiuku nepavyko. blush2.gif Na o bet tačiau aš jom dar nepasiduosiu biggrin.gif

kažkaip man temoj daug puslapų su tokiom pat žinutėm rodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 liepos 2008 - 21:52
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 22:03)
dėl to ir paklausiau smile.gif
tik man, kaip naujokei, tai buvo užakcentuota bene kiekviename post'e wink.gif

manau visų pirma foto turėtų būti techniškai tvarkinga, o meniškumas seka iš paskos... o ne atbulai...

na taip, bet gi tu pati sakei, kad fotografuoji jau kelis metus, tai kaip ir tikėjomės daugiau ax.gif

aš ir parodysiu savo turistinių vaizdelių smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 22:17)
Man atrodo prisikalbesi, kad paskui sulauksi tik komentaru: "fokusas vietoj, kontrastas geras" arba atvirksciai hihihi.gif
jei mokaisi technikos, kodel dejai mums nuotrauka kur j/b ir paliktas raudonas zenklas?
ar jau manai kad techniskai viskas tvarkingai? smile.gif

o kur aš sakiau, kad pas mane viskas tobula? tongue.gif
pas nė vieną nėra tobula, kaip bežiūrėsi
kitaip nesėdėtumem šitoj temoj smile.gif
Atsakyti
Išsitempė kaimynas pavėžiaut.. tai jis vėžius , o aš mėnulį gaudžiau... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 liepos 2008 - 21:30
O as prisimenu esu macius keliones foto, kurios nebuvo tiesiog... Pamaciau Pupeliuko Dresdena, Berlyna ir apsiseilejau biggrin.gif Ir vis grizau ir grizau paziureti... rolleyes.gif
Atsakyti
oho kaip atgijo tema naujoku padavus lotuliukas.gif thumbup.gif ir apie amziu ir apie profesijas informacijos thumbup.gif
as pabandysiu daugiau ispudzius apie matytas nuotraukas parasyti, nes kolkas neturiu ka rodyti.
Saules pugos nuotraukos tikra ramybe dvelkia man abi labai patiko.
Ciburaska, nors ir turistines-katalogines nuotraukos, bet toooks noras uzejo tas vietas pamatyti....
Zveries spalvos labai neiprastos, bet man patiko thumbup.gif

Beje apie naujokus, vienu metu pora naujoku isvijote is temos, nzn gal jie tikrai buvo visiski naujokai g.gif

O kur Westa dingusi? Kazka praleidau? (nors skaitau nuolat)
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 21:03)
tik man, kaip naujokei, tai buvo užakcentuota bene kiekviename post'e wink.gif
manau visų pirma foto turėtų būti techniškai tvarkinga, o meniškumas seka iš paskos... o ne atbulai...

Tesingai manai, nors būna ir atvirkščiai. Aišku viena, techninės pusės žinojimas dar nei vienam nesukliudė siekti savo meniškumų.

Kodėl man atrodo, jog kritiką nuotraukoms priėmei asmeniškai? Visada juk paprasčiau praignoruoti kažkieno darbus nieko nesakant ir neaiškinant. Jei tikėjaisi liaupsių, tai kažin ar čia ta tema, kur jų daug gausi.
Atsakyti
Bite Maja, na va, as šitas daryčiausi SAU juodai baltas, todėl, kad MAN taip gražiau, o ne tam, kad kažkam įtikčiau ar prisigretinčiau smile.gif

Bet visą kritiką absorbuoju. Ir prafiltruoju.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 07 21, 22:27)

Atostogauja Westa smile.gif gerai jai...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 21, 23:23)
aš ir parodysiu savo turistinių vaizdelių  smile.gif
Na va, Benitta, matai, kzkas kitaip wink.gif
nors pirmoj nuotraukoj tas pastatas desinej tai jau labai gresmingai atrodo, noris gaudyt ji kad ant zmoniu neuzkristu biggrin.gif
o va Tavo foto kudrine, ta zalia, karuseliu, man akyse dar iki siol stovi rolleyes.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 23:24)
o kur aš sakiau, kad pas mane viskas tobula? tongue.gif
pas nė vieną nėra tobula, kaip bežiūrėsi
kitaip nesėdėtumem šitoj temoj smile.gif
Sakei, kad mes tave kritikuojam, jog viskas turistiska ir kad pradzioj reik techniskai susitvarkyt. tai jei toks poziuris, tada nemegink daryti meno smile.gif o jei manai, kad jau gali eksperimentuot, tuomet priimk kritika. cia ne vieno pikto, tiesiog manau mes nesiseiliojam, o reziam visiem viska atvirai, kas gerai kas ne, kas patinka, nepatinka smile.gif daug Tavo foto mate, daug ir kritikos gavai tongue.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 23:25)
Na tas menulis man koks tai neromantiskas cia pagautas, gal geriau reikejo su kaimynu paveziaut biggrin.gif
Atsakyti
Degute, faina pirmoji žalia foto. papasakok daugiau apie tuos makro žiedus. kaip jie užsideda ant objektyvo? g.gif
Saulės Pūgos stilius man labai patinka, ypač antroji, kur pajūris , na toks paveiksliukas. Kai įvaldysiu techniką manau norėsiu pabandyti ir aš tokias foto padaryti. ax.gif
Žvėri, šitas tavo laivukas man geriausiais iš visų kur dėjai, nes toks gavosi judantis, trimatis.

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 21, 21:25)

Na, Žvėrie, tau visai blogai lotuliukas.gif Kaip ir daugeliui čia. Važiuoja vėžiaut naktį su fotiku. Žvejot į Švediją irgi su fotiku važiuosi? Gal tada meškerių net neimk. Turėsim gerą laiką žvejografuodami biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2008 07 21, 21:27)
Beje apie naujokus, vienu metu pora naujoku isvijote is temos, nzn gal jie tikrai buvo visiski naujokai g.gif

Kažin ar taip jau ir išvijom. Manau pasiuntėm blogo skaityti biggrin.gif

Westa lyg ir atostogauja.
Papildyta:
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 21:32)
Bite Maja, na va, as šitas daryčiausi SAU juodai baltas, todėl, kad MAN taip gražiau, o ne tam, kad kažkam įtikčiau ar prisigretinčiau smile.gif

Bet visą kritiką absorbuoju. Ir prafiltruoju.

A gerintis ir nereikia biggrin.gif Jei jau nuotrauką viešini, nusiteik išgirsti visokių nuomonių. Tau pasiseks, jei bent 50 procentų žiūrovų matys tą patį, ką matai ir tu.
Atsakyti