Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikos, Darija, MAMA2T&T! Drasiai junkites, dekite darbus ir nepabekite po pirmo sukritikavimo tongue.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Darija @ 2008 08 04, 20:27)
Noriu paklausti, kuo jus nuvalote objektyvą? Man kažkas užtyško ant objektyvo ir nuotraukose "skraidanti lėkštė" gaunasi. Kuom nubaidot tas lėkštes jei taip būna?

Yra specialus sepetukai optikai valyti user posted image. Apie 30 Lt kainuoja.

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 08 05, 08:28)
nebijokit, mes baisus, bet istvert imanoma  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki visi.

aš jau namie. visa ir su foto pasinersiu pas Jus vėliau, gal kitą savaitę, nes su kompu yra problemų. doh.gif
man kaip tik nervinantis dėl foto iš atostogų užmačiau šitą pokalbį apie žanro/kūrybines/vidutinio amžiaus krizes biggrin.gif
padariau daug turistinių kadrų tėvams parodyti ir maždaug tiek..smile.gif na, gal bus vienas ar du rodomi kadrai..
jau buvau pradėjus pergyventi..
bet va paskaičiau.. fotografuoju dėl savęs, o ne dėl kitų.. labai daug ko (o iš tikro - nieko) nemoku.. jei kas gaunasi - atsitiktinai.. bet noriu judėti pirmyn.. kad ir lėtai.. kurį laiką, mėnesį kitą buvau nustojus fotografuoti, tam tikros aplinkybės susiklostė, o dabar vėl atsirado tas džiaugsmas paimti fotoaparatą nelaukiant kažkokio šedevro ir "nedirbant darbo". tiesiog bandyti, žiūrėti, kas gausis. Vėl jaučiu atsipalaidavimą fotografuodama.. tikriausiai taip ir turi būti? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 04, 20:16)
sillwio, as tiesiog nustojau galvoti kaip turi atrodyt foto  mirksiukas.gif anksciau sededavau puse dienos ir galvodavau, kas kur turi but, kaip kelti mintis, kokios asociacijos kilti, kas dar tiktu tai temai ir t.t. o dabar negalvoju, nesiruosiu....... uzeina mintis su skara. pirmas kadras - per rysku, antras kadras - per rysku. hmmm nereik fokuso ir reik ilgo islaikymo.... ir se tau netiketi kadrai, su netiketais sujudejimais, su uztaisu ir panasiai (ispleskinau gal 150 kokiu kadru, nes visgi tai atsitiktinumas pataikyt graziai).
man atsirado jausmas, kaip turi atrodyt foto, bet kas joje but - ne. smile.gif o kai randu TAI, tiesiog pajauciu  blush2.gif

Prisimenu as ir Viktoro mintis sia tema. Panasu, kad ir man gaunasi, kai specialiai neieskau. Tiesiog imi kamera i rankas ir darai. Bedarant atsiranda "matymas" biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 05, 08:28)
gal sillwio parasys, kaip tiksliai ta eilute vadinasi
neturiu siame kompe tos programos ir turet negaliu  lotuliukas.gif

Laisvai smile.gif Tik turiu toki itarima (kazkur skaiciau), kad canon'as neleidzia perskaityt tokios informacijos. Tai gali padaryti tik specializuotas servisas. Gali buti, kad as neteisus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 08 05, 12:39)
Prisimenu as ir Viktoro mintis sia tema. Panasu, kad ir man gaunasi, kai specialiai neieskau. Tiesiog imi kamera i rankas ir darai. Bedarant atsiranda "matymas" biggrin.gif
Laisvai smile.gif Tik turiu toki itarima (kazkur skaiciau), kad canon'as neleidzia perskaityt tokios informacijos. Tai gali padaryti tik specializuotas servisas. Gali buti, kad as neteisus.
user posted image

aciu sillwio, pasirodo canon tikrai nemoka perskaityt sad.gif
Atsakyti
Klausykit visai neblogas naujas fotokonkursėlis biggrin.gif visi skubiai ruošiam darbelius.. Man tai bile konkursas be vaikio, nes kažkaip visai nesu linkusi dalyvauti su foto, kurioje vaikutis, nes tas bobų turgus aptarinėjantis kiekvieną nuotrauką kažkaip mane neigiamai psichologiškai veikia biggrin.gif o bet tačiau kaip lygintuvą nufotkint įdomiai reik galvą pasukt smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(bald.nomad @ 2008 08 04, 16:46)
O as tai save priskiriu prie tu, kuriems ir technika slubuoja, ir matymo nera. bet visvien bandau smile.gif

drinks_cheers.gif bandykim draugiškai mirksiukas.gif taviškėje su mergaite foto, tai patinka beveik viskas , išskyrus fotografuojančią moterį unsure.gif Dabar kaip ir aišku ko mergaitė ten stovi, o vat jei būtų tik ji ir praeiviai, tai būtų visai kita nuotaika smile.gif Šiaip iš taviškių matytų, tai šita viena iš geresnių thumbup.gif

aš kiek pakoregavau savo saldžiąją, jaučiu vėl kiek persistengiau g.gif unsure.gif Kaip manot g.gif

user posted image

Net į stock negaliu pretenduoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 05 rugpjūčio 2008 - 17:23
Ir dar kelios foto iš jūros šventės smile.gif

Prie "Prisiminimų dėžutės"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir nerealiai daug aitvarų buvo tongue.gif

user posted image

vėl kažką su dydžiais prisidirbau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 05 rugpjūčio 2008 - 18:32
Smiltis, patiko pirma ir trecia. o aitvaru tikrai buvo lotuliukas.gif matyt musiskiai visi pas jus emigravo lotuliukas.gif
antroje kiek per daug detaliu, todel issiblasko demesys ir kazkokio ispudzio nelieka.
ketvirta tenka ilgai studijuot, kad suprasti kas ten ir kur ta mergyte begioja. o kai supranti, norisi, kad tai butu parodyta kitaip g.gif
na o paskutine tik aitvarai, bet mes ir tokiu neturim lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, Smiltis, kaip man patiko trečia smile.gif Ypač sąskambis tų antenų-vielų ir trijų lėktuvų paliktų uodegų-debesų(?). Visa kas nesvetima žmogui, "kaip danguje, taip ir ant žemės"...
Atsakyti
Smiltis, man visos tokios labai chaotiškos. neužkabino nė viena. gal čia j/b norisi. šiaip ketvirtoj yra neišnaudota situacija. reikėjo atsitūpt, žengt šiek tiek dešiniau, kad vaikas būtų per centrą. galima drąsiai kirpt viršų ir apačios šiek tiek.
na kaip ir kokybės trūksta g.gif
Atsakyti
pasididziuosiu nauju avataru rolleyes.gif
Gaziulkos darbas. o as su autore nesuderinau, ar galima man isidet lotuliukas.gif
bet tikiuos nepyks cool.gif
Atsakyti
Na matau kaip visad linksmai gyvuojat, krizes toliau vystosi, atgyja, uztyla biggrin.gif
sveiki gyvi mirksiukas.gif mes taip pat smile.gif
greitu laiku pazersiu materiolo sutarsymui smile.gif
Atsakyti