Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bald.nomad @ 2008 08 04, 15:46)
Idedu tokia pries pusmeti daryta nuotrauka, kai tik pradejau veidrodinuka bandyt. Yra sitoj nuotraukoj kas ar ne? As vis sugriztu ir sugriztu  g.gif ir neapsisprendziu  g.gif

Yra smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 08 04, 10:37)
Bite, Pupeliuk, Sansara - kaip perzenget ta "banalumo" slenksti?

sillwio, as tiesiog nustojau galvoti kaip turi atrodyt foto mirksiukas.gif anksciau sededavau puse dienos ir galvodavau, kas kur turi but, kaip kelti mintis, kokios asociacijos kilti, kas dar tiktu tai temai ir t.t. o dabar negalvoju, nesiruosiu....... uzeina mintis su skara. pirmas kadras - per rysku, antras kadras - per rysku. hmmm nereik fokuso ir reik ilgo islaikymo.... ir se tau netiketi kadrai, su netiketais sujudejimais, su uztaisu ir panasiai (ispleskinau gal 150 kokiu kadru, nes visgi tai atsitiktinumas pataikyt graziai).
man atsirado jausmas, kaip turi atrodyt foto, bet kas joje but - ne. smile.gif o kai randu TAI, tiesiog pajauciu blush2.gif

bitemaja, puiku. mane atra veza.

bald.nomad, turi ir daug. akimirka. mazo vaiko didelej erdvej, kur visi skuba. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esu šios temos pogrindininkė. Kol kas tik skaitinėju, seku, mokausi. Savo "meno šedevrų" nedrįstu parodyti ax.gif Sunku lygintis su jūsų kokybe ir gražiais kadrais.
Noriu paklausti, kuo jus nuvalote objektyvą? Man kažkas užtyško ant objektyvo ir nuotraukose "skraidanti lėkštė" gaunasi. Kuom nubaidot tas lėkštes jei taip būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darija: 04 rugpjūčio 2008 - 20:45
Aciu Evavitafoto ir Sansara - pasirodo pavyko pagaut atsitiktini momenta wink.gif

Darija, buna tokie spec. sepetukai uz mazdaug 20lt smile.gif Aisku, jei skraidanti lekste ne ant matricos smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima, kazkada kazkas buvo sakes, tik nepamenu kas smile.gif kaip galima suzinot, kiek su fotiku padaryta jau yra kadru ax.gif
Atsakyti
Stebukle, parsisiusk is cia programa showexif. (ten reik spaust Скачать программу: сервер videozonа.ru) ir per ja atsidaryk paskutine daryta foto (ar neseniai daryta) ir prie exif informacijos bus nurodyta Total skaicius padarytu su fotiku kadru 4u.gif

Darija, akiniams valyti priemones, tiek medziageles, tiek skysciai 4u.gif ir drasiai junkis. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 04, 22:23)
Stebukle, parsisiusk is cia programa showexif. (ten reik spaust Скачать программу: сервер videozonа.ru) ir per ja atsidaryk paskutine daryta foto (ar neseniai daryta) ir prie exif informacijos bus nurodyta Total skaicius padarytu su fotiku kadru  4u.gif

nerodo sad.gif esu blondine sad.gif
Atsakyti
Stebukle, atsidarai puslapi, apacioj matai si teksta :
Последняя версия программы: v0.06-16beta (500 Кб)
Скачать программу: сервер videozonа.ru

сервер videozonа.ru - va sita dalis "pasispaudzia" ir klausia ar uzsaugoti zip faila smile.gif
Ar tau net puslapis netasidaro?
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 08 04, 23:20)
Stebukle, atsidarai puslapi, apacioj matai si teksta :
Последняя версия программы: v0.06-16beta (500 Кб)
Скачать программу: сервер videozonа.ru

сервер videozonа.ru - va sita dalis "pasispaudzia" ir klausia ar uzsaugoti zip faila smile.gif
Ar tau net puslapis netasidaro?

as susiinstaliuoju, man atidaro, bet neradu tos info kelintas kadras cray.gif
Atsakyti
Supratau. Gal kas, pvz Sansara atsakys, nes as i sita kompa nieko instaliuot negaliu - uzsilenks; tai ir negaliu pasibandyt sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 04 rugpjūčio 2008 - 22:54
Jauciu ir man reikes ishlisti i dienos shviesa ir pabendrauti su jumis smile.gif Tik kazkaip nedrasu dar ax.gif
Atsakyti
Naujas fotokonkursas SM'e mirksiukas.gif ir su ND susijes gali but lotuliukas.gif

junkites visi naujokai 4u.gif ir nebijokit, mes baisus, bet istvert imanoma lotuliukas.gif

Stebukle, neturiu as siame kompe. bet pas mane tikrai rodo.
instaliuot ten nereik. neinstaliuojama programa. atsidarai tik foto per ji ir kaireje puseje (atrodo) yra visa lentele su exif duomenimis (tik atidarinek ne per PS ar kitur seivinta foto, o originale, nes gali but issitrynes exif wink.gif) ir apacioje yra Total bla bla smile.gif nepamenu as tu terminu tiksliai. gal sillwio parasys, kaip tiksliai ta eilute vadinasi
neturiu siame kompe tos programos ir turet negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 05 rugpjūčio 2008 - 08:32