QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 04, 14:08)
Kokią gerą temą užvedėt čia
Sillwio, iš tiesų man nepatiko nei viena iš tavo nuotraukų. Na gerai - kokybiškos, tvarkingos. Bet tik tiek. Pasižiūrėjau abejingai ir viskas.. Ir pagalvojau - nesuprantu sillwio, jis toks dvilypis.. Tokie kraštutinumai - meninės fotografijos fanas ir ne tik teoriškai fanas, tačiau deklaruoja popnuotraukas. Ir jau šiandien paaiškėjo... Man tai Sillwio, Pupeliuko, Bitės pamąstymai tokie artimi. Tiesiog garsiai įvardijot tai, apie ką daugelis pagalvojam. Ačiū.
Dvilypis aisku kodel, pagal horoskopa dvyniai
Jei rimtai, tai kuo daugiau domiuosi menine fotografija, tuo labiau arteju prie to, apie ka kazkada sitoj temoj kalbejo Viktoras. Tiesiog dabar esu kazkur per viduri.
Kilo dar viena mintis (prisiminus bites fraze "realiai tai yra juk atsitiktinis kadras"), kad gal taip ir turi buti? Tiesiog pasiektas toks lygis, kai is 100 nufotografuotu atviruciu technine prasme galima atrinkti, na, sakykim, 50, o gyvybe "ikvepti" pavyksta tik vienai. Tas labiausiai neramina. Dabar retorinis klausimas, o gal nereikia reikalauti is saves per daug? Gal 1/100 nera jau taip ir blogai. Juk nedaugeliui pavyksta ir tas 1 is 100
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso